O reteta rapida de paine delicioasa, care iti va completa perfect mesele.
Timp total 1 oră
Ingrediente
- 3 sfecle mici (aproximativ 250g), curatate si date pe razatoare
- 500g faina
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 lingurita de sare de mare
- 360ml lapte praf
- 200g feta, sfaramata
- rozmarin
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se pune sfecla rosie rasa intr-o carpa de bucatarie curata si se stoarce cat mai mult lichid posibil.2. Se strecoara faina, bicarbonatul si sarea intr-un bol si se amesteca. Se adauga untul si se framanta pana cand se formeaza un aluat. Se adauga sfecla rosie rasa si feta sfaramata. Odata amestecate, se formeaza aluatul intr-o minge si se aplatizeaza usor.
3. Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se decoreaza cu rozmarin. Se coace timp de 30 de minute pana cand este aurie. Se lasa sa se raceasca inainte de feliere.