Cu topping de bacon, ceapa caramelizata, si cascaval ras, aceasta reteta este gata in cel mai scurt timp. In plus, se gateste intr-o tigaie, asa ca nu ai prea multe vase de spalat.
Timp total 35 minute
Ingrediente
- 4buc piept de pui dezosat
- 1/4 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper cu lamaie
- 1 lingura de ulei
- 8 felii de bacon
- 1 ceapa, feliata
- 1/4 cana zahar brun
- 1/2 cana cascaval ras
Mod de preparare
1. Se asezoneaza carnea de pui cu sare si piper cu lamaie.2. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu; se gateste pieptul de pui in ulei incins pana cand isi schimba culoarea, 13-15 minute. Se scoate si se pastreaza cald.
3. Se pun feliile de bacon intr-o tigaie mare si se fierb la foc mediu, pana cand se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute. Se scurg pe prosoape de hartie. Se pune deoparte 2 linguri de suc din tigaie. Se gateste ceapa amestecata cu zahar brun in sucul pastrat pana cand ceapa devine aurie, aproximativ 5 minute.
4. Se pun doua felii de bacon pe fiecare jumatate de piept de pui, se acopera cu ceapa caramelizata si se presara cu cascava ras.