Aceasta supa se poate prepara cu orice fel de carne vrei si este gata foarte repede.

Supa Chinezeasca Cu Pui Si Porumb
Timp total 15 minute

Ingrediente

  • 1l supa de pui
  • 1/4 cana sos chinezesc
  • 1 1/2 linguri shao Hsing (vin de gatit)
  • 1 lingura sos de soia
  • 1,5cm bucata de ghimbir proaspat, ras
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2 x 410g cutii de porumb cremos
  • 3 lingurite malai
  • 2 cani carne de pui, tocata si fiarta
  • 3 oua, usor batute
  • 1 ceapa verde, taiata felii

Mod de preparare

1. Se pun supa, sosul chinezesc, shao Hsing, sos de soia, ghimbir, usturoi si porumb cremos intr-o cratita mare. Se amesteca pentru a combina. Se da in fiert. Se acopera si se reduce caldura, la foc mic. Se fierbe timp de 5 minute.

2. Se amesteca malaiul cu 2 lingurite de apa pana la omogenizare. Se adauga la supa. Se fierbe la foc mic timp de 2 minute, amestecand, pana cand supa se ingroasa putin.

3. Se adauga carnea de pui. Se amesteca. Treptat, se adauga ouale batute, amestecand constant. Se condimenteaza cu sare si piper. Se presara supa cu ceapa verde si se serveste.