Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Placinta cu peste si ciuperci
Timp total
1 oră
Ingrediente
un pachet de aluat pentru foietaj (800 gr.)
3 cepe medii curatate si spalate
2 conserve de ton in suc propriu
scurse
o conserva de ciuperci taiate
scursa
2 linguri de ulei
sare
piper macinat
Recomandări
1
Friptură de miel la cuptor în stil italian
2
Cozonac simplu cu nucă
3
Negresă de post cu glazură de cacao. Rețetă simplă și rapidă
4
Cum Sa Te Pacalesti Ca Esti Satul
5
Pască cu ciocolată - cea mai simplă rețetă
6
Cartofii dulci - beneficii, contraindicații și rețete. Cine nu ar trebui să-i consume
7
Cum se marinează somonul - 7 rețete de marinadă pe care oricine ar trebui să le încerce
8
Sos chipotle - ce este, cum se prepară și cu ce se mănâncă
9
Cum faci ca legumele congelate să aiba un gust la fel de bun ca și cele proaspete
10
Cozonac bulgăresc - rețeta originală de kozunak
Trending
Aperitive și gustări
Pastă de vinete cu tahini - stil oriental
Dulciuri și prăjituri
Lasagna dulce, cu branză și vișine
Aperitive și gustări
Ghebe cu maioneză și usturoi
Înghețată
Înghețată de vișine - varianta simplă, fără aparat
Salate și dressinguri
Salată franțuzească cu cartofi noi
Salate și dressinguri
Salată de vinete fără ulei – dietetică