Un preparat cu care, in mod cert, iti vei uimi invitatii.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- 230g linguine
- 1/3 cana sos de soia
- 2 linguri otet
- 2 lingurite de amidon de porumb
- 1 lingurita zahar
- 1/2 lingurita ulei de susan
- 2 linguri ulei de floarea soarelui
- 2 cani fasole verde
- 1 ceapa, julien
- 350g muschi de porc, taiat in fasii subtiri
- 230g ciuperci albe, feliate
- 1 ardei gras, tocat
- 1 catel de usturoi, tocat
- 1/2 lingurita de ghimbir proaspat, ras
- 2 catei de usturoi
- 3 cepe verzi, taiate
Mod de preparare
1. Se pune un vas mare de apa cu sare la fiert. Se gatesc pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.2. Se amesteca sosul de soia, otet, amidonul de porumb, zaharul si uleiul de susan intr-un castron mic.
3. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu. Se caleste ceapa, apoi se adauga fasolea verde si se lasa pe foc aproximativ 2 minute. Se adauga carnea de porc, ciupercile, ardeiul rosu, 1 catel de usturoi si ghimbirul. Se gatesc pana cand carnea de porc nu mai este roz, aproximativ 2 minute.
4. Se adauga 2 catei de usturoi, apoi se adauga amestecul de sos de soia. Se gateste, amestecand, pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 1 minut. Se ia tigaia de pe foc. Se adauga linguinele fierte si se amesteca. Se presara cu ceapa verde.