Secretul gustului acestei retete este crusta din fulgi de cartofi.
Timp total 1 oră
Ingrediente
- 2/3 ceasca de fulgi de cartofi
- 1/3 cana de parmezan, ras
- 1 lingurita praf de usturoi
- 1,4kg carne de pui, fara piele, taiata in bucati
- 1/3 cana de unt, topita
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 190 C. Se unge o tava cu putin unt si se tapeteaza cu hartie de copt.2. Intr-un bol mediu, se combina fulgii de cartofi, branza parmezan si praful de usturoi. Se amesteca bine.
3. Se trec bucatile de pui prin unt topit sau margarina, iar apoi se trec prin amestecul de fulgi de cartofi pentru a se acoperi uniform. Se pun bucatile de pui in tava pregatita.
4. Se coc timp de 45 pana la 60 de minute sau pana cand carnea de pui este frageda si capata o culoare maro auriu la suprafata.