O reteta simpla, de carne marinata in iaurt, ghimbir, lime si chilli, care e gata in doar 20 de minute. Singurul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este faptul ca dureaza 2 ore pentru ca puiul sa se marineze.

Pui marinat, atat de fraged incat se topeste in gura
Timp total 20 minute

Ingrediente

  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • 1 lingurita fulgi de chilli
  • 200ml iaurt grecesc
  • 5cm bucata de ghimbir proaspat, fin ras
  • 1 lime - coaja
  • coriandru proaspat, tocat
  • 1 lingura de miere
  • 4buc piept de pui

Mod de preparare

1. Se prajesc semintele de coriandru si fulgii de chilli. Se zdrobesc, apoi se transfera intr-un castron mare.

2. Se adauga iaurtul, ghimbirul, coaja de lime, coriandru si miere.

3. Se scoate pieptul de pui, se pune in castron si se acopera cu amestecul de iaurt. Se acopera si se lasa la marinat in frigider timp de 2 ore. Se incalzeste cuptorul la 190C.

4. Se pune carnea de pui pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coace timp de 15 minute, apoi se gateste pe un grill timp de 5 minute.