Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri cu carne
Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval
Timp total
55 minute
Ingrediente
1,5 kg pulpa de porc
200 ml smantana
100 g cascaval
6-70 g unt
200 ml vin alb
1 lingura mustar
sare
piper
patrunjel verde
Recomandări
1
6 rețete de mic dejun cu avocado și ouă
2
Porumb fiert. Cum se fierbe corect și în cât timp
3
Ardei copți la borcan: 5 rețete simple și gustoase pentru iarnă
4
Minciunele cu untură - cea mai simplă rețetă
5
Cum se fabrică ‘brânza’ care nu conține brânză deloc
6
Pepenele roșu îngrașă? Câte calorii are o felie de pepene
7
Papricaș de ciuperci cu mămăliguță
8
File de Pangasius cu cartofi la cuptor
9
Piept de pui pane. Cum îl faci crocant și suculent
10
Castraveți bulgărești în oțet - rețeta autentică
Trending
Mâncăruri cu carne
Rețetă simplă de Pui Zingara (Piept de pui cu ciuperci și sos delicios)
Friptură / Grătar
Pui pe cutie de bere - rețeta pentru cel mai fraged pui la cuptor
Salate și dressinguri
Salată cu fasole roșie și ton – ușoară, dar sățioasă
Friptură / Grătar
Pui la cuptor cu garnitură de cartofi copți
Mâncăruri cu carne
Coq au vin - rețeta tradițională franțuzească, cu pui, gătit lent
Conserve și murături
Pastă de corcodușe pentru iarnă