Vei fi invadat de arome de la prima muscatura, asa ca trebuie sa incerci aceasta reteta pentru cei dragi.
Timp total 40 minute
Ingrediente
- 2 lingurite pudra de usturoi
- 2 lingurite praf de chili
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita chimen macinat
- 1 lingurita boia
- 1/2 lingurita piper rosu
- 8 pulpe de pui dezosate, fara piele
- 6 linguri de miere
- 2 lingurite de otet
Mod de preparare
1. Se preincalzeste cuptorul. Se combina pudra de usturoi, praf de chili, sare si chimen intr-un castron mare. Se adauga puiul in castron; se amesteca pana cand carnea este complet acoperita. Se pune carnea de pui pe o tava pe care s-a pulverizat spray de gatit. Se lasa la cuptor 5 minute pe fiecare parte.2. Se combina miere si otet intr-un castron mic, amestecand bine. Se scoate carnea de pui de la cuptor; se periaza puiul cu 1/4 cana amestec de miere. Se lasa la cuptor timp de 1 minut. Se scoate si se intoarce. Se periaza pe cealalta parte cu restul de amestec de miere.Se lasa la cuptor pana cand puiul este gata.