Atat copiii cat si adultii vor devora aceste pulpe de pui cu sos de miere cu aroma de portocale, ghimbir si usturoi.

Pulpe De Pui Cu Miere Si Portocale Intr-o Aroma Delicioasa De Ghimbir Si Usturoi
Timp total 2 ore

Ingrediente

  • 1/3 cana miere
  • 2 lingurite coaja de portocala
  • 2 linguri de suc de portocale
  • 3 linguri de sos de soia
  • 3 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 1/2 linguri ghimbir proaspat, tocat
  • 1 lingura otet
  • 1/4 lingurita piper
  • 12 pulpe de pui, fara piele
  • 2 linguri coriandru, tocat
  • 2 lingurite seminte de susan, prajite

Mod de preparare

1. Se combina mierea, coaja si sucul de portocala, sosu de soia, usturoiul, ghimbirul, otetul si piperul intr-un castron mic.

2. Se pun pulpele de pui intr-o tava, se toarna sosul si se amesteca pentru a le acoperi. Se acopera si se baga la cuptor la foc foarte mic, 2-3 ore.

3. Se transfera pulpele intr-un castron. Se toarna foarte atent lichidul din tava intr-o tigaie. Se fierbe la foc mare, pana cand sosul este redus, 10-15 minute. Se toarna sosul peste pulpe, se adauga seminte de susan si coriandru si se serveste.