Prunele din aceasta reteta dau o aroma fructat, delicioasa carnii fragede. Cel mai bine se mananca cu mana.
Timp total 40 minute
Ingrediente
- 2 lingurite de miere
- 3 linguri de mustar
- 1 pui, taiat in 8 bucati
- 2 cepe rosii, taiate in felii
- 6 prune, taiate pe jumatate
- 1 lingura de ulei de masline
- cimbru proaspat
- 15g unt
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se amesteca mierea si mustarul intr-un castron mic, apoi se perie bucatile de pui cu acest amestec. Se asezoneaza.2. Se pun feliile de ceapa si jumatatile de prune intr-o tava cu ulei de masline, frunze proaspete de cimbru si condimente. Se pune untul pe partea superioara a bucatilor de pui.
3. Se coc in cuptor timp de 35-40 de minute pana cand puiul este gatit, lipicios si auriu.