Foarte rapid si mai ales usor de preparat salsa criolla este o salata de ceapa ce isi trage originile din America de Sud. Se prepara in cateva minute si va asigur ca o sa va incante papilele gustative. Cand am vazut prima data aceasta mini salata am zis ca merge de minune cu o ciorba de fasole, cu care am si servit-o.

Salsa Criolla

Ingrediente

  • - 2 cepe rosii
  • - ulei de masline
  • - sare, piper
  • - zeama de lamaie
  • - cateva frunze de busuioc

Mod de preparare

Ceapa rosie se taie solzisori si se amesteca cu busuiocul tocat. Se asezoneaza cu sare si piper, punem ulei de masline si stoarcem putina zeama de lamaie.

Mai simplu de atat nici ca se poate.

O puteti servi dupa cum doriti, dar merge de minune cu ciorba de fasole sau iahnie de fasole.

Sa aveti pofta si nu uitati: Gatiti cu pasiune si sigur va iesi ceva bun.

Hint: Puteti lasa ceapa rosie 15 minute in apa rece pentru a isi mai domoli din iuteala.