Rapida, gustoasa si foarte sanatoasa. Este supa ideala, mai ales dupa perioadele in care nu ai fost tocmai ponderat cu mancarea.
Timp total 35 minute
Ingrediente
- 1 lingura ulei de masline
- 3 catei de usturoi, tocati
- 1 ceapa rosie, cubulete
- 3 morcovi, curatati si tocati
- 2 teline, cuburi
- 1/2 lingurita cimbru uscat
- 1/2 lingurita oregano uscat
- 4 cani supa de legume
- 2 frunze de dafin
- 1 cana quinoa
- salata tocata
- 200g broccoli
- 2 cani varza rosie tocata
- 1 lamaie - sucul
- sare si piper negru macinat, dupa gust
- 2 linguri de patrunjel tocat
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul de masline intr-o oala mare.2. Se adauga usturoiul, ceapa, morcovi si telina. Se gatesc, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie, aproximativ 3-4 minute. Se adauga cimbru si oregano.
3. Se adauga de legume, frunze de dafin si 2 cani de apa; se da in fiert. Se adauga quinoa; se reduce focul si se fierbe pana cand quinoa este frageda, aproximativ 12-15 minute.
4. Se adauga varza, broccoli si varza; se fierbe, amestecand ocazional, pana cand varza este frageda, aproximativ 5 minute. Se adauga suc de lamaie; se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Se serveste imediat, garnisita cu patrunjel.