Bananele proaspete si gemul de capsuni se pot transforma intr-un desert racoritor in numai 25 de minute.
Timp total 25 minute
Ingrediente
- 3/4 cana gem de capsuni
- 1/2 cana suc de lamaie
- 2 banane, taiete in felii groase
- foietaj
- 1 ou, batut
- inghetata de vanilie
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 240C. Se pun gemul si sucul de lamaie intr-o cratita, pe foc. Se da in fiert, amestecand din cand in cand. Se adauga banana intr-un singur strat, care acopera baza cratitei. Se fierbe la foc mic timp de 5 minute, se ia de pe foc si se raceste timp de 20 minute.2. Se taie un cerc de 25cm din foietaj si se pun peste bananele peste el. Se unge cu ou. Se coace pe raftul de sus timp de 12-15 minute. Se scoate pe un platou, se taie in felii si se serveste cu inghetata.