Timp total 50 minute
Ingrediente
- Ingrediente necesare pentru aluat tarta: 300 gr. tar^ate de ovaz
- 50 gr. tar^ate de gr^au( sau 350 gr de faina integrala )
- 200 gr unt sau margarina
- 2 oua
- indulcitor
- un v^arf de cutit de sare
- coaja de la 1/2 portocala
- esenta de vanilie sau de flori de portocal.
- Prepararea aluatului : Se pun tar^atele(macinate fin daca se doreste
- la masina de cafea) sau faina ^intr-un castron
- ^in mijloc se face o scobitura ^in care se adauga untul sau margarina topite pe bain-marie
- ouale
- sarea
- indulcitorul
- coaja de portocala si esenta. Se fram^anta bine si se pune la rece pentru 30 de minute.
- Ingrediente crema: Br^anza " Ricotta" sau urda slaba
- 500 gr.
- 4 oua
- ^indulcitor
- pure de caise din compot
- esenta de vanilie
- scortisoara
- un praf de curcuma
- o banana sau felii de caise