Timp total 50 minute

Ingrediente

  • Blat de ciocolata:
  • -100 g fursecuri cu migdale (macinate)
  • -200 g ciocolata cu lapte sau amaruie (cum va place)
  • -100 g unt
  • -3 oua
  • -100 g zahar
  • -4-5 liguri suc de portocale
  • Compozitia de afine
  • -450 g afine
  • -80 g zahar pudra
  • Crema
  • -150 ml smantana
  • -250 g mascarpone
  • -50 g zahar
  • -1 plic zahar vanilat
  • Ornat
  • -2 plicuri Tort Gelee rosu
  • -4 linguri zahar
  • -500 ml suc de afine
  • -200 ml frisca (facultativ)
  • In reteta originala este specificat doar un plic gelatina, 2 linguri zahar si 250 ml suc de afine; mie mi-a placut
  • ca fructele sa fie bine acoperite de gelatina, asa ca am dublat cantitatile.