O reteta cu buget redus pentru o masa delicioasa.
Timp total 1 oră și 35 minute
Ingrediente
- 300g baby spanac
- unt
- 800g cartofi
- 150g de sunca afumata, tocata
- 150g branza Camembert
- 284ml smantana
- 150ml supa de pui sau legume
- 25g branza Reblochon, rasa
Mod de preparare
1. Se oparesc frunzele de spanac, apoi se stoarce excesul de lichid si se pun deoparte.2. Se incalzeste cuptorul la 160C si se unge un vas termorezistent cu putin unt moale. Se taie cartofii in felii de 3 mm grosime si se aranjeaza in vas in straturi, alternand cu spanacul, 150 g sunca, tocata, 150 g branz Camembert, taiata. Se condimenteaza cu sare si piper.
4. Se adauga 284ml smantana si 150ml supa de pui sau legume si se coace in cuptor timp de o ora, pana cand cartofii sunt maronii-aurii pe partea superioara.
5. Se scoate vasul din cuptor si se rade 25g branza Reblochon, apoi se baga in cuptor pentru inca 15 minute, pana cand branza este topita si aurie.