Timp total 3 minute
Ingrediente
- Blat:
- 5 ouă mari, 315 gr făină, 250 gr unt la temperatura camerei, 300 gr zahar, 8 linguri lapte, coaja rasă de la o lămâie mare, zeama de la o lămâie,1 lingură extract de vanilie, 1 linguriță praf de copt.
- Mousse de brânză și ciocolată albă:
- 500 gr brânză de vaci, 200 ml frișcă lichidă, 10 gr gelatină, 100 gr ciocolată albă, 200 gr mure
- Mousse de mure:
- 250 gr frișcă, 600 gr mure proaspătă sau congelată, 4 linguri zahăr (sau dupa gust), 10 gr gelatină, 2 linguri zahăr pudră
- Jeleu de mure:
- oprești o ceașcă de piure de mure de la mousseul de mure, 1 lingură gelatină În plus: 50 ml frișcă pentru acoperit tortul, 1 lingură zahăr