Timp total 3 minute

Ingrediente

  • Blat:
  • 5 ouă mari, 315 gr făină, 250 gr unt la temperatura camerei, 300 gr zahar, 8 linguri lapte, coaja rasă de la o lămâie mare, zeama de la o lămâie,1 lingură extract de vanilie, 1 linguriță praf de copt.
  • Mousse de brânză și ciocolată albă:
  • 500 gr brânză de vaci, 200 ml frișcă lichidă, 10 gr gelatină, 100 gr ciocolată albă, 200 gr mure
  • Mousse de mure:
  • 250 gr frișcă, 600 gr mure proaspătă sau congelată, 4 linguri zahăr (sau dupa gust), 10 gr gelatină, 2 linguri zahăr pudră
  • Jeleu de mure:
  • oprești o ceașcă de piure de mure de la mousseul de mure, 1 lingură gelatină În plus: 50 ml frișcă pentru acoperit tortul, 1 lingură zahăr