Este nevoie de putina creativitate pentru a face acest desert profesionist.
Timp total 20 minute
Ingrediente
- 425g chec de banane
- 200ml rom
- 6 linguri de dulce de leche (sos de caramel gros)
- 3 banane coapte
- unt
- zahar brun
- 6 lingurite smantana
- ciocolata neagra, rasa
- alune tocate
Mod de preparare
1. Se taie o bucata de chec cu banane de 425g in 6 bucati, apoi se inmoaie in 200 ml de rom. Se taie fiecare felie in treimi si se imparte in 6 pahare de sticla. Se aduaga o lingura generoasa de dulce de leche (sos de caramel gros) la fiecare.2. Se cojesc 3 banane coapte. Se taie pe lungime, apoi pe jumatate. Se incalzeste putin unt intr-o tigaie, la foc mare. Se presara cele 12 bucati de banane cu zahar brun si se prajesc pana se caramelizeaza usor.
3. Se acopera cu bucatile de banane caramelizate si termina cu o lingura de smantana, batuta usor, ciocolata neagra rasa si cateva alune tocate.