Timp total 20 minute
Ingrediente
- 350g cirese, fara samburi
- 80ml Marsala dulce
- 600ml crema de branza
- 200g ciocolata neagra
- 200g smantana lichida
- 35g zahar pudra
- 1/3 panettone, rupt in bucati 3cm
Mod de preparare
1. Se combina ciresele si Marsala intr-un castron si se pun deoparte. Intre timp, se pune jumatate din crema de branza intr-o cratita, la foc mic. Se rupe ciocolata, 150g, in bucati si se adauga la crema, amestecand pana cand este neteda si combinata. Se pune deoparte sa se raceasca.2. Se bat 300ml crema de branza, zahar pudra si smantana pana se omogenizeaza.
3. Pentru a asambla, se imparte jumatate din Panettone in 6 pahare si preseaza usor. Se acopera cu jumatate din cirese si un pic de sirop. Se toarna jumatate din ametecul de ciocolata, apoi jumatate din amestecul de smantana. Se repeta procedeul, terminand cu amestecul de smantana ramasa. Se rade peste restul de ciocolata si se pudreaza cu zahar pentru a servi.