Retete cu Hering

Salată cu hering marinat și sfeclă roșie

Descoperă o rețetă simplă de salată cu hering marinat și sfeclă roșie, o combinație delicioasă de arome și culori.

Salată cu hering marinat - rețeta scandinavă

Pregătește o salată delicioasă cu hering marinat. Rețetă scandinavă tradițională, simplă și ușor de urmat.

Salată orientală cu hering afumat. O sursă excelentă de proteine

Salată orientală cu hering afumat - aroma heringului, sărat și afumat, este atenuată de bucățile de cartofi, dulci și cu o textură moale, totul îmbogățit de aroma acrișoară dată de lămâie.

Salata De Peste Afumat

4 - 5 cartofi mai mici 150 gr legume congelate ( amestec mexican) 200 gr peste afumat ( hering) masline 1 lamaie 1 ceapa mica frunze de salata pentru decor

Salată grecească cu hering marinat. Rețetă rapidă (10 minute) și sănătoasă

Această salată grecească din hering marinat este o alternativă delicioasă și inedită la rețeta clasică. Este perfectă pentru cei care iubesc gustul proaspăt al legumelor și aroma ușor sărată a peștelui. Încearc-o și tu și cu siguranță vei fi plăcut surprins!

Rulouri de hering cu legume

hering proaspatmorcoviprazpatrunjel verdevin albsare, piper, apa, o lingura de uleilamaie

Salata cu file de hering

File hering5 cartofi3 morcovi1 sfecla rosie1 ceapaMaioneza1 ouSarePiper

Cum faci hering marinat cu legume

Învață cum să prepari acasă hering marinat cu legume. O rețetă simplă și sănătoasă, perfectă ca aperitiv alături de pâine prăjită sau biscuiți sărați.

Hering la cuptor - cea mai simplă rețetă

Descoperă cum să prepari hering la cuptor, o rețetă simplă și delicioasă, ideală pentru o masă rapidă și sănătoasă. Află ce condimente să folosești, cum să marinezi peștele pentru un gust perfect și ce garnituri se potrivesc cel mai bine cu heringul.

Hering marinat(reteta rapida)

-1 kg hering, -un morcov, -o ceapa mica, -o lingurita de sare, -un praf de piper macinat, -o lingurita de zahar, -o lingurita de piper boabe, -o lingurita de coriandru boabe(sau mustar), -2 foi dafin, -o lingura de ulei, -50ml otet(sau zeama de la o lamaie), -350 ml apa,