Medalioane de crap la cuptor

Medalioane de crap la cuptor retete: cum gatesti medalioane de crap la cuptor si cele mai gustoase retete de file de crap la cuptor, saramura de crap la cuptor, plachie de crap taraneasca la cuptor, crap la cuptor in folie de aluminiu, crap la gratar in folie de aluminiu, rasol de vita la cuptor, chiftele de pui la cuptor, snitele de pui la cuptor, rasol de porc la cuptor, tocanita de pui la cuptor.

Medalion de crap cu legume la cuptor

3 medalioane de crap. 500 gr varza noua. 500 gr ciuperci champignion. 2 rosii. 1 ceapa rosie de apa. 1 lingurita rasa de menta uscata. 2 linguri de unt. sare, fara sare(de la plafar bio) piper roz proaspat macinat.

Crap la cuptor pe pat de legume

Crap la cuptor cu legume este una dintre cele mai cunoscute și mai sănătoase rețete. Crapul gătit la cuptor este foarte gustos și cu puține calorii, ideal pentru întreaga familie.

Crap de Dunare,pane cu mamaliguta si mujdei.

2 medalioane de crap. ulei de palmier pentru prajit. 4 sau 5 catei de usturoi pentru mujdei. 300 gr malai grisat. 200 gr faina. 2 oua. sare, proaspat macinat.

Medalion de rechin cu legume la cuptor

2 medalioane de rechin. 1 kg cartofi. 1 ardei capia rosu. 1 ardei iute. sare, fara sare bio,piper roz proaspat macinat.

Somon la cuptor, cu cartofi prajiti si salata Rucola

5 medalioane de somon. 1 lamaie. 1 kg cartofi. 300 ml ulei de palmier nehidrogenat. vegeta piper proaspat macinat un praf de menta uscata.

Crap la punga maggi

6 bucati de crap 2 pungi maggi 3 catei de usturoi ulei de masline zeama de la o lamaie sos de soia sare piper macinat

Crap la gratar cu mujdei de usturoi

1 crap 2-3kg, 500 ml vin alb o lamiie, 3 rosii 6 catei usturoi sare si piper

Crap in crusta de susan

6 portii de crap zeama de la o lamaie susan 2 oua faina ulei pentru prajit sare piper macinat

Medalioane de Pescada cu creveti

4-5 medalioane de Pescada sau alt peste creveti 50 ml. vin alb 50 ml. lapte 1 lingur~a bulion jumate de l~am^aie sare piper usturoi granulat 2 linguri de f~ain~a 2 linguri de ulei de m~asline

Crap la gratar cu sos de iaurt si usturoi

1 crap (cca 2 kg) 2 pahare iaurt natural 50 ml ulei 1 capatana usturoi 2 inguru sare gronjoasa otet - cateva picaturi

Crap la dubletta

- un crap proaspat - un morcov - o ceapa - 3 catei de usturoi - 2- 3 linguri de ulei de masline - zeama de lamaie(1/2 lamaie) - sare piper foaie de dafin (alte condimente dupa placere) - 30 ml vin alb

Crap romanesc prajit

-o jumatate de crap romanesc -faina -sare -ulei

crap prajit

1 crap sare delicat pentru peste usturoi patrunjel faina ulei

File de Crap la gratar cu legume

2 bucati file crap 2-3 morcovi 200 gr mazare 200 gr fasole verde 1 telina 1 lamaie pudra usturoi sare piper 100-150gr de unt

Crap prajit cu lamaie

4 felii de crap zeama de la o lamaie 1 lingura de ulei de masline oregano ulei pentru prajit faina sare piper macinat

Plachie la cuptor cu legume si vin

1,5 kg peste (stiuca, crap, salau etc.),7-8 cepe mari,2 cesti de ulei,3-4 rosii,1 pahar vin,patrunjel verde,sare,piper

Crap prajit cu garnitura de cartofi natur

- 1 crap de 1- 1,5 kg - faina - malai - boia de ardei - sare - 4-5 cartofi de marime medie - 50 g smantana - ulei pentru prajit - patrunjel - 3-4 catei de usturoi - zeama de la o lamaie

Varza cu crap

2 verze murate 1 crap piper boabe ulei usturoi crengi de visin sau alte crengi cimbru sare

Medalioane de vita cu zbarciogi si sos din vin

1 mana de frunze proaspete de cimbru 8 medalioane de vita a cate 85 g fiecare ulei de masline 2 maini de zbarciogi uscati sare de mare si piper negru proaspat macinat 2 hasme, decojite sl tocate marunt 1 catel de usturoi, decojit sl tocat marunt 1 pahar de vin Marsala 4 linguri de creme fraiche

Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval

2 rondele de crap malai 4 felii suncade Praga(sau orice alta sunca) 4 felii cascaval migdale marar verde ulei zeama de la o jumatate de lamaie sare

Crap cu sos de rosii

4 bucati crap 3 rosii 4 catei usturoi 1 ceapa 2-3 linguri ulei de masline sare, 1/2 pahar vin alb

Crap in crusta de rosii deshidratate

1 crap (2-3kg) 2 linguri ulei de masline 5 linguri cu rosii deshidratate zeama de la o lamaie 1 lamaie sare partunjel verde Pentru garnitura 3 morcovi rozmarin ulei de masline

Crap prajit cu malai.

500 kg crap malai sare ulei pentru prajit

Crap prajit cu sos gremaolata

6 felii crap sare faina si boia dulce pentru tavalit bucatile de peste ulei pentru prajit Pentru sos 1 legatura patrunjel 2 catei de usturoi coaja rasa de la 1 lam^aie 2 lingurite ulei de masline 2 lingurite zeama de lamaie

Crap prajit, cu sos de usturoi

1 crap - 1-1,5 kg 200 ml ulei 5-6 linguri faina alba 2-3 linguri boia 3-4 catei de usturoi 50 g de smantana 1 lingurita de bulion

Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras

Ingrediente: 3 bucati de crap portionat. 1 kg cartofi de salata. 200 gr cascaval delaco ras. 25 sau 30 gr unt(1 lingura si jumatate de unt). condimente:sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat si rozmarin uscat.

Crap ^in crusta de nuci

4 portii de crap (sau orice alt peste) o mana miez de nuca 2 oua 2 linguri cu pesmet cimbru uscat ulei pentru prajit sare piper macinat

Crap cu marar pe cartofi noi

4 bucati de crap 1 kg cartofi noi sare piper boia de ardei iute usturoi ulei de masline

Peste la cuptor cu masline

1peste crap de 1,500gr taiat in felii potrivite 1ceapa rosie mare taiata rondele 1lingurita paprica iute putin sare piper 1/4 pahar ulei de masline 1/2 pahar de vin alb 20 masline negre taiate in sferturi 1foaie de frunza de dafna citeva boabe de enibahar suc de la 1/2 de lamaie 1lamaie taiata felioare subtiri.

Crap pane cu pesmet

Pentru 5 portii:crap fara cap - 600 gulei - 100 mlfaina - 50 gpesmet - 100 goua - 2 bucatisare dupa gust

Saramură de crap - o explozie de arome intense

Saramura de crap - gustul autentic al bucătăriei românești într-un singur fel de mâncare!

Crap cu ciuperci in sos tomat

2 bucati mai mari de crap proaspat 7 ciuperci proaspete 3 catei de usturoi 1 canita cu vin 300-400 gr pasta de rosii de casa sare piper busuioc uscat 1 lingura ulei

Crap românesc în folie de aluminiu

Descoperă cum să gătești crap românesc în folie de aluminiu pentru un gust autentic. Urmărește rețeta noastră pas cu pas și bucură-te de o masă delicioasă!

rasol de crap cu cartofi si sos olandez

2-3 cepe 2-3 morcovi1 kg crap foaie de dafin 5-6 boabe de piper 1 radacina de patrunjel 1/2 kg cartofi patrunjel verde sare

Saramura boiereasca de crap

un crapardei rosuardei iutemalai Arpisrosiiceapa albausturoiboia dulcepatrunjelputin ulei Arpispasta de ardei kapia Ferma noastrasarepiper

Ceapa umpluta cu icre de crap

1 lingura de icre de crap600 ml ulei cateva picaturi zeama de lamaie

Racitura de peste

2 pesti proaspeti crap de 1,5 kg fiecare 1 peste crap de 2 kg 3 - 4 cepe mari 6 oua (3 fierte in coaja) 1 legatura de patrunjel 2 - 3 morcovi frunze de telina si patrunjel 1 plic mic de gelatina

Ciorba de peste (crap)

Lista ingrediente:un crap de 3-4 kilograme,putina sare,o jumatate de litru bors,jumatate de litru de suc de rosii,3-4 linguri de orez alb,apa pentru fiert,3-4 morcovi,2-3 cepe potrivite,1 legatura de verdeata pentru decor,1 radacina de telina potrivita2 ardei grasi medii.

Crap in sos rosu cu usturoi

1 crap potrivit curatat 500 ml bullion de rosii 100 ml vin alb 30 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa 2 linguri pesto rosso 1 lingurita zahar sare de mare 4 capatani de usturoi 2 ardei grasi galbeni curatati si feliati 250 gr rosii cherry

Peste la cuptor cu garnitura de orez

Ingredientele vor fi in stricta conformitate cu cite persoane vom avea la masa iar condimentele dupa placul fiecaruia. Deci eu pentru 3 persoane am folosit urmatoarele cantitati de ingrediente: -cca 400 g peste (eu am avut crap) -2 legaturi ceapa verde -1 ceapa mare -2 legaturi patrunjel -4 catei usturoi -sare -piper negru macinat -busuioc uscat -3 frunze de dafin -piper rosu -ulei de floarea soarelui Pentru garnitura de orez orezul se fierbe in apa cu putina sare si putin unt.

Mici de pește (crap) picanți

Transformă crapul într-un fel de mâncare inedit cu acești mici de pește picanți. Perfectă pentru grătar, această rețetă aduce un gust picant iubitorilor de pește.

Reteta ardeleneasca: crap unguresc

Crap fara cap 7,500 kg Ceapa 1,000 kgBulion 1,000 kgArdei verde 0,250 kgCostita afumata sau slanina afumata 0,500 kgSmantana 1,250 kgUlei Arpis 1,000 litruBoia dulce 0,050 kgCartofi 7,500 kgRosii 2,000 kgSare 0,150 kg

Crap umplut

1 crap mare 1 mana de orez, 200 gr ciuperci2 cepe, 2 morcovi, 1 ardei gras rosu, o mana verdeata tocata,1 pahar suc de rosii,1 pahar de apa, condimente, 1 pahar mic de ulei de masline,1 cana de vin alb, cateva tomate taiate felii, cativa catei de usturoi intregi, 2 foi de dafin, lamaie.

Medalion de curcan cu sos de unt, lamaie si chimen

3 medalioane de curcan 1 cub de unt zeama de la o lamaie coaja de lamaie rasa 1 lingurita de chimen sare piper proaspat macinat.

Plachie dobrogeana (din crap sau alt peste)

1,4 kg Crap (sau alt peste) fara cap3 cepe100ml ulei Arpis100ml pasta de tomate2g boia de ardei100ml vin alb3g usturoi2g piper macinat4 foi de dafin500g rosii proaspete50g patrunjel verdesare

Crap proaspat, cu mamaliguta si mujdei aromat

Ingrediente: 3 kg crap proaspat Pt marinata: 1 lamaie mare folosim doar sucul 2 linguri ulei de masline 1 lingurita oregano uscat 1/2 lingurita sare grunjoasa 1/2 lingurita piper Pt prajit: Ulei de palmier Faina de grau sau/si faina de porumb Pt mujdeiul aromat: 1 capatana usturoi 30g frunze proaspete de salvie 1 praf sare 1 praf piper 100ml ulei Sucul de la 1/2 lamaie 50ml smantana

Medalioane de vitel cu ciuperci si chiftelute de cartofi

1 kg muschi de vitel 700 g cartofi 2 oua 200 g ciuperci la conserva 2-3 fire ceapa verde 1-2 fire usturoi verde 1 lingurita unt 3 linguri ulei de masline cimbru sare piper frunze de salata verde marar verde

Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor

1 kg burta de vita jumatate morcov,cateva felii de albitura,jumatate ceapa,cateva boabe de piper,o frunza de dafin pesmet ulei pentru prajit sau pentru uns tava daca se coc in cuptor 4 oua sare,piper,cimbru Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

somon cu ciuperci pane

2 medalioane somon 4-5 ciuperci mari 1 ou 50 g faina marar sare si piper busuioc 100g smantana 1 ceapa mica lamaie.

Plachie de crap - rețeta tradițională românească

Gustul suculent și parfumul intens al plachiei de crap te vor transporta direct în bucătăria românească tradițională!