Prăjituri cu vișine

Bombe de ciocolată cu vișine

Bombele cu biscuiți și cacao, umplute cu vișine și tăvălite prin nucă de cocos sunt delicioase și potrivite pentru orice ocazie.

Negresă cu ciocolată și vișine

Piețele sunt pline de fructe proaspete, așa că o rețetă de prăjitură cu fructe este mai binevenită ca oricând. Dintre toate aceste prăjiturile, combinațiile de gust dulce cu gust acrișor sunt preferatele noastre.  Echilibrul de arome vă învăluie simțurile, iar această prăjitură cu ciocolată și vișine exact asta face. Este un desert nu foarte dulce, dar extraordinar de gustos, pe care îl puteți prepara pentru orice ocazie. 

Prăjitură cu vișine

Atunci când ai poftă de ceva dulce și bun, făcut în casă, prăjitura cu vișine te scoate din încurcătură. Se face ușor și este potrivită în orice perioadă a anului. Multe gospodine păstrează la congelator vișine peste iarnă, așa că dacă aveți o punguță cu vișine, le puteți folosi pentru această prăjitură delicioasă. De asemenea, puteți folosi și vișine din vișinată, dar asigurați-vă că nu vor mânca și copiii din prăjitură, pentru că alcoolul persistă, în ciuda coacerii. Dacă nu aveți vișine sub nicio formă, le găsiți în orice supermarket la raionul cu produse congelate, ambalate sau vrac.