Rulada cu frisca
Rulada cu frisca retete: cum gatesti rulada cu frisca si cele mai gustoase retete de tort cu zmeura si frisca, tiramisu cu frisca fara mascarpone, negresa cu frisca si ciocolata, rulada cu sunca, rulada de biscuiti cu banane, rulada cu nuca de cocos, rulada cu sunca si cascaval, rulada din omleta cu spanac, rulada de porc cu carnati afumati, rulada din foi de napolitana cu biscuiti.Tort rulada cu capsuni
Pentru crema:5 foi de gelatina2 oua200 smintina pt frisca45 g zahar1 lamaie (coaja si zeama)Pentru rulada:3 oua90 g zahar170 g faina1 lingurita praf de copt1 lingura de apacapsuni si frisca pentru decor
Tort rulada
Rulada :5 oua,5 linguri de faina,5 linguri de zahar,1 praf de copt,coaja de lamaie rasa sau conifiata.Crema:600ml lapte,2 plicuri budinca vanilie,6 – 7 linguri zahar,70 g margarina,5 banane mariOrnare:150 ml frisca batuta
Rulada de nuci cu frisca
6oua separate 1 pahar zahar 2 pahare de nuci macinate subtire 1 lingurita praf de copt ptr frisca 500 gr de smantina ptr frisca 4 linguri pline cu zahar pudra nuci macinate ptr ornat
Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca
9 oua 9 linguri faina 9 linguri zahar 1 praf de copt un borcan gem de caise 1 Crema Cremes Dr Oetker 1 borcan visine fara samburi frisca
Rulada cu crema
Ingrediente blat rulada: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri faina 3 linguri ulei coaja lamaie esente ½ plic praf copt un praf de sare Ingrediente pt.crema 100 g unt 75 g zahar 50 ml apa 2 galbenusuri 3 linguri cacao esenta de rom Pentru ornat: 150 ml frisca lichida 50 g ciocolata alba
Rulada cu visine si crema de branza dulce
pt rulada:4oua100g zahar1plic zahar vanilat1plic praf de copt100g faina25g amidonputina coaja de lamaie razuitapt crema:250g quark(crema de branza)200ml smantana pt frisca80g zahar3 foi gelatina pregatita cf.instructiunilor de pe plicvisineciocolata pt decor
Rulada cu frisca si gem de capsuni
4 oua 4 lg de faina 4 lg de zahar 2 lg de ulei un praf de sare 1/2 praf de copt gem de capsuni 200 ml frisca
Rulada cu crema de lamaie
foaia de rulada: 4 oua 3 linguri de apa calduta 125 gr zahar 75 gr faina 50 gr amidon 1 plic de vanilie 1 lingura suc de lamaie alimentar coaja rasa de pe 1 lamaie crema: 500 gr frisca lichida 6 foi de gelatina sucul din 3 lamai razatura de pe 1 lamaie 125 gr zahar 1 lingura suc de lamaie alimentar
Rulada cu frisca si capsune
Pentru blat: 4 oua mari 50 gr. zahar 50 gr. faina 25 gr. amidon din cartofi 1 lingura suc de lamaie un varf de lingurita de sare Pentru implutura : un borcan de dulceata de capsuna 500ml. frisca pentru patiserie 35% 2~3 linguri de pudra de zahar Dr.Oetker
Rulada cu mousse de capsuni
Ingrediente blat rulada: 5 oua medii 45 g green sugar( 10 stickuri) 5 linguri faina 3 linguri ulei coaja lamaie (½ lingurita) esente de vanilie si rom (½ lingurita) ½ plic praf copt un praf de sare Mousse de capsuni: 400 g capsuni 400 ml frisca lichida 45 g green sugar(10 stickuri) 1 plic de gelatina 100 ml apa
Rulada cu crema diplomat de cacao
Pentru rulada: 5 oua 100g. zahar 5 linguri ulei 250g. faina un praf de sare. 2 plicuri zahar vanilat. Pentru crema diplomat: 2.oua 150g. zahar 2 linguri cacao 25g. gelatina alba 75 ml. apa rece un praf de sare 2 plicuri zahar vanilat. o cutie .de 200g. frisca Hulala coaja de portocala pentru prajituri. Pentru ornat:un plic de glazura "Decor"-Dr.Oetker un praf de cacao.
Rulada cu ciocolata
Blat: 3 oua 3 linguri de zahar 3 linguri de faina vanilie Crema: 100g ciocolata 50g unt 50ml frisca
Rulada cu frisca si ciocolata
Cantitati blat: 5 oua,5 linguri de zahar pudra vanilat,3 linguri de ulei,5 linguri de faina,un praf de sareCantitati crema si ornat:500ml frisca lichida,400g crema ciocolata Finetti,3 linguri zahar pudra vanilat
Rulada Zmeurica
Blat:5 oua, 5 linguri cu zahar, 5 linguri cu faina, 3 linguri cu ulei, esenta, un praf de sareCrema:2 linguri cu frisca, 3 linguri cu iaurt, 3 linguri cu zahar pudra vanilat, 250 g capsuni, o mana de zmeura proaspata, un plic de gelatinaOrnat:2-3 linguri de crema de ciocolata tartinabila, 3 linguri cu frisca, 10 buc zmeura coapta
Rulada de bezea cu capşuni
4 albusuri 225 gr zahar tos 300 ml frisca lichida 2 linguri zahar pudra capsuni 80 gr ciocolata alba
Rulada delicioasa cu capsuni
Blat:4 oua4 linguri zahar4 linguri faina1/2 praf de coptesenta de vanilieCrema:150 ml frisca200 g capsuniDulceata de capsuni
Rulada cu trei feluri de ciocolata
Pt. blat avem nevoie de:-20 de biscuiti digestivi sau 230 gr pesmet- 3 linguri de zahar- 100 gr de untCremele sunt trei mousse-uri de ciocolata (alba, neagra si cu lapte), dupa cum urmeaza: Mousse de ciocolata alba:- 200 ml frisca lichida- 200g ciocolata alba- 2g gelatina -1 foaie, muiata in 30 ml apa rece- 100 ml frisca batuta Mousse de ciocolata cu lapte:- 200 ml frisca lichida- 200 g. ciocolata cu lapte- 1 foaie gelatina, muiata in 30 ml apa rece- 100 ml frisca batuta Mousse de ciocolata amaruie:- 200 ml de frisca lichida- 200 g ciocolata amaruie- 1 foaie de gelatina, muiata in 30 ml apa rece- 100 ml frisca batuta
Rulada cu banana
Pentru blat:4 oua4 linguri faina3 linguri faina1 lingura cacaoesenta vanilieCrema:200 ml frisca75 gr ciocolata25 gr nuca de cocos1 banana
Rulada de pandispan cu ananas si cocos
Aluat de pandispan: 4 oua 100 gr zahar 1 plic zahar vanilinat 100 gr faina25 gr amidon60 gr fulgi de cocosCrema si ornat:1 conserva rondele de ananas (340 gr)400 ml frisca1 plic intaritor de frisca100 gr fulgi de cocoscirese confiate
Rulada cu crema cappuccino
Blat:4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, esenta de vanilieCrema:200 ml frisca lichida, 100 g ciocolata cu aroma de cappuccino, 1 lingurita gelatina
Rulada De Ciocolata Cu Cirese Si Vanilie
Un desert racoritor este binevenit dupa un pranz satios, iar aceasta reteta este fix ce iti trebuie!
Rulada cu piersici
Blat: -3 oua -2 linguri apa calda -125 g faina -125 g zahar -2 linguri cacao -½ lingurita praf de copt Crema: -400 g caise/piersici(crude sau din compot) -200 g iaurt -50 g zahar pudra -100 ml frisca lichida -10 g gelatina
Rulada de lamaie
Ingrediente pentru 12 portii. Blat: 2 oua, 1 praf de sare, 60 gr zahar, 50 gr faina.Crema: 1 lamaie, 1 lingura zahar pudra, 125 gr mascarpone sau branza de vaci, 60 ml frisca
Ruladă pufoasă cu cremă de brânză și gem
Rulada cu cremă de brânză și gem este un desert rapid și delicios, perfect pentru orice ocazie. Are un blat ușor și aerat, o cremă fină de brânză și un strat generos de gem de căpșuni. Este simplu de preparat și se topește în gură.Urmează rețeta de mai jos de mai jos și vei obține un desert care îi va impresiona pe toți.
Rulada trenulet de lamaie
Blat: 4 oua,1 priza de sare,120 g. zahar,4 linguri apa fierbinte,100 g. fainaCrema: 2 lamai,1 pachet zahar vanilinat de 60 g.,250 g. crema de branza Philadelphia sau Mascarpone,120 ml. friscaIn plus:buline de ciocolata gen M&M
Rulada Cu Ciocolata Alba Si Zmeura
80g ciocolata alba 4 oua 1/2 lingurita esenta de migdale 100g zahar pudra 75g faina Pentru umplutura: 80g ciocolata alba 300ml frisca lichida esenta de vanilie 180g zmeura
Ruladă tiramisu
Tiramisu este un desert foarte versatil și poate fi personalizat foarte ușor. Există o mulțime de rețete de tiramisu și și mai multe moduri de servire. Clasic, cu cafea, sau cu fructe. La tavă, sub formă de tort sau la pahar. Sau, de ce nu, sub formă de ruladă. O ruladă tiramisu vă propunem și noi să încercați. Modul de preparare nu diferă cu nimic de rețeta pe care o știe toată lumea, ci doar modul de prezentare și servire a prăjiturii.
Rulada din piept de pui umpluta
1 piept maricel de pui mustar castraveti murati gogosari acri sau ardei gras rosu cascaval carnaciori mici sau sunca morcov sotat sau fiert sare piper dupa gust scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega dar e mai mult de lucru)
Rulada din piept de pui cu branza telemea
1 piept de pui mare 200 g telemea de oi 2 oua 1 legatura ceapa verde 1 leg. usturoi verde 1 leg. marar verde 1 leg. patrunjel verde sare piper putin ulei pt uns folia si rulada.
Rulada cu capsuni
blat:7oua7 linguri faina1/2 praf de copt7 linguri zahar1 praf sarecrema:600 g branza vaci200 g zahar pudra cu aroma vanilie1 lingura cacao2 linguri capuccino100 ml frisca200 g unt1 esenta vaniliecapsuniglazuraciocolata
Rulada cu mere
blat rulada:5 oua, 6 linguri de zahar, 5 linguri de faina, 2 linguri de ulei, esenta de vanilie, un praf de sareumplutura:100 g margarina creme(Unirea), o lingura de zahar pudra cu aroma de vanilie, 5-6 linguri de dulcetata de mere
Carne de porc tocata cu rulada de omleta
1 kg carne de porc tocata, o ceapa, 2 oua,2 linguri faina,2 catei de usturoi,sare,piper Pentru rulada de omleta: 4 oua,un ardei rosu,patrunjel,sare,piper
Rulada cu crema de vanilie si mouse de capsuni
Blat: 4 oua 8 linguri de zahar 4 linguri de faina Crema 1 (crema de vanilie) 3 galbenusuri 150 gr zahar 300 ml lapte 50 gr amidon esenta de vanilie 50 ml frisca 1 banana mica 50 gr capsuni 5 gr gelatina Crema 2 (mouse de capsuni) 2 oua 100 gr zahar 200 gr capsuni 100 ml frisca 10 gr gelatina Decor: 50 gr ciocolata alba cateva bucati de capsuni
Rulada cu visine, frisca si ciocolata
Blat: 4 oua, 1/2 cana faina, 1/3 cana cacao, aprox. o cana zahar, o lingurita esenta de vanilie, un varf cutit praf de copt, un varf cutit bicarbonat, un praf de sare, 1/3 cana apa (80 ml). Umplutura: un compot de visine (fara zeama, 2oo ml frisca lichida, 1 lingura amidon alimentar dizolvat in 3 linguri zeama compot, 2 linguri zahar tos, cca. 80g zahar pudra (dupa gust) Glazura: 2 linguri unt, 2 linguri apa, 2 linguri cacao, 1 cana zahar pudra, esenta de vanilie.
Rulada cu mascarpone, rodie si goji
Ingrediente: Pasta decorativa 1 albus 20 g cacao neagra 20 g faina 30 g zahar 30 g unt Blat 4 oua 125 g faina 150 g zahar tos 1 praf de sare Crema 150 g mascarpone 200 ml frisca vegetala lichida 2 lg fructe goji deshidratate 1/2 rodie
Rulada cu crema ganache si capsune
Indrediente rulada pentru o tava de circa 23/33: 4 oua 4 linguri de zahar 4 linguri de faina 1 lingurita extract de vanilie 1 praf de sare Crema ganache de ciocolata: 200 ml sm^ant^ana lichida dulce 100 g ciocolata (noi am folosit 1 ciocolata cu lapte) 10 capsune potrivite
Rulada turceasca
800 ml lapte 1 pahar de zahar tos 1 pahar faina 50 de gr. de unt esenta de vanilie 100 g zmeura congelata colorant rosu 100 gr. de nuca de cocos 100 grame nuca macinata 4 linguri de zahar 200 ml frisca lichida
Rulada cu crema de sampanie
Blat:- 3 oua- 3 linguri de apa- 6 linguri de zahar- 6 linguri fainaCrema:- 350 ml sampanie Angeli de piersici- 1 plic budinca de vanilie- 6 linguri cu varf de zahar- 400 ml frisca- 10 gr gelatina (1 pliculet)
Ruladă de pui cu brânză feta
Dacă v-ați plictisit de banalul piept de pui, îi puteți da o nouă întrebuințare: ruladă de pui. O rețetă gustoasă și originală, perfectă pentru o cină hrănitoare sau atunci când aveți musafiri. Rulada de pui este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit ca aperitiv, dar la fel de bine poate fi un fel de mâncare în sine, pe care să-l serviți alături de o garnitură. Rulada de pui este foarte gustoasă caldă, dar este excelentă și rece. Poate fi umplută cu orice, de aceea este un preparat versatil, dar rețeta pe care v-o prezentăm astăzi este una foarte gustoasă, cremoasă și consistentă. Rulada de pui cu brânză feta este un preparat ideal atât pentru cei mari, cât și pentru copii, pentru că este o rețetă delicioasă, sănătoasă și hrănitoare.
Rulada fina cu ganache de cafea
pentru aluatul boabe de cafea:1/3 cup faina3 linguri amidon de porumb1/4 lingurita sare de lamaie2 linguri cacao2 oua1 galbenus1/2 cup zaharPentru ganache de cafea:240ml frisca lichida120g ciocolata cu cafea
Banana Roll Cake
Ingrediente pentru blat: - 5 oua - 5 linguri de zahar - 5 linguri de faina - 1 praf de copt - gem de capsuni pentru rulada Ingrediente pentru crema: - 1l lapte - 2 budinci de vanilie - 5 linguri de faina - 8 linguri de zahar - 150 g margarina sau unt - 200 ml frisca - 2-3 banane
Rulada cu gem de caise
4 oua 4 linguri de zahar 4 linguri de faina o lingurita rasa de praf de copt 400 g gem de caise 500 ml frisca batuta sirop din 100 ml apa 100 ml rom si 5 linguri de zahar.
Ruladă de ciocolată cu cremă mascarpone
Deserturile cu ciocolată și mascarpone sunt o combinație greu de refuzat pentru multă lume. Astăzi vă propunem o ruladă simplă, rapidă, delicioasă și foarte arătoasă, pe care să o preparați atunci când aveți poftă de ceva dulce. Aspectul interesant când vine vorba de acest desert este că nu conține făină. Baza ruladei se face doar din ouă, zahar, ciocolată și cacao și va rămâne pufoasă și aerată în timpul coacerii.
Rulada
Pentru foaia de rulada avem nevoie de: 5 oua 200ml smantana 4 linguri faina 1/2 ardei rosu patrunjel verde condimente dupa gust: sare piper oregano busuioc Pentru umplutura: branza topita sau crema fina de branza (2 suluri sau 2 cutii)  2 carnati cabanos/ semiafumati sau alt gen de carnati subtiri felii subtiri de salam de preferat mai uscat
Rulada de capsune
Ingrediente pentru 10 portii :Aluatul 1 lamaie, 5 oua, 75 g zahar, 50 g faina, 50 g amidon,1 priza sare, zahar pentru pudrat. Umplutura: 250 g capsune, 2 plicuri gelatina a 15 g,2 linguri zeama de lamaie, 3 linguri sirop de fructe, 300 g iaurt cu capsuni, 150 g frisca, zahar pudra pentru presarat.
Rulada Pavlova Cu Marmelada
Marmelada da acestei rulade un gust racoritor si foarte aromat. Am mentionat ca este usor de facut?
Rulada cu mascarpone, ananas si papaya
Pasta decorativa: 1 albus 40 g faina 30 g zahar pudra 30 g unt Blat: 4 oua foarte mari (XL) 180 g zahar tos 120 g faina 40 g cacao un praf de sare Umplutura: 125 g mascarpone 1 lg zahar 250 ml smantana pentru frisca 40 g ananas si papaya confiate
tort cu rulada si crema de iaurt
2 rulade din comert una cu cacao si una cu gem de caise 500ml frisca lichida un iaurt de 500 g de fructe sau vanilie un pachet de foi de gelatina (12 foi de gelatina) compot de caise (125g) comopt de ananas(125g) 125 g zahar pudra
Rulada din carne tocata
800 g carne tocata amestec (vita-porc) 2 cartofi mijlocii razuiti pe razatoarea cu gauri mici si bine storsi 2 felii de paine inmuiate in apa apoi bine stoarse 2 oua sare 2 lingurite piper 1 lingurita boia 2 lingurite vegeta 1 legatura patrunjel verde tocat marunt 5-6 catei de usturoi zdrobiti cu presa de usturoi 1 ou pt uns rulada deasupra.
Tortulet broasca testoasa
Pentru rulada: 4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, 1/2 lingurita praf de copt, esenta de vanilie, gem de fructe rosii ( capsuni, cirese, visine) Pentru crema: 400 g smantana pentru frisca, 2-3 linguri zahar farin, 2 linguri gem de capsuni, esenta de vanilie, 1 lingurita gelatina.