Rulada cu frisca

Rulada cu frisca retete: cum gatesti rulada cu frisca si cele mai gustoase retete de tort cu zmeura si frisca, tiramisu cu frisca fara mascarpone, negresa cu frisca si ciocolata, rulada cu sunca, rulada de biscuiti cu banane, rulada cu nuca de cocos, rulada cu sunca si cascaval, rulada din omleta cu spanac, rulada de porc cu carnati afumati, rulada din foi de napolitana cu biscuiti.

Tort rulada cu capsuni

Pentru crema:5 foi de gelatina2 oua200 smintina pt frisca45 g zahar1 lamaie (coaja si zeama)Pentru rulada:3 oua90 g zahar170 g faina1 lingurita praf de copt1 lingura de apacapsuni si frisca pentru decor

Tort rulada

Rulada :5 oua,5 linguri de faina,5 linguri de zahar,1 praf de copt,coaja de lamaie rasa sau conifiata.Crema:600ml lapte,2 plicuri budinca vanilie,6 – 7 linguri zahar,70 g margarina,5 banane mariOrnare:150 ml frisca batuta

Swiss Roll Sau Rulada Cu Gem

- 3 oua - 75 g zahar brun - 75 g faina - 75 g gem de zmeura - 100 ml frisca - jumatate ciocolata amara si 3-4 linguri frisca lichida pentru ornat

Rulada de nuci cu frisca

6oua separate 1 pahar zahar 2 pahare de nuci macinate subtire 1 lingurita praf de copt ptr frisca 500 gr de smantina ptr frisca 4 linguri pline cu zahar pudra nuci macinate ptr ornat

Rulada cu crema de vanilie, fructe si frisca

9 oua 9 linguri faina 9 linguri zahar 1 praf de copt un borcan gem de caise 1 Crema Cremes Dr Oetker 1 borcan visine fara samburi frisca

Rulada cu crema

Ingrediente blat rulada: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri faina 3 linguri ulei coaja lamaie esente &frac12 plic praf copt un praf de sare Ingrediente pt.crema 100 g unt 75 g zahar 50 ml apa 2 galbenusuri 3 linguri cacao esenta de rom Pentru ornat: 150 ml frisca lichida 50 g ciocolata alba

Rulada cu visine si crema de branza dulce

pt rulada:4oua100g zahar1plic zahar vanilat1plic praf de copt100g faina25g amidonputina coaja de lamaie razuitapt crema:250g quark(crema de branza)200ml smantana pt frisca80g zahar3 foi gelatina pregatita cf.instructiunilor de pe plicvisineciocolata pt decor

Rulada cu frisca si gem de capsuni

4 oua 4 lg de faina 4 lg de zahar 2 lg de ulei un praf de sare 1/2 praf de copt gem de capsuni 200 ml frisca

Tort broasca testoasa cu kiwi

Pentru rulada (trebuie 2, deci dublati cantitatile cand faceti lista de cumparaturi): 4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, zahar vanilat, gem de care doritiPentru mousse de kiwi:4 kiwi, 200ml frisca sau frisca preparata din praf de frisca si 200ml lapte conform instructiunilor de pe ambalaj, 10g gelatina, 1 lingura de miere Decor:kiwi, crema de care doriti,fructe

Rulada cu crema de lamaie

foaia de rulada: 4 oua 3 linguri de apa calduta 125 gr zahar 75 gr faina 50 gr amidon 1 plic de vanilie 1 lingura suc de lamaie alimentar coaja rasa de pe 1 lamaie crema: 500 gr frisca lichida 6 foi de gelatina sucul din 3 lamai razatura de pe 1 lamaie 125 gr zahar 1 lingura suc de lamaie alimentar

Rulada cu frisca si capsune

Pentru blat: 4 oua mari 50 gr. zahar 50 gr. faina 25 gr. amidon din cartofi 1 lingura suc de lamaie un varf de lingurita de sare Pentru implutura : un borcan de dulceata de capsuna 500ml. frisca pentru patiserie 35% 2~3 linguri de pudra de zahar Dr.Oetker

Rulada cu mousse de capsuni

Ingrediente blat rulada: 5 oua medii 45 g green sugar( 10 stickuri) 5 linguri faina 3 linguri ulei coaja lamaie (&frac12 lingurita) esente de vanilie si rom (&frac12 lingurita) &frac12 plic praf copt un praf de sare Mousse de capsuni: 400 g capsuni 400 ml frisca lichida 45 g green sugar(10 stickuri) 1 plic de gelatina 100 ml apa

Rulada cu crema diplomat de cacao

Pentru rulada: 5 oua 100g. zahar 5 linguri ulei 250g. faina un praf de sare. 2 plicuri zahar vanilat. Pentru crema diplomat: 2.oua 150g. zahar 2 linguri cacao 25g. gelatina alba 75 ml. apa rece un praf de sare 2 plicuri zahar vanilat. o cutie .de 200g. frisca Hulala coaja de portocala pentru prajituri. Pentru ornat:un plic de glazura "Decor"-Dr.Oetker un praf de cacao.

Rulada cu ciocolata

Blat: 3 oua 3 linguri de zahar 3 linguri de faina vanilie Crema: 100g ciocolata 50g unt 50ml frisca

Rulada cu frisca si ciocolata

Cantitati blat: 5 oua,5 linguri de zahar pudra vanilat,3 linguri de ulei,5 linguri de faina,un praf de sareCantitati crema si ornat:500ml frisca lichida,400g crema ciocolata Finetti,3 linguri zahar pudra vanilat

Rulada Zmeurica

Blat:5 oua, 5 linguri cu zahar, 5 linguri cu faina, 3 linguri cu ulei, esenta, un praf de sareCrema:2 linguri cu frisca, 3 linguri cu iaurt, 3 linguri cu zahar pudra vanilat, 250 g capsuni, o mana de zmeura proaspata, un plic de gelatinaOrnat:2-3 linguri de crema de ciocolata tartinabila, 3 linguri cu frisca, 10 buc zmeura coapta

Rulada de bezea cu capşuni

4 albusuri 225 gr zahar tos 300 ml frisca lichida 2 linguri zahar pudra capsuni 80 gr ciocolata alba

Rulada delicioasa cu capsuni

Blat:4 oua4 linguri zahar4 linguri faina1/2 praf de coptesenta de vanilieCrema:150 ml frisca200 g capsuniDulceata de capsuni

Rulada cu banana

Pentru blat:4 oua4 linguri faina3 linguri faina1 lingura cacaoesenta vanilieCrema:200 ml frisca75 gr ciocolata25 gr nuca de cocos1 banana

Rulada cu trei feluri de ciocolata

Pt. blat avem nevoie de:-20 de biscuiti digestivi sau 230 gr pesmet- 3 linguri de zahar- 100 gr de untCremele sunt trei mousse-uri de ciocolata (alba, neagra si cu lapte), dupa cum urmeaza: Mousse de ciocolata alba:- 200 ml frisca lichida- 200g ciocolata alba- 2g gelatina -1 foaie, muiata in 30 ml apa rece- 100 ml frisca batuta Mousse de ciocolata cu lapte:- 200 ml frisca lichida- 200 g. ciocolata cu lapte- 1 foaie gelatina, muiata in 30 ml apa rece- 100 ml frisca batuta Mousse de ciocolata amaruie:- 200 ml de frisca lichida- 200 g ciocolata amaruie- 1 foaie de gelatina, muiata in 30 ml apa rece- 100 ml frisca batuta

Rulada de pandispan cu ananas si cocos

Aluat de pandispan: 4 oua 100 gr zahar 1 plic zahar vanilinat 100 gr faina25 gr amidon60 gr fulgi de cocosCrema si ornat:1 conserva rondele de ananas (340 gr)400 ml frisca1 plic intaritor de frisca100 gr fulgi de cocoscirese confiate

Rulada cu crema cappuccino

Blat:4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, esenta de vanilieCrema:200 ml frisca lichida, 100 g ciocolata cu aroma de cappuccino, 1 lingurita gelatina

Rulada De Ciocolata Cu Cirese Si Vanilie

Un desert racoritor este binevenit dupa un pranz satios, iar aceasta reteta este fix ce iti trebuie!

Rulada cu piersici

Blat: -3 oua -2 linguri apa calda -125 g faina -125 g zahar -2 linguri cacao -½ lingurita praf de copt Crema: -400 g caise/piersici(crude sau din compot) -200 g iaurt -50 g zahar pudra -100 ml frisca lichida -10 g gelatina

Rulada alba cu gem

6 oua 6 linguri zahar tos 1 lingura apa fierbinte 6 linguri faina un praf de sare 400 gr gem de gutui 150 gr frisca lichida 2 linguri zahar praf

Rulada de lamaie

Ingrediente pentru 12 portii. Blat: 2 oua, 1 praf de sare, 60 gr zahar, 50 gr faina.Crema: 1 lamaie, 1 lingura zahar pudra, 125 gr mascarpone sau branza de vaci, 60 ml frisca

Rulada trenulet de lamaie

Blat: 4 oua,1 priza de sare,120 g. zahar,4 linguri apa fierbinte,100 g. fainaCrema: 2 lamai,1 pachet zahar vanilinat de 60 g.,250 g. crema de branza Philadelphia sau Mascarpone,120 ml. friscaIn plus:buline de ciocolata gen M&M

Rulada Cu Ciocolata Alba Si Zmeura

80g ciocolata alba 4 oua 1/2 lingurita esenta de migdale 100g zahar pudra 75g faina Pentru umplutura: 80g ciocolata alba 300ml frisca lichida esenta de vanilie 180g zmeura

Rulada din piept de pui umpluta

1 piept maricel de pui mustar castraveti murati gogosari acri sau ardei gras rosu cascaval carnaciori mici sau sunca morcov sotat sau fiert sare piper dupa gust scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega dar e mai mult de lucru)

Ruladă tiramisu

Tiramisu este un desert foarte versatil și poate fi personalizat foarte ușor. Există o mulțime de rețete de tiramisu și și mai multe moduri de servire. Clasic, cu cafea, sau cu fructe. La tavă, sub formă de tort sau la pahar. Sau, de ce nu, sub formă de ruladă. O ruladă tiramisu vă propunem și noi să încercați. Modul de preparare nu diferă cu nimic de rețeta pe care o știe toată lumea, ci doar modul de prezentare și servire a prăjiturii. 

Rulada din piept de pui cu branza telemea

1 piept de pui mare 200 g telemea de oi 2 oua 1 legatura ceapa verde 1 leg. usturoi verde 1 leg. marar verde 1 leg. patrunjel verde sare piper putin ulei pt uns folia si rulada.

Rulada cu capsuni

blat:7oua7 linguri faina1/2 praf de copt7 linguri zahar1 praf sarecrema:600 g branza vaci200 g zahar pudra cu aroma vanilie1 lingura cacao2 linguri capuccino100 ml frisca200 g unt1 esenta vaniliecapsuniglazuraciocolata

Rulada cu mere

blat rulada:5 oua, 6 linguri de zahar, 5 linguri de faina, 2 linguri de ulei, esenta de vanilie, un praf de sareumplutura:100 g margarina creme(Unirea), o lingura de zahar pudra cu aroma de vanilie, 5-6 linguri de dulcetata de mere

Carne de porc tocata cu rulada de omleta

1 kg carne de porc tocata, o ceapa, 2 oua,2 linguri faina,2 catei de usturoi,sare,piper Pentru rulada de omleta: 4 oua,un ardei rosu,patrunjel,sare,piper

Rulada pufoasa cu crema de branza si gem

Ingrediente pentru blat:4 oua,4 linguri faina,4 linguri zahar,esenta de vaniliePentru crema:150ml frisca lichida100g mascarpone2 linguri gem de capsunigem de capsuni pentru uns

Rulada cu crema de vanilie si mouse de capsuni

Blat: 4 oua 8 linguri de zahar 4 linguri de faina Crema 1 (crema de vanilie) 3 galbenusuri 150 gr zahar 300 ml lapte 50 gr amidon esenta de vanilie 50 ml frisca 1 banana mica 50 gr capsuni 5 gr gelatina Crema 2 (mouse de capsuni) 2 oua 100 gr zahar 200 gr capsuni 100 ml frisca 10 gr gelatina Decor: 50 gr ciocolata alba cateva bucati de capsuni

Rulada fluturas pentru un fluturas

biscuiti populari 250 gr. 1 l lapte 1 pachet unt zahar dupa gust esenta rom cacao cocos 250 gr. alune stafide rahat 100 gr. din fiecare 2/3 banane 1 pachet praf budinca vanilie sau capsuni foi hartie colorate pentru aripioare 200 gr.smantana 1 praf intaritor frisca

Rulada cu visine, frisca si ciocolata

Blat: 4 oua, 1/2 cana faina, 1/3 cana cacao, aprox. o cana zahar, o lingurita esenta de vanilie, un varf cutit praf de copt, un varf cutit bicarbonat, un praf de sare, 1/3 cana apa (80 ml). Umplutura: un compot de visine (fara zeama, 2oo ml frisca lichida, 1 lingura amidon alimentar dizolvat in 3 linguri zeama compot, 2 linguri zahar tos, cca. 80g zahar pudra (dupa gust) Glazura: 2 linguri unt, 2 linguri apa, 2 linguri cacao, 1 cana zahar pudra, esenta de vanilie.

Rulada cu crema ganache si capsune

Indrediente rulada pentru o tava de circa 23/33: 4 oua 4 linguri de zahar 4 linguri de faina 1 lingurita extract de vanilie 1 praf de sare Crema ganache de ciocolata: 200 ml sm^ant^ana lichida dulce 100 g ciocolata (noi am folosit 1 ciocolata cu lapte) 10 capsune potrivite

Rulada cu mascarpone, rodie si goji

Ingrediente: Pasta decorativa 1 albus 20 g cacao neagra 20 g faina 30 g zahar 30 g unt Blat 4 oua 125 g faina 150 g zahar tos 1 praf de sare Crema 150 g mascarpone 200 ml frisca vegetala lichida 2 lg fructe goji deshidratate 1/2 rodie

Rulada altfel

Pentru foaia de rulada este nevoie de: 5 oua 140 g zahar 100 g faina 2 lingurite de miere un praf de sare Ingrediente pentru crema: 1/2 l lapte 1 cana de zahar 4 linguri faina 3 linguri cacao 1/2 pachet unt sau margarin esenta de rom praf de sare

Rulada turceasca

800 ml lapte 1 pahar de zahar tos 1 pahar faina 50 de gr. de unt esenta de vanilie 100 g zmeura congelata colorant rosu 100 gr. de nuca de cocos 100 grame nuca macinata 4 linguri de zahar 200 ml frisca lichida

Ruladă de pui cu brânză feta

Dacă v-ați plictisit de banalul piept de pui, îi puteți da o nouă întrebuințare: ruladă de pui. O rețetă gustoasă și originală, perfectă pentru o cină hrănitoare sau atunci când aveți musafiri. Rulada de pui este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit ca aperitiv, dar la fel de bine poate fi un fel de mâncare în sine, pe care să-l serviți alături de o garnitură. Rulada de pui este foarte gustoasă caldă, dar este excelentă și rece. Poate fi umplută cu orice, de aceea este un preparat versatil, dar rețeta pe care v-o prezentăm astăzi este una foarte gustoasă, cremoasă și consistentă. Rulada de pui cu brânză feta este un preparat ideal atât pentru cei mari, cât și pentru copii, pentru că este o rețetă delicioasă, sănătoasă și hrănitoare.

Rulada Cu Dovleac

Acest desert siropos are o umplutura bogata de crema de branza. Se serveste rece.

Rulada cu crema de sampanie

Blat:- 3 oua- 3 linguri de apa- 6 linguri de zahar- 6 linguri fainaCrema:- 350 ml sampanie Angeli de piersici- 1 plic budinca de vanilie- 6 linguri cu varf de zahar- 400 ml frisca- 10 gr gelatina (1 pliculet)

Rulada fina cu ganache de cafea

pentru aluatul boabe de cafea:1/3 cup faina3 linguri amidon de porumb1/4 lingurita sare de lamaie2 linguri cacao2 oua1 galbenus1/2 cup zaharPentru ganache de cafea:240ml frisca lichida120g ciocolata cu cafea

Banana Roll Cake

Ingrediente pentru blat: - 5 oua - 5 linguri de zahar - 5 linguri de faina - 1 praf de copt - gem de capsuni pentru rulada Ingrediente pentru crema: - 1l lapte - 2 budinci de vanilie - 5 linguri de faina - 8 linguri de zahar - 150 g margarina sau unt - 200 ml frisca - 2-3 banane

Rulada cu gem de caise

4 oua 4 linguri de zahar 4 linguri de faina o lingurita rasa de praf de copt 400 g gem de caise 500 ml frisca batuta sirop din 100 ml apa 100 ml rom si 5 linguri de zahar.

Ruladă de ciocolată cu cremă mascarpone

Deserturile cu ciocolată și mascarpone sunt o combinație greu de refuzat pentru multă lume. Astăzi vă propunem o ruladă simplă, rapidă, delicioasă și foarte arătoasă, pe care să o preparați atunci când aveți poftă de ceva dulce. Aspectul interesant când vine vorba de acest desert este că nu conține făină. Baza ruladei se face doar din ouă, zahar, ciocolată și cacao și va rămâne pufoasă și aerată în timpul coacerii.   

Rulada

Pentru foaia de rulada avem nevoie de: 5 oua 200ml smantana 4 linguri faina 1/2 ardei rosu patrunjel verde condimente dupa gust: sare piper oregano busuioc Pentru umplutura: branza topita sau crema fina de branza (2 suluri sau 2 cutii)&nbsp 2 carnati cabanos/ semiafumati sau alt gen de carnati subtiri felii subtiri de salam de preferat mai uscat