Încearcă rețeta noastră de cârnăciori de bere înveliți în bacon, pentru un gust incredibil și o experiență culinară de neuitat. Perfect pentru grătare și petreceri!

Cârnăciori de bere înveliți în bacon

Cârnăciorii de bere înveliți în bacon sunt o combinație indulgentă și delicioasă care combină două dintre cele mai populare alimente: cârnăciori și bacon. Sunt destul de populari în baruri, pub-uri și la evenimente. Se pot servi și ca aperitive la petreceri sau chiar ca o masă principală, dacă te simți îndrăzneț.

Baconul poate fi el de diferite tipuri: cu mai multă grăsime, mai afumat, etc. Există și variante mai sănătoase ale acestei rețete, cum ar fi folosirea de cârnăciori din carne de curcan și bacon cu conținut scăzut de grăsime. Dar hai să fim serioși, dacă te-ai decis să mănânci cârnăciori de bere înveliți în bacon, probabil că nu ești prea preocupat de partea sănătoasă a lucrurilor.

În ceea ce privește servirea, de multe ori sunt acompaniați de diverse tipuri de muștar, ketchup sau alte sosuri pentru a completa experiența culinară. Sunt ideali pentru a fi savurați cu o bere rece, făcându-i o opțiune populară pentru a te bucura de un meci la televizor sau un film cu prietenii.

Rețeta de cârnăciori de bere înveliți în bacon

Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 1 punga carnati de bere (putin picanti)
  • 6 felii de bacon
  • 100 grame zahar brun

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Intr-o tava, punem o folie de aluminiu apoi gratarul.
2. Taiem baconul in 2 jumatati egale.
3. Impaturim fiecare carnacior cu o felie de bacon si fixam cu 1-2 scobitori Apoi is asezam in tava.
4. Presaram zahar peste ei si bagam la cuptor, la 200 grade, 15-20 minune (sau pana cand baconul devine crocant)