Carne de vita, carne de porc, verdeturi si cateva ingrediente-cheie. Toate date prin faina si rumenite in cuptor, rezultand cele mai gustoase chiftele.
Timp total 45 minute
Ingrediente
- 300 grame carne de porc, tocata
- 300 grame carne de vita, tocata
- 2 oua
- 2 cepe, medii
- o capatana de usturoi
- 2 cartofi
- 1 legatura de patrunjel
- 1 legatura de marar
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare
1. Se amesteca carnea tocata cu legumele (ceapa, cartofi) si zarzavaturile (patrunfel, marar) tocate.2. Se adauga ouale si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
3. Ne umezim mainile, formam chiftelele si le tavalim bine prin faina, apoi le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
4. Se baga la cuptor. Coacem chiftelele la 180 de grade Celsius, pentru 30 de minute, sau pana se rumenesc frumos la exterior.
Se pot servi cu sos pesto!
Noua chiar ne-au placut aceste chiftelute din carne de porc si vita, preparate la cuptor, si va recomandam cu drag reteta!