Timp total 30 minute
Ingrediente
- 25g unt
- 4 coaste
- 1 praz, taiat in felii subtiri
- 1 catel de usturoi, tocat
- 2 mere rosii, fara cotor, taiat felii
- 1 lingurita cimbru
- 200ml smantana lichida
- 3 linguri de mustar
Mod de preparare
1. Se topeste untul intr-o tigaie adanca, la foc mare. Cand este fierbinte, se adauga cotletele de porc si se prajesc pe ambele parti. Se scot din tigaie.2. Se adauga prazul, usturoiu, merele si cimbru. Se gatesc timp de 6 minute, amestecand din cand in cand. Se adauga coastele de porc peste si se fierb timp de inca 6 minute, pana cand sunt gatite.
3. Se amesteca smantana si mustarul impreuna si se adauga in tigaie, amestecand bine. Se fierb timp de 5 minute, pana cand se reduce usor. Se asezoneaza la gust si se serveste cu garnitura de legume.