Desi nu pare, aceasta reteta este foarte usor de facut si este delicioasa.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- 2 linguri ulei de masline
- 4 x 200g cotlete de porc
- 200g ciuperci
- 60 ml sirop de artar
- 1 1/2 linguri mustar
- 60 ml smantana
- 200g fasole verde
- 1 mar, taiat in fasii subtiri
- 1/2 legatura de patrunjel
- 1/2 lamaie - sucul
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Se asezoneaza carnea de porc si se fierbe timp de 2 minute pe fiecare parte. Se reduce focul si se adauga ciupercile la tigaie. Se unge carnea de porc cu sirop de artar si se gateste pentru inca 4 minute sau pana devine aurie. Se transfera carnea de porc pe o farfurie si se pune deoparte.2. Se adauga mustarul, smantana si 2 linguri de apa la ciupercile din tigaie. Se amesteca pana cand se omogenizeaza.
3. Se combina fasolea cu merele, patrunjelul si sucul de lamaie, apoi se stropesc cu ulei de masline. Se servesc cotletele de porc cu garnitura de ciuperci si salata de mere.