Un preparat indian cu creveti dulci, mango parfumat si busuioc condimentat.

Creveti Cu Mango Si Busuioc, O Reteta Indiana Originala
Timp total 45 minute

Ingrediente

  • 450g creveti curatati
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4-1/2 lingurita ardei iute
  • 1/4 lingurita turmenic
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 mango, taiat cubulete
  • 1 legatura ceapa verde, taiata marunt
  • 1/4 cana busuioc maruntit

Mod de preparare

1. Se amesteca crevetii cu sarea, ardeiul iute si turmeric intr-un bol mediu. Se acopera si se lasa la frigider timp de aproximativ 30 de minute.

2. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Se pun crevetii intr-un singur strat si se calesc pana cand au o culoare rozalie, aproximativ 1 minut, pe fiecare parte.

3. Se adauga mango, ceapa verde si busuiocul si se lasa pe foc, amestecand, 1-2 minute.