Un preparat indian cu creveti dulci, mango parfumat si busuioc condimentat.
Timp total 45 minute
Ingrediente
- 450g creveti curatati
- 1/4 lingurita sare
- 1/4-1/2 lingurita ardei iute
- 1/4 lingurita turmenic
- 1 lingura ulei de masline
- 1 mango, taiat cubulete
- 1 legatura ceapa verde, taiata marunt
- 1/4 cana busuioc maruntit
Mod de preparare
1. Se amesteca crevetii cu sarea, ardeiul iute si turmeric intr-un bol mediu. Se acopera si se lasa la frigider timp de aproximativ 30 de minute.2. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Se pun crevetii intr-un singur strat si se calesc pana cand au o culoare rozalie, aproximativ 1 minut, pe fiecare parte.
3. Se adauga mango, ceapa verde si busuiocul si se lasa pe foc, amestecand, 1-2 minute.