Timp total 1 oră
Ingrediente
- 500 grame pulpa de porc
- 2 lingurite oregano
- 2 lingurite cimbru
- 1 lingurita boia dulce
- sare, piper
- 1 ceapa
- 10 bucati tortilla
- 2 lamai
- 1 varza alba (mica)
Mod de preparare
1. Se taie pulpa de porc in cubulete mici.2. Se pune pe foc si se adauga apa cat sa o acopere. Punem sarea, piperul, oregano, boia dulce si cimbru.
3. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa pe foc 30-40 minute, verificandu-se din cand in cand, pana scade apa.
4. Cand apa a scazut, se prajeste putin carnea in grasimea ei (5-7 minute), pana prinde o culoare aramie.
5. Se ia de pe foc, se aseaza pe o farfurie, urmand a se servi cu tortilla (sau lipie), varza, ceapa si stropita cu lamaie.