O reteta de inspiratie mediteraneana, care iti va face dupa-amiezile de vara mai aromate.

Halloumi In Crusta De Susan Cu Legume Meditareene
Timp total 35 minute

Ingrediente

  • 400g legume mediteraneene, congelate
  • busuioc proaspat
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 2 linguri de seminte de susan
  • 120g halloumi, felii
  • 1 lingura de ulei
  • 2 linguri capere, scurse si clatite
  • masline
  • 1/2 lamaie - coaja si sucul

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se pun legumele intr-o tava mica cu o mana de frunze de busuioc, usturoi si unele condimente. Se gatesc in cuptor timp de 25-30 minute.

2. Se pun semintele de susan pe o farfurie si se preseaza ambele parti ale feliilor de halloumi in semintele de susan, astfel incat acestea sa ramane lipite. Se incalzeste uleiul de arahide intr-o tigaie, la foc mediu, se adauga halloumi si se prajeste pe fiecare parte timp de 1 minut, pana capata o culoare aurie.

3. Se adauga caperele, maslinele, coaja de lamaie si frunzele de busuioc ramase peste legume. Se adauga halloumi si se serveste cu felii de lamaie.