O reteta de inspiratie mediteraneana, care iti va face dupa-amiezile de vara mai aromate.
Timp total 35 minute
Ingrediente
- 400g legume mediteraneene, congelate
- busuioc proaspat
- 1 catel de usturoi, tocat
- 2 linguri de seminte de susan
- 120g halloumi, felii
- 1 lingura de ulei
- 2 linguri capere, scurse si clatite
- masline
- 1/2 lamaie - coaja si sucul
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se pun legumele intr-o tava mica cu o mana de frunze de busuioc, usturoi si unele condimente. Se gatesc in cuptor timp de 25-30 minute.2. Se pun semintele de susan pe o farfurie si se preseaza ambele parti ale feliilor de halloumi in semintele de susan, astfel incat acestea sa ramane lipite. Se incalzeste uleiul de arahide intr-o tigaie, la foc mediu, se adauga halloumi si se prajeste pe fiecare parte timp de 1 minut, pana capata o culoare aurie.
3. Se adauga caperele, maslinele, coaja de lamaie si frunzele de busuioc ramase peste legume. Se adauga halloumi si se serveste cu felii de lamaie.