Mancarea de tip fast-food nu trebuie sa fie neaparat si nesanatoasa. Incearca acest burger vegetal, plin de savoare si prospetime.
Timp total 25 minute
Mod de preparare
1. Se incalzeste o tigaie grill. Se taie dovleceii si vinetele in rondele subtiri. Se taie ceapa in 8 felii si halloumi in 8 felii.2. Se perie vinetele cu ulei pe ambele parti, se asezoneaza cu sare si piper, apoi se gatesc pe grill 2-3 minute pe ambele parti, pana cand se inmoaie. Se pune deoparte si se mentine cald. Se repeta cu dovleceii. Se amesteca ceapa cu otetul si se gateste pe grill, apoi se gateste halloumi timp de 10-20 secunde pe fiecare parte. Se taie chiflele pe jumatate si se prajesc usor, cu partea taiata in jos.
3. Intre timp, se amesteca iaurtul si sosul de chilli intr-un castron.
4. Pentru a face fiecare burger, se pune cate o felie de dovlecel, vanata, Halloumi si ceapa peste baza chiflei, apoi se acopera cu iaurt si rucola. Se adauga a doua jumatate de chifla si se serveste.