Timp total 1 oră
Ingrediente
- Pentru 4 portii: -200g paste scurte ( acele macaroane mici si scurte chemate "Ditalini" sau se pot folosi si spaghete rupte bucati mici
- stelute sau ori ce tip de paste de dimensiuni mici). -400g boabe de fasole ( la conserva sau uscata
- cu cea uscata timpul de preparare creste cu aproximativ o ora ). -250g costita afumata ( poate fi folosit si bacon
- prosciuto crudo sau kaizer). -1 ceapa medie. -1 morcov. -1 bucata
- potrivita
- coada frunza de telina (doar coada nu si frunza). 4 linguri bulion de rosii (4 rosii in bulion sau 4 rosii proaspete care in prealabil trebuie oparite si curatate de coaja). -3-4 catei de usturoi. -2 foi de dafin. -2 cubulete "Knor" cu gust de legume sau carne de porc. -Citeva frunzulite de patrunjel verde sau rozmarin. -50ml ulei de masline sau floarea soarelui. -Sare si piper dupa gust.