O reteta picanta de carne de porc si naut, facuta cu rosii, ardei gras si dovlecel.

Porc Cu Paprika Si Naut
Timp total 40 minute

Ingrediente

  • 1 lingura de ulei vegetal
  • 4 x 175g fripturi de porc, condimentate
  • 1 ceapa, fin taiata
  • 2 lingurite de paprika
  • 2 linguri de bulion
  • 1 ardei rosu, curatat de seminte si taiat cubulete
  • 400g rosii
  • 1 dovlecel mare, cubulete
  • 410g conserva naut, scurs si clatit

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 190C. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la temperatura mare. Se adauga carnea de porc si se rumeneste pentru 2 minute pe fiecare parte. Se scoate si se lasa deoparte.

2. Se adauga ceapa taiata in tigaie si se caleste, amestecand timp de 5 minute. Se adauga paprika si bulion, se lasa cateva minute, apoi se adauga restul de ingrediente. Se adauga carnea de porc in tigaie si se acopera cu folie.

3. Se pune tava in cuptor timp de 25 de minute sau pana cand carnea de porc este gatita si legumele sunt fragede. Se serveste cu paine proaspata sau orez.