Un preparat care este gata in numai 30 de minute.
Timp total 30 minute
Ingrediente
- 60g nuci tocate
- 70g pesmet
- 30g unt
- 1/4 cana patrunjel, tocat
- 2 x 300g de muschi de porc
- 1 lingura ulei de masline
- 600g telina, taiata fideluta
- 2 linguri crema de hrean
- 140g iaurt grecesc
- 2 linguri de suc de lamaie
Mod de preparare
1. Se incalzeste cuptorul la 200C.2. Se combina nucile, pesmetul, untul si 2 linguri patrunjel intr-un bol si se asezoneaza, apoi se pune pe fiecare bucata de carne de porc, care a fost, in prealabil, taiata pe lungime, pentru a forma un buzunar. Se pliaza peste umplutura, apoi se fixeaza fiecare bucata cu sfoara de bucatarie.
3. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Se gateste carnea de porc, timp de 3-4 minute, pana cand se rumeneste. Se transfera la cuptor si se lasa timp de 8-10 minute, pana cand este gata.
4. Intre timp, se combina telina, hreanul, iaurtul, sucul si restul de 1 lingura de patrunjel intr-un castron si se asezoneaza.
5. Se feliaza carnea de porc si se serveste cu sosul remoulade de telina si nuci tocate, presarate deasupra.