Un preparat delicios si un mod inedit de a folosi carnea tocata.
Timp total 35 minute
Ingrediente
2 linguri ulei de masline
1 ceapa, cubulete
2 catei de usturoi, zdrobiti
1,2kg carne tocata de porc
sare si piper, dupa gust
1 ardei gras galben, taiat in felii subtiri
1 ardei gras verde, taiat in felii subtiri
1 ardei rosu, taiat in felii subtiri
40g stafide
spanac, tocat
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu. Se adauga ceapa si usturoiul in ulei si se gatesc aproximativ 5 minute. Se scot ceapa si usturoiul din tigaie si se lasa deoparte. Se pune carnea de porc in tigaie si se gateste pana cand nu mai este roz. Se adauga ceapa si usturoiul in tigaie. Se condimenteaza cu sare si piper. Se acopera tigaia si se gateste amestecul timp de 5 minute. Se adauga ardeiul verde, ardeiul rosu, ardeiul galben si stafidele la amestec; se acopera si se gatesc timp de inca 5 minute. Se adauga spanacul in tigaie si se gateste timp de cateva minute. Se asezoneaza dupa gust si se serveste.