Salata De Fenicul Cu Rucola
Timp total 15 minute

Ingrediente

  • 2 feniculi
  • 100g rucola
  • verdeata (busuioc, cimbru, menta)
  • 2 linguri de mustar
  • 1 ceapa
  • 2 linguri otet
  • 1/2 lingurita de zahar
  • 5 linguri ulei de masline
  • fulgi de migdale

Mod de preparare

1. Se curata si se feliaza fin feniculii. Se adauga rucola si verdeata maruntita, intr-un castron. Intr-un vas mic, se amesteca mustarul, ceapa tocata marunt, otetul, zaharul si un varf de cutit de sare. Se bat cu o furculita pentru a se amesteca.

2. Se toarna incet uleiul de masline, amestecand constant, pana cand se omogenizeaza. Se potriveste dupa gust. Se pune dressingul peste rucola si fenicul, se amesteca, apoi se adauga migdale prajite si se serveste imediat.