Aperitive cu ciuperci

Clatite Cu Ciuperci

8 clatite simple 400 gr. ciupercute proaspete 100 gr. kaizer 1 ceapa mare sau 5 firicele de ceapa verde) 2 linguri cu pesmet 2 oua 100 gr. parmezan 3 liguri cu smantana sare, piper sau boia de ardei

Aperitiv cu ciuperci

900 grame ciuperci, 125 ml de ulei de masline( de preferat), 4-6 felii de franzela taiate mai gros, 2 catei de usturoi pisati, 2 linguri de patrunjel taiat, sare si piper.

Ciuperci umplute cu spanac

o cutie ciuperci 500g,1 ceapa mare2 catei usturoispanac (o mana buna) oparit tocato rosiecascavalcondimente.

Vol-au-vent cu ciuperci

Pentru aluatul frantuzesc: 250 gr. unt proaspat, 250 gr. faina, 1/2 pahar de apa, 1/2 lingurita de sareUmplutura: 400 gr. ciuperci, 2 galbenusuri, 4 linguri de smantana, sare, piper, 1 lingura de faina, 2 cesti zeama de carne sau lapte, 2 linguri de unt

Ciupercute cu cascaval la cuptor

cateva ciuperci albe, 2-3 ardei grasi, 1 ceapa, 2 rosii, ulei

Strudel Tirolez cu sunca si ciuperci

1 foietaj,150 gr. sunca,150 gr. cascaval,1 conserva de champignon feli de 200 gr,1 ou

Poienita cu ciuperci

1 cutie ciuperci intregi, 2-3 cartofi, 2-3 morcovi, 2 oua, 100 g cascaval, o jumatate de piept de pui fiert/copt, 1 legatura de patrunjel + 1 de marar, 2-3 fire ceapa verde, maioneza, castraveti murati.

Tarta cu carne tocata si ciuperci

1 lingura patrunjel verde tocat, 1ou, 125g unt, 250g faina, 1 lingurita (rasa) sare,  1 ceapa mare, 50g bacon 250g ciuperci, 250g carne tocata, 200 ml smantana, 2 oua sare, piper, 50-70 g cascaval

Chec aperitiv

8 oua, 8 linguri de faina, 1 lingurita praf de copt, 3 linguri apa, sare, piper, o mana de verdeata – marar, patrunjel, telina. Umplutura: 4 felii de sunca/parizer/piept afumat taiat cubulete; 1 cutie de ciuperci; 100g cascaval cubulete; 1 ceapa tocata prajita (facultativ)

Ciuperci pane

ciuperci oua faina alba pesmet ulei sare piper

Bascute cu ciuperci

Pentru piure:500 g cartofi1 ou2 linguri cascaval ras50 g lapte30 g unt2-3 linguri fainapatrunjel verdesare, vegetaPentru umplutura:250 g ciuperci1 ardei iute3 catei de usturoi1 ceapa1 rosie micasare, piper

Ciuperci gratinate

5 cartofi250 gr ciuperci 2 catei de usturoi2 linguri ulei1 lingura unt4 linguri smantana100 ml lapte 100 gr cascaval 1 foaie dafinpatrunjel verdesare piper

Ciuperci pane umplute

20 ciuperci, 2 linguri pate 1/2 ardei gras rosu, ceapa verde, sare, piper, 2 oua,faina, pesmet

Tartine cu ciuperci

250-300 g ciuperci proaspete2 catei de usturoi, 50 ml vin alb, 2 linguri smantana,zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel verde,felii cu paine prajita

Ciupercute umplute

10 ciupercutepatrunjel verdeputin cascaval ras sarepiper

Cosulete cu ciuperci

16-20 bucati de ciuperci champignonun borcan de ciuperci de padure, 100 grame piept de pasare tocat, 1 ou, 50 grame cascaval, o ceapa de marimea unui ou, patrunjel verde, sare, pipersi ...multa dragoste

Tarta cu ceapa si ciuperci

400 g aluat foetaj,1 ceapa, 400g ciuperci taiate (din conserva), 250 g branza de oaie, 2 oua, 2 rosii, 2 linguri smantana, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, ulei de masline, sare, piper

Placinta cu ciuperci si cascaval

1/2 cana ceapa tocata, 1 lingurita unt, 1 lingurita usturoi pisat, 2 cutii ciuperci taiate, 1 ardei iute verde, 1/2 cana coniac, 1/2 cana smantana, 1 cana lapte, 4 oua, putina boia iute, sare si piper, cascaval ras, 1 pachet aluat fraged

Ciupercute umplute cu branza

300 g ciuperci proaspete 50 g branza rasa 4 linguri suc de rosii 5 catei de usturoi ulei de masline chili, piper

Ciuperci in aluat de bere

600 gr ciuperci,200 ml bere,100 gr faina,1 ou, sare,1 lingura ulei

Frigarui asortate

-1 piept de pui -1 ardei gras rosu -1 ardei gras galben -300 gr ciuperci maimicute -sare,piper,

Ciuperci umplute cu ceapa si cascaval

Pentru 10 portii:ciuperci proaspete - 750 gceapa - 125 gpesmet - 25 gulei - 100 mlmarar verde - 1legaturavin - 50 mlcascaval - 50 gusturoi - 25 gsare si piper dupa gust

Champignon marinate

250 gr ciuperci champignon 10 frunze de busuioc 10 frunze de oregano 5 crengute de cimbru 1 catel de usturoi ,pisat sau taiat marunt 5 linguri de ulei de masline 2 linguri de otet sare,piper

Ciuperci coapte in aluat

ciuperci champignon - vreo 15, cred ca au fost un ou delikat vreo 60-70 gr faina 100 ml lapte 3 linguri de ulei

Ciuperci umplute cu ceapa

ciuperci - 20 buc o ceapă medie un ou sare, piper, delikat ulei de măsline

Placinta cu ciuperci

- un kg ciuperci de cultura - 4 oua - 400 grame smantana sau iaurt gras -4 bucati ceapa - un pachet foi de placinta din comert - 3 legaturi de marar - sare, piper - cateva lingurei de ulei - cateva linguri de pesmet - un pachetel praf de copt stins cu otet. - un ou pt uns

Tarta cu zucchini, ghebe, ardei si leurda

Ingrediente:Pentru aluatul de tarta avem nevoie de :* 300 g faina* 150g unt* 2 oua* 1praf de sare* 1 lingura apaPentru umplutura:* 300 g ghebe* 2 zucchini* 2 ardei kapia* o legatura leurda* 4 oua* 50 g smantana* sare, piper

Rulouri cu ciuperci si usturoi verde

* 400 g aluat foietaj* 500 g ciuperci* 1 legatura usturoi verde* ulei de masline* un ou* sare, piper

Briose aperitiv cu ciuperci

4 oua2 linguri lapte2 linguri apa minerala2 linguri ulei6 linguri faina cu varf2 linguri patrunjel verde tocat1/2 ardei rosu10 masline fara samburi1 canita cu ghebe fierte5 felii muschi filebusuioc uscatsarepiper1/2 lingurita praf de copt

Ciuperci umplute

Ciuperci albe proaspete 1 kgCeapa alba 1 bucCascaval clasic 100 gCarne de pui 200 gPatrunjel verde 1 legatura micaPiper negru un varf de linguritaSare 0.5 linguriteMaioneza 4 linguri

Ciuperci pane cu branza

400 g ciuperci proaspete Champignion, 2 oua, 150 g crema de branza (eu am avut cu aroma de ierburi de Provence), 50 g cascaval ras, o legatura de marar, un praf de sare, 100 g faina, 100 g pesmet, 150 ml ulei pentru prajit, un praf de piper, cateva scobitori din bambus

Chec de ciuperci si verdeata

2 cutii de ciuperci taiate5 oua6 linguri de ulei6 cepe albe1 ceapa verde5 linguri faina alba1 lingura delikat de legume1 leg patrunjel verde1 leg marar verde5 g piper macinat2 buc hartie de copt

Ciuperci gratinate, umplute cu branza Ceva fin

o cutie de Ceva Fin Cremos cu verdeata100 g cascaval Sofia 500 g ciuperci champignon sare o lamaie

Crema de ciuperci de padure

500g ciuperci de padure1 legatura patrunjel1 ouulei de floarea soarelui1 lingurita mustar cu mieresare, piperiaurt grecesc

Budinca de ciuperci cu paine

-3 linguri cu ulei-8-10 ciuperci mai mari-4 catei de usturoi-7 oua mari sau 10 mai mici-250 ml smantana-500 ml lapte gras-150 gr cascaval-sare, piper-1 franzela veche de o zi

Briose cu cascaval Sofia si ciuperci

Avem nevoie de :200 g făină200 ml lapte2 ouă2 linguri ulei1 plic praf de copt100 g caşcaval2 linguri ciuperci

Ciuperci Portobello cu cascaval Delaco Sofia si sunca

• 8 ciuperci portobello mari • 4 felii de sunca • un cubulet de unt • cascaval Delaco Sofia 160 g • 2 fire de ceapa verde • o lingură de verdeata tocata • o rosie

Ciuperci pane de post

Lista ingrediente:jumatate de kilogram de ciuperci champignon,1 lingurita de cimbru uscat,1 lingurita de sare,1 morcov mediu,1 radacina mica de telina2 cepe aurii potrivite,1 cana cu faina alba1 cescuta de ulei de floarea-soarelui.

Ciuperci pane

Lista ingrediente:1 ou de gaina,cam jumatate de cana de faina alba,4-5 ciuperci champignon mici,1 lingurita de sare,1 lingurita de piper negru macinat4-5 linguri de ulei de floarea-soarelui.

Pateuri cu diferite umpluturi

200g aluat foietaj congelat2 linguri lapteumplutura la alegere

Pate De Ciuperci Raw Vegan

avem nevoie de: -1 palarii mari de ciuperci champignon maruntite -1 lingurita pudra de susan cred (sau putina pasta de susan cruda) -1 praf de sare neiodata -1 lingurita mica-mica pudra de busuioc si cimbru in amestec -1 praf pudra de chimen -1 praf pudra de ghimbir -1 fir ceapa verde -putin marar proaspat (optional)

Pateuri cu ciuperci

-1 foaie foietaj ,200-250g, -150g ciuperci din conserva, -1/2 ceapa tocata, -1-2lg smantana, -marar/patrunjel tocat, -sare, piper dupa gust, -1ou pentru uns.

Brioşe cu Caşcaval Sofia şi Ciuperci

(pentru 12 brioşe): • 200 g făină • 200 ml lapte • 2 ouă • 2 linguri ulei • 1 plic praf de copt • 100 g caşcaval • 100 g ciuperci (champignons) conservate • 1 legătură de ceapă verde • 1 lingură de frunze de mărar