Aperitive cu ciuperci
Clatite Cu Ciuperci
8 clatite simple 400 gr. ciupercute proaspete 100 gr. kaizer 1 ceapa mare sau 5 firicele de ceapa verde) 2 linguri cu pesmet 2 oua 100 gr. parmezan 3 liguri cu smantana sare, piper sau boia de ardei
Aperitiv cu ciuperci
900 grame ciuperci, 125 ml de ulei de masline( de preferat), 4-6 felii de franzela taiate mai gros, 2 catei de usturoi pisati, 2 linguri de patrunjel taiat, sare si piper.
Ciuperci umplute cu spanac
o cutie ciuperci 500g,1 ceapa mare2 catei usturoispanac (o mana buna) oparit tocato rosiecascavalcondimente.
Vol-au-vent cu ciuperci
Pentru aluatul frantuzesc: 250 gr. unt proaspat, 250 gr. faina, 1/2 pahar de apa, 1/2 lingurita de sareUmplutura: 400 gr. ciuperci, 2 galbenusuri, 4 linguri de smantana, sare, piper, 1 lingura de faina, 2 cesti zeama de carne sau lapte, 2 linguri de unt
Ciupercute cu cascaval la cuptor
cateva ciuperci albe, 2-3 ardei grasi, 1 ceapa, 2 rosii, ulei
Strudel Tirolez cu sunca si ciuperci
1 foietaj,150 gr. sunca,150 gr. cascaval,1 conserva de champignon feli de 200 gr,1 ou
Tarta cu carne tocata si ciuperci
1 lingura patrunjel verde tocat, 1ou, 125g unt, 250g faina, 1 lingurita (rasa) sare, 1 ceapa mare, 50g bacon 250g ciuperci, 250g carne tocata, 200 ml smantana, 2 oua sare, piper, 50-70 g cascaval
Chec aperitiv
8 oua, 8 linguri de faina, 1 lingurita praf de copt, 3 linguri apa, sare, piper, o mana de verdeata – marar, patrunjel, telina. Umplutura: 4 felii de sunca/parizer/piept afumat taiat cubulete; 1 cutie de ciuperci; 100g cascaval cubulete; 1 ceapa tocata prajita (facultativ)
Bascute cu ciuperci
Pentru piure:500 g cartofi1 ou2 linguri cascaval ras50 g lapte30 g unt2-3 linguri fainapatrunjel verdesare, vegetaPentru umplutura:250 g ciuperci1 ardei iute3 catei de usturoi1 ceapa1 rosie micasare, piper
Ciuperci gratinate
5 cartofi250 gr ciuperci 2 catei de usturoi2 linguri ulei1 lingura unt4 linguri smantana100 ml lapte 100 gr cascaval 1 foaie dafinpatrunjel verdesare piper
Ciuperci pane umplute
20 ciuperci, 2 linguri pate 1/2 ardei gras rosu, ceapa verde, sare, piper, 2 oua,faina, pesmet
Tartine cu ciuperci
250-300 g ciuperci proaspete2 catei de usturoi, 50 ml vin alb, 2 linguri smantana,zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel verde,felii cu paine prajita
Ciupercute umplute
10 ciupercutepatrunjel verdeputin cascaval ras sarepiper
Tarta cu ceapa si ciuperci
400 g aluat foetaj,1 ceapa, 400g ciuperci taiate (din conserva), 250 g branza de oaie, 2 oua, 2 rosii, 2 linguri smantana, 1 legatura marar, 1 legatura patrunjel, ulei de masline, sare, piper
Placinta cu ciuperci si cascaval
1/2 cana ceapa tocata, 1 lingurita unt, 1 lingurita usturoi pisat, 2 cutii ciuperci taiate, 1 ardei iute verde, 1/2 cana coniac, 1/2 cana smantana, 1 cana lapte, 4 oua, putina boia iute, sare si piper, cascaval ras, 1 pachet aluat fraged
Ciupercute umplute cu branza
300 g ciuperci proaspete 50 g branza rasa 4 linguri suc de rosii 5 catei de usturoi ulei de masline chili, piper
Ciuperci in aluat de bere
600 gr ciuperci,200 ml bere,100 gr faina,1 ou, sare,1 lingura ulei
Frigarui asortate
-1 piept de pui -1 ardei gras rosu -1 ardei gras galben -300 gr ciuperci maimicute -sare,piper,
Ciuperci umplute cu ceapa si cascaval
Pentru 10 portii:ciuperci proaspete - 750 gceapa - 125 gpesmet - 25 gulei - 100 mlmarar verde - 1legaturavin - 50 mlcascaval - 50 gusturoi - 25 gsare si piper dupa gust
Champignon marinate
250 gr ciuperci champignon 10 frunze de busuioc 10 frunze de oregano 5 crengute de cimbru 1 catel de usturoi ,pisat sau taiat marunt 5 linguri de ulei de masline 2 linguri de otet sare,piper
Ciuperci coapte in aluat
ciuperci champignon - vreo 15, cred ca au fost un ou delikat vreo 60-70 gr faina 100 ml lapte 3 linguri de ulei
Ciuperci umplute cu ceapă
Ciuperci umplute cu ceapă – rețetă simplă și rapidă, perfectă pentru orice masă.
Placinta cu ciuperci
- un kg ciuperci de cultura - 4 oua - 400 grame smantana sau iaurt gras -4 bucati ceapa - un pachet foi de placinta din comert - 3 legaturi de marar - sare, piper - cateva lingurei de ulei - cateva linguri de pesmet - un pachetel praf de copt stins cu otet. - un ou pt uns
Tarta cu zucchini, ghebe, ardei si leurda
Ingrediente:Pentru aluatul de tarta avem nevoie de :* 300 g faina* 150g unt* 2 oua* 1praf de sare* 1 lingura apaPentru umplutura:* 300 g ghebe* 2 zucchini* 2 ardei kapia* o legatura leurda* 4 oua* 50 g smantana* sare, piper
Rulouri cu ciuperci și usturoi verde
Rulouri cu ciuperci și usturoi verde – un aperitiv rapid și delicios, perfect pentru orice ocazie.
Briose aperitiv cu ciuperci
4 oua2 linguri lapte2 linguri apa minerala2 linguri ulei6 linguri faina cu varf2 linguri patrunjel verde tocat1/2 ardei rosu10 masline fara samburi1 canita cu ghebe fierte5 felii muschi filebusuioc uscatsarepiper1/2 lingurita praf de copt
Ciuperci umplute
Ciuperci albe proaspete 1 kgCeapa alba 1 bucCascaval clasic 100 gCarne de pui 200 gPatrunjel verde 1 legatura micaPiper negru un varf de linguritaSare 0.5 linguriteMaioneza 4 linguri
Ciuperci pane cu branza
400 g ciuperci proaspete Champignion, 2 oua, 150 g crema de branza (eu am avut cu aroma de ierburi de Provence), 50 g cascaval ras, o legatura de marar, un praf de sare, 100 g faina, 100 g pesmet, 150 ml ulei pentru prajit, un praf de piper, cateva scobitori din bambus
Chec de ciuperci si verdeata
2 cutii de ciuperci taiate5 oua6 linguri de ulei6 cepe albe1 ceapa verde5 linguri faina alba1 lingura delikat de legume1 leg patrunjel verde1 leg marar verde5 g piper macinat2 buc hartie de copt
Ciuperci gratinate, umplute cu branza Ceva fin
o cutie de Ceva Fin Cremos cu verdeata100 g cascaval Sofia 500 g ciuperci champignon sare o lamaie
Crema de ciuperci de padure
500g ciuperci de padure1 legatura patrunjel1 ouulei de floarea soarelui1 lingurita mustar cu mieresare, piperiaurt grecesc
Budinca de ciuperci cu paine
-3 linguri cu ulei-8-10 ciuperci mai mari-4 catei de usturoi-7 oua mari sau 10 mai mici-250 ml smantana-500 ml lapte gras-150 gr cascaval-sare, piper-1 franzela veche de o zi
Ciuperci Portobello cu cascaval Delaco Sofia si sunca
• 8 ciuperci portobello mari • 4 felii de sunca • un cubulet de unt • cascaval Delaco Sofia 160 g • 2 fire de ceapa verde • o lingură de verdeata tocata • o rosie
Pate De Ciuperci Raw Vegan
avem nevoie de: -1 palarii mari de ciuperci champignon maruntite -1 lingurita pudra de susan cred (sau putina pasta de susan cruda) -1 praf de sare neiodata -1 lingurita mica-mica pudra de busuioc si cimbru in amestec -1 praf pudra de chimen -1 praf pudra de ghimbir -1 fir ceapa verde -putin marar proaspat (optional)
Pateuri cu ciuperci
-1 foaie foietaj ,200-250g, -150g ciuperci din conserva, -1/2 ceapa tocata, -1-2lg smantana, -marar/patrunjel tocat, -sare, piper dupa gust, -1ou pentru uns.