Crema de zahar ars cu corasla

Crema de zahar ars cu corasla retete: cum gatesti crema de zahar ars cu corasla si cele mai gustoase retete de tort cu crema de zahar ars si mere, crema de zahar ars, tort de mere intregi cu crema de zahar ars, budinca de gris cu zahar ars, gris cu zahar ars, budinca gris cu lapte si zahar ars, placinta cu corasla, prajitura cu corasla, ceapa caramelizata cu zahar brun, prajitura cu crema de gris.

Prajitura din corasla si crema de zahar ars

1 lingura unt 6 oua 2 cesti &nbspzahar 1 l corasla 12 buc. cuburi zahar brun 1 lingura zahar vanilat 1 lingurita esenta de rom

Tort delicios de zahar ars de Didi Balmez

Blatul :9 albusuri, 250 gr zahar, 1 plic zahar vanilat, 300 gr nuca.Crema : 6 oua, 250 gr zahar, 1 plic zahar vanilat, 150 gr zahar pentru ars, 250 unt, nuca.

Prajitura cu foi de zahar ars si crema de cafea de post

Pentru foile de zahar ars:2 cani cu zahar tos {cana de aceea pt. cacao cu lapte de 250ml.}1 cana cu apa fierbinte1 cana cu ulei2 lingurite bicrbonat de sodiu stinse cu suc de lamiiefaina cit cuprinde {aprox.800-1000g}Pentru Crema caramel cu cafea:800ml. apa rece300g. zahar tos100g. amidon alimentar2-3 lingurite nesscafea macinata dupa preferinta200g. margarina Rama 

Crema simpla de zahar ars

120g zahar pentru topit8 oua60g zahar2 linguri extract de vanilie1l lapte

Prajitura cu foi de zahar ars

Pentru foile de zahar ars:* 2 galbenusuri* 300 g zahar* 180 ml ulei* 180 ml lapte* 1 lingurita bicarbonat de sodiu* faina cat cuprinde Crema de vanilie:* 500 ml lapte* 180 g zahar* 200 g unt* 100 g ciocolata alba* 3-4 linguri amidon* 1 pastaie de vanilie (esenta de vanilie) Crema cu gem de prune si nuci:* 500 g gem de prune cu nuci* 150 ml frisca lichida* 100 g ciocolata neagra Pentru decor:* 100 g ciocolata neagra* 100 ml frisca lichida

Cremă de zahăr ars - cea mai simplă rețetă

Crema de zahăr ars este unul dintre cele mai bune deserturi ale copilăriei. Se face ușor, din ingrediente puține și la îndemână, așa că pentru mulți dintre noi, aceasta era prăjitura duminicilor în familie.  Crema de zahăr ars este varianta românească pentru creme brulee și se poate face atât în tavă mare, cât și în forme individuale, eventual forme pentru brioșe. În acest caz, trebuie să lucrați foarte repede cu caramelul, pentru că se va întări repede.  Pentru crema de zahăr ars aveți nevoie de exact patru ingrediente, pe care toată lumea le are acasă. Nu necesită cine știe ce experiență în bucătărie, ci doar puțină răbdare și vă garantăm că rezultatul va fi unul delicios!

Cheesecake ars

Poate parea ciudat, dar savoarea acestui cheesecake vine tocmai din marginea usor arsa.

Crema clasica de zahar ars

10 oua, 1 litru de lapte, 8 linguri de zahar (dupa gust), 150 g zahar caramel (pentru tapetat), arome (esenta de vanilie, zahar vanilat),

Crema festiva de zahar ars

1 litru lapte8 oua10 linguri zahar tos1 plic zahar vanilatun praf de sare4 linguri zahar tos pentru caramelizat

Tort cu crema caramel

Pentru blat: * 5 oua * 5 linguri de zahar * 3 linguri de ulei * ~ 300 g faina * 200 ml lapte * 1 lingura nuca de cocos verde * 1 praf de copt * esenta de vanilie Pentru crema caramel: * 1 plic crema de caramel * 250 ml lapte * 4 linguri de zahar * caise din compot Pentru sirop: * 4 linguri de zahar * 200 ml apa Pentru ornat: * frisca * zahar ars * bomboane de ciocolata

Prajitura rapida "Duminica"

pentru blat: 5 ouă 5 linguri de zahăr 5 linguri de făină o fiolă esenţă de vanilie pentru cremă: 250 ml lapte 3 linguri zahăr pudră şi un plic cu cremă pentru prăjituri de vanilie de la dr. Oetker pentru ornat: nişte frişcă colorată pentru mâzgălit prăjiturica pentru însiropat: sirop de zahăr ars

Crema de branza cu sirop de zahar ars

100 gr lapte praf,1 l apa,5 lg zahar,100 gr branza dulce de vaca,esenta de rom

Tarta Cu Piersici Fara Coacere

Pentru acest desert folosesti frigiderul in locul cuptorului, ceea ce este perfect pentru zilele toride de vara.

Mini tort de zahar ars

500 ml lapte dulce3 oua50 g zahar pentru caramel50 g zahar pentru cremao lingurita coaja rasa de lamaieo fiola cu esenta de vaniliefrisca pentru decor10 forme de aluminiu rotunde

Creme Brulee - rețeta originală franțuzească de cremă de zahăr ars

Crème Brûlée  - aceasta este cea mai bună și mai cremoasă rețetă. Aveți nevoie doar de 6 ingrediente simple, iar în doar 15 minute este gata de coacere.

Cremă de zahăr ars cu blat pufos de pandișpan

Crema de zahăr ars cu blat pufos de pandișpan se poate transforma rapid în desertul vostru preferat, odată ce ați preparat-o și gustat-o.

Prajitura cu foi de zahar ars si lamaie

Blat 100 g zahar 150 g unt 100 g smantana/iaurt 1 ou 1 plic praf de copt faina cat cuprinde (aprox. 800-900 g) Crema 7 linguri faina 200 g unt 200 g zahar pudra 700 ml lapte coaja si zeama de la 2 lamai

panna cotta cu zahar ars

500 g smantana pt frisca 8 g gelatina 180 g zahar 1 plic zahar vanilat

Prajitura cu foi cu zahar ars si crema de frisca si nuca macinata

2 portii (6 foi) Pentru foi: 3 cesti de zahar tos 3 cesti de zahar pudra 2 cesti de ulei 2 lingurite amoniu pentru prajituri faina cat cuprinde Pentru crema: aproximativ 800g de smantana o cana de nuca macinata o cana de zahar pudra zahar pudra pentru ornat sau fulgi de nuca de cocos nota pentru 1 ceasca am ca masura cesti de 100ml pentru cana ca masura e cana de 250ml

Amandine - rețeta originală

Amandina este o prajitură delicioasă care poate fi servită atât la desert, cât și la cafea sau ceai.

Prajitura Milch Schnitte

Blat:-8 oua-4 linguri apa-2 lingura ulei-12 linguri zahar-11 linguri faina-3 linguri cacao-1 plic praf de copt Crema: - 200 ml. frisca- 175 g lapte condensat- 100 ml. lapte- 6 g. gelatina- 1 lingura, doua de miere- esenta vanilie Pentru siropul de zahar ars:8 linguri de zahar- 2 cani de apa- zahar vanilat- esenta de rom Pentru glazura de ciocolata- 2 ciocolati- 75 ml frisca lichida

Sos de zahar ars cu lapte

150 g zahar,1 pahar lapte.

Tort pentru Miruna

Asadar ingrediente: pentru blat: 8 oua, 4 linguri apa 2 linguri ulei 12 linguri zahar 11 linguri faina 3 linguri cacao 1 praf de copt. pentru crema: 400 ml frisca lichida 400 gr lapte condensat 1 plic gelatina 50 ml lapte pentru ^insiropat sirop de zahar ars pentru ornat: pasta de zahar bilutele de pe tort si trandafirii sunt cumparati (lipsa de timp si de experienta....) restul e facut de mine...

Compot de piersici cu sirop de zahăr ars

Explorați o rețetă unică de compot de piersici cu sirop de zahăr ars. Savurați combinația de dulceață naturală a piersicilor cu aroma profundă a zahărului ars în acest compot de neuitat.

Budincă de griș delicioasă cu zahăr ars

Budincă de griș cu zahăr caramelizat - o budincă delicioasă care vă va satisface papilele gustative.

Cuburi cu vanilie

Pentru blat avem nevoie de: 5 oua 100 g zahar 3 linguri ulei 3 linguri sirop de zahar ars 3 linguri cacao 1 cana faina 1 lingurita praf de copt 2 plicuri zahar vanilat Pentru sirop avem nevoie de: 100 g zahar 150 ml apa Zaharul il caramelizam,dupa care il "stingem" cu apa. Lasam la racit. Din acest sirop 3 linguri le folosim la blat. Pentru crema avem nevoie de: 100 g unt 1 budinca de vanilie 300 ml lapte 100 g zahar Pentru decor avem nevoie de: 200 ml frisca lichida 2 linguri de smantana 1 lingura de cacao 2 plicuri zahar vanilat

Prajitura cu mere glasate si frisca

Asadar ingrediente: 6 mere mari 100 gr zahar 50 gr unt 200 gr frisca dulceata de visine pentru aluat: 3 oua 3 lunguri de apa 120 gr faina 120 gr zahar pudra sirop de zahar ars

Tort cu nuci si mere caramelizate

400 g zahar (200g pentru zahar ars si 200g pentru blat)120 g faina3 oua700 g mare (9 bucati)1 pahar de nuci4 linguru de sirop din dulceata de visine50 g unt4 linguri zahar1 pahar apaesenta de vanilie

Gris cu lapte si sirop de zahar ars

4 cani de lapte 4 linguri de zahar 1 baton de vanilie 1 lgt coaa de lamaie 2 lgt coaa de portocale esenta de vanilie 1 cana de gris unt cat o nuca un praf de sare 3-4 lg zahar pt glazura

Prajitura Cittrone

1 pahar ulei1 pahar zahar1 pachet foi de placinta ( dezghetate si taiate fasii)200 ml iaurt1 plic praf de copt1 plic zahar vanilat4 oua100 ml zeama de lamaie1 portocala1 fiola esenta de vaniliesirop de zahar ars facut din 7 linguri de zahar, 3 cani de apa si coaja de portocala

Prajitura rapida cu mere si zahar ars (de post)

1,2 kg mere 150 g zahar pentru caramelizat 150 g margarina 1 cana gris 1 cana faina 1 cana zahar 1 plic praf de copt 2 plicuri zahar vanilat 1 lingurita scortisoara 6 linguri de zahar pentru umplutura 1 lingurita coaja rasa de lamaie sau portocala optional 2 linguri stafide

Chec cu mac si pere

2 pere mari, curatate de coaja si taiate felii 200 gr unt 175 gr faina 1 plic praf de copt 175 gr zahar 1 esenta de vanilie 3 oua 4 linguri mac 100 ml sirop de zahar ars

Desert la pahar

300 g biscuiti 200 g margarina 1 esenta vanilie 1 plic zahar vanilat Crema 1 100 g zahar pudra 1 esenta e vanilie 2 plicuri zahar vanilat 150 ml frisca 300 g crema de branza Crema 2 5 linguri zahar 7 linguri apa 2 linguri cacao

Vienetta de ciocolata

340 g de ciocolata (74% cacao) topita,120 g lapte, 300 ml lapte concensat, 750 g de frisca, 500 ml de smanatana, 3 linguri de cacao, 3 linguri de pralin (alune de padure si zahar ars totul macinat), 50 g coji de gref confiate,ciocolat alba pentru placi

Prajitura cu crema de branza

3 oua3 linguri zahar50 ml ulei2 linguri cacao1/2 praf de copt2 linguri fainapraf sare1 esenta romcrema de branza:150 g unt300 g branza100 g crema branza100 g zahar pudraesenta vanilie1 plic zahar vanilatcrema 2:100 ml frisca1 lingura cacao

Desert cu biscuiti

7-8 piscoturi1 pachet biscuitiCrema 1:200 ml frisca2 linguri dulceata capsuniCrema 2:200 ml smantana50 g zahar1 plic zahar vanilatCrema branza:300 g branza de vaci3 linguri frisca2 linguri zahar pudra

Tiramisu cu crema de branza

1 1/2 pachet piscoturicrema150 g mascarpone200 ml smantana3 linguri zahar100 g crema branzasirop2 lingurite cafea400 ml apadecor1 ciocolata neagravisine din compot

Tort caramelos-ciocolatos

pentru caramel : 175 grame zahar, 3 linguri apa, 120 ml smantana grasa de gatit, 1 lingurita rasa cu sare de mare - e de musai, si nu folosit de aia clasica de bucatarie ca v-ati ars! e de rau tare 120 grame unt pentru blat :)) 5 oua 250 gr ciocolata 160 gr unt 175 gr zahar 25 ml esenta vanilie (dr. Oertcker, sa fim intelesi bine :P) 120 gr migdale macinate

Prăjitură cu cremă de brânză şi gem de caise

Pentru blat:►4 ouă►4 linguri zahăr►4 linguri făină►un plic zahăr vanilatPentru cremă:►200 g ricotta►2 linguri crema de branza ceva Fin►4 gălbenușuri►200 g zahăr►o lingură esență de vanilie►gem de caise

Negrese indragostite

Blat:125 g faina2 oua100 g zahar115 g unt60 g ciocolata10 g praf de coptCrema250 g crema de branza1 ou75 g zaharVanilie

Tort cu crema de branza

Blat2 oua mari7 linguri de zahar pudra5 linguri faina1 praf de sare1/2 lingurita praf de coptesenta de rom Crema de branza250 g crema de branza200 g mascarpone100 g zahar pudra1 plic gelatina500 g frisca200 g capsuni100 g zahar

Tarta cu zmeura si crema de vanilie

Blat: 125 g unt, 2 galbenusuri, 100 g zahar pudra, 250 g faina, 2 linguri lapte rece. Crema: 3 oua, 3 linguri zahar, esenta de vanilie, 1 lingura amidon, 150 g smantana, 2-3 linguri mascarpone (sau orice fel de crema de branza mai fina), 1 lingura pesmet, 1kg zmeura.

Prajitura triunghi cu biscuiti si crema

Prima crema de ciocolata:150g de margarina pentru crema,15 linguri de zahar pudra,3 linguri cacao,esenta de romA doua crema:un plic de praf de inghetata de capsuni sau creme ole de capsuni,100ml lapte rece,5 g gelatinaMai avem nevoie de:30 bucati de biscuiti Petite Bure de cocos,bombonele decor de ciocolata.

Cheesecake cu cremă de cocos

Atunci când aveți poftă de un desert cu brânză, cheesecake-ul este cea mai bună alegere. O prăjitură pretențioasă în opinia unora, mai ales dacă vorbim despre varianta cu coacere, dar delicioasă și potrivită pentru absolut orice ocazie.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una ceva mai elaborată. Un cheesecake cu coacere, servit cu o cremă ușoară de cocos. Un desert ideal mai ales în sezonul cald, cu o notă fresh și o aromă subtilă de cocos. 

Prajitura Rudy cu coca rasa

250 g unt150 g zahar1 galbenus1 praf de copt1 zahar vanilat1 esenta de rom2 linguri cacao400 g fainaCREMA500 g crema de branza3 oua200 g zahar1 esenta de lamaie2 zahar vanilat

Tort imbracat in Crema Caramel

Blatul: 6 oua 6 lg. zahar, 6 lg faina 2 lg cacao, zahar vanilat praf de copt Crema alba: 1 pachet de branza dulce grasa (250 gr.), 1 ciocolata alba, 200 gr. frisca Hulala. Crema ganache de caramel: 2 ciocolate caramel 300 frisca Hulala.

Millefeuille cu crema de vanilie

pentru 8 persoane: Pentru foetaj: 250g. unt, 250g. faina, 50ml. apa, 1 lingurita suc de lamaie, 1 lingurita otet;Pentru crema: 2 plicuri crema de vanilie din comert, 1 litru lapte, 100g. zahar;

Tort cu crema si fructe

foaia:200 g faina 50g zahar farin 100g unt 2 galbenusuri.sare crema: 500ml lapte, 60g zahar 40g faina sau amidon 4 galbenusuri,zahar vanilat,coaja rasa de la 1 lamiie 20 g unt

Prajitura cu crema de capsuni si glazura de ciocolata

6 oua 6 linguri zahar 1 plic crema Ole capsuni 1 plic crema vanilie 200 ml frisca nebatuta 1 cana lapte 2 linguri zahar 2 linguri apa 2 linguri lichior de ciocolata 100 g ciocolata cu alune 100 g unt

Prajitura din foi de napolitane cu doua creme

Pentru crema 1: - 7 galbenusuri - 200 g zahar praf - 250 g unt - 1 plic zahar vanilat Pentru crema 2: - 7 albusuri - 200 g zahar - 250 g nuca macinata - esenta de rom