Retete cu Dorada

Dorada în crustă de sare

Dorada în crustă de sare arată impresionant, dar e mult mai simplă de făcut decât ai crede. Prin această metodă, peștele rămâne fraged, suculent și își păstrează perfect aroma naturală.

Dorada la cuptor. Rețeta simplă și rapidă

Dorada la cuptor este foarte ușor de pregătit și o sursă excelentă de proteine. Vezi cum o  gătești și cum o condimentezi pentru un gust desăvârșit.

Doradă cu roșii cherry și măsline Kalamata

Dorada este un pește considerat sofisticat de mulți, cel mai probabil din cauza prețului ridicat. Cu toate acestea, este ușor de gătit și foarte gustos. Îl puteți prepara pe tigaie sau la cuptor, cu lămâie sau legume. Este sățios și reprezintă o alegere excelentă pentru un prânz delicios sau o cină ușoară, în funcție de garnitura pe care o alegeți.  Astăzi vă propunem o rețetă de doradă la tigaie, pe pat de roșii cherry și măsline. Un preparat pe cât de simplu, pe atât de gustos, pe care îl puteți face ori de câte ori vreți o rețetă ușoară de pește. Puteți înlocui file-ul de doradă cu orice alt pește, cum ar fi păstrăv, somon, cod etc. 

Dorada în sos de lămâie

Această rețetă de dorada la cuptor în sos de lămâie este ușoară, aromată și sănătoasă. Ideală pentru o masă simplă, rapidă și echilibrată!

Doradă umplută pe pat de legume

Dorada umplută pe pat de legume este o rețetă simplă, sănătoasă și extrem de gustoasă. Este perfectă pentru o cină pe care o poți pregăti fără stres, dar cu un rezultat final impresionant.Dorada, un pește cu carne albă, fragedă și gust delicat, este ideală pentru preparatele la cuptor. Aroma sa subtilă se combină perfect cu legumele proaspete, oferindu-ți o masă echilibrată și hrănitoare.