Ficat de curcan cu ceapa

Ficat de curcan cu ceapa retete: cum gatesti ficat de curcan cu ceapa si cele mai gustoase retete de ficat de curcan la tigaie, tocanita cu ficat de porc, ficat de porc pane, salata de pipote cu ceapa, focaccia cu ceapa, salata piept de pui cu maioneza si ceapa, vita cu ceapa caramelizata, ceapa caramelizata cu zahar brun, salata de piept de pui cu ceapa marinata, bhaji de ceapa.

Gat de curcan umplut

1 pipota curcan 1 ficat curcan 1 ceapa 1/2 cutie ciuperci ardei gras colorat 1 ou sare piper 2 linguri ulei.

Ficat de curcan cu vin

500 g ficat de curcan 150 ml lapte dulce 100 ml vin rosu sec 4 - 5 catei de usturoi sare piper o lingurita ulei de floarea soarelui

Pat'e din ficat de curcan cu vin rosu

500 g ficat de curcan 1 ceapa rosie 1 ceapa alba 200 ml vin rosu 1 lingurita rasa piper proaspat macinat piper mozaic boabe 1 lingurita vegeta Bio 1 lingurita rasa boia iute 1/2 lingurita coriandru macinat 1/2 lingurita oregano 1/2 lingurita chimen macinat 1 lingurita rasa sare

Ficat de curcan cu ceapa

300 g ficat de curcan,1ceapa,1 legatura patrunjel,100 ml vin alb,sare,piper,ulei,1 lingurita pasta de ardei rosu (boia de ardei dulce)

Ficat de curcan la tigaie cu mamaliguta

1 kg ficat de curcan. 500 gr malai grisat. 3 sau 4 linguri de ulei de masline presat la rece,pentru prajit ficatul. 2 linguri de ulei de masline extravirgin pentru preparatul mamaligutei. sare,piper roz proaspat macinat. 2 sau 3 catei de usturoi. 4 linguri de lapte dulce. 2 linguri de iaurt mai gros.

Ficatei de curcan in sos de vin rosu

500 g ficat de curcan 1 ceapa mare 70 g unt 100 ml vin rosu 100 ml supa de pui 5 catei usturoi patrunjel verde sare piper negru Kotany

piftie din curcan

o aripa din curcan un copanel din curcan 2 gaturi de curcan 2 capatani de usturoi apa sare 2 morcovi o ceapa

Ficatei de curcan cu rizotto

1 kg ficat de curcan. 1 ceasca de orez. 3-4 catei de usturoi. 100 gr dovleac (pulpa). 1 ardei rosu capia. 1 ceapa rosie. 100 gr kaizer. ulei de palmier nehidrogenat (pentru prajit). 2 linguri de ulei din samburi de struguri pentru parjit (ceapa si kaizerul). vegeta fara sare(plafar bio) piper roz proaspat macinat un praf de menta,un praf de tarhon si alte condimente care ne plac.

Piftie - racituri - de curcan

3 aripi de curcan oase de curcan 1 capatana usturoi 2 morcovi 1 telina mijlocie 1 ceapa mare 4 oua prepelita 6-8 morcovi baby patrunjel verde sare piper

Ficat de porc cu ceapa

500 gr ficat de porc 150 ml ulei 1 ceapa rosie 1 ceapa alba 1/2 ardei gras o cana apa sare piper

Ficat in Osanza

- ficat (200 gr./ persoana) - osanza - sare - ulei - ceapa

Fegato (ficat) alla veneziana

Ficat de vita, ceapa, faina, sare, piper.

Curcan umplut, la cuptor cu lemne

1 curcan (de 7 kg a fost al meu de curte), pentru marinata: apa (vreo 3 litri) vin alb (1,5 litri) un pumn de sare grunjoasa, vreo 4 frunze de dafin, boabe de piper, boabe de coriandru, boabe de mustar, 1 crenguta de cimbru, tarhon uscat, rozmarin uscat, 50 ml ulei, pentru umplutura: 1 lamaie, 200 gr orez, 2 morcovi, 4 cepe, 1 capatana usturoi, ficat pipota inima de la curcan, 100 gr masline feliate, 100 gr bureti, 1 legatura patrunjel verde, sare piper.

Ficat prajit cu ceapa

1.5 kg ficat 1 kg ceapa 2.5 kg cartofi 300 ml ulei 150 g faina 1 legatura verdeata sare piper dupa gust.

Piept de curcan umplut cu orez curcubeu

1/2 piept de curcan cateva organe( ficat pipota inima) 3 felii de paine 100 g ciuperci taiate Sun Food 4 oua 1 ceapa 3-4 catei usturoi 1/2 ardei gras rosu marar verde patrunjel verde 150 ml vin alb sare piper boia afumata 1 lingura pasta de gogosari -pentru orez curcubeu: 150 g orez 1/2 ardei gras rosu 2 morcovi porumb boabe Sun Food mazare verde varza rosie rosii cherry

Piftie de curcan

2 aripi de curcan 2 pulpe inferioare 1 ceapa 1 morcov sare usturoi

Ficat de porc ^impaturit

vreo 500 gr ficat de porc, o ceapa delikat apa malai 2 ou

Spaghete cu castraveti si ficat

200 g spaghete, 250 g ficat de pui, 1 ceapa alba, 1 ceapa rosie, 1 ceapa verde, 1 castravete, 1 ardei galben, 2 catei usturoi, patrunjel verde, 2 linguri sos de soia, ulei, 1 lingura miere, sare,piper.

Curcan umplut la cuptor

Am avut un curcan mai mic de 2,5 kilograme si din experienta proprie va recomand ca idee curcanii de 2-3 kg sunt suficienti de mari pentru 6-8 persoane si ies mai fragezi. Umplutura am facut-o anul acesta din carne de porc slaba( 150 grame) cu ficat de porc ( 100 grame) o ceapa mare o bucata de telina 2 linguri de zarzavat de iarna ( facut de mine cu morcov ras radacina de pastranac sipatrunjel telina radacina si frunze) un ou 2 linguri de pesmet 2 linguri ulei.

Curcan cu gutui

-1 curcan ( 5-6 kg) - condimente pentru curcan (amestec rozmarin salvie etc.) -sare si piper -3-4 mere gutui de marime medie -1-2 buc. de telina taiata in felii mari -1 ceapa mare - 200 ml de vin ( 100 ml cognac) -unt topit

Ficat cu ceapa

ficat de porc ceapa ulei sos: rozmarin, ulei de masline, otet balsamic, sare si piper

Piftie de curcan cu gelatina

2 bucati aripi de curcan3 gaturi de curcan1 ceapa1 radacina de telina mica3 morcovi3-4 foi de dafin1 lingura boabe de piper4-5 catei de usturoi (dupa gust)2 plicuri praf de gelatina (20 g)sare

Pate de casa din ficat

500 g ficat de porc sau in amestec cu ficatei de pui 1 ceapa 1 legatura patrunjel verde 2-3 oua 2 linguri pasta de gogosari sare piper proaspat macinat

Ficat De Porc Cu Sos

1/2 kg ficat de porc o ceapa mica 4 catei de usturoi 2 rosii o lingura mustar o lingurita hrean un pahar vin alb sare, patrunjel verde

Mancare rece din curcan

Pulpa si pieptul de curcan 2 kg ceapa alba 1/2 l ulei 1 lamaie 100 ml vin alb sare, de dafin enibahar 200 g masline

Cighir a la Ciobeni

maruntaie de la o rata, inima, ranza, ficat, maruntaie de gaina sau cocos, dupa caz, - inima, ranza, ficat maruntaie de iepure - inima, plaman, ficat, maruntaie de porc - inima, ficat (cam 500gr), plaman, rinichi ceapa - 2 buc oua - 4 buc fierte tare si 4 buc crude o bucata de franzela - cam 200gr lapte sau smantana - 100 ml patrunjel proaspat tocat ulei, sare, codimente : enibahar, tarhon, marar uscat, delikat

Curcan umplut

1 curcan, umplutura: 1 mar, 1 ceapa, 1 bat de scortisoara + 1 cup apa (250 ml apa), crengute de rosmarin si salvie, ulei vegetal.

Ficat cu ceapa si sos de rosii

500 gr ficat de pasare, 4 cepe, 100 ml suc de rosii, 1 lg boia de ardei, vegeta, piper

Ficat de pasare cu mazare

500g ficat de pasare 600g mazare congelata "Iglo" un morcov o ceapa doi ardei iuti ulei Sare si piper (dupa gust)

Tortellini de casa umplute cu ficat de pui

Pentru aluat: 2 oua mari 200 g faina sare 1 lingurita busuioc uscat 1 lingurita oregano Pasta de ficat: 200 g ficat de pui 1 ceapa mica ulei de masline 3 catei usturoi piper si sare 1-2 linguri cascaval ras Sosul de rosii: 2 rosii mari 150-200 g sunca 1 ceapa mica rosie busuioc uscat 2 linguri bulion pier sare

Supa de curcan cu legume

1,2 l apa4 morcovi140g taietei cu ou200g carne curcan200g mazare congelata1 ceapaceapa verde

Sote de ficat cu ceapa si rosti

500 g ficat de pui un paharut de coniac niste piper proaspato ceapa sanatoasao lingura de uleiun ou, o lingura de faina, putina sare si putin pipeo lingurita de patrunjel tocat

Rulouri curcan cu mar

500 g carne curcan (pulpa piept) 4 mere condimente

Pipote si inimioare de curcan rasol

300 g pipote si inimi de curcan 3 cartofi 1-2 morcovi o ceapa mica uscata sau cateva fire de ceapa verde patrunjel verde sare,piper,cimbru,2 foi de dafin putin vin alb

Curcan impachetat in cartofi la cuptor

1 pulpa superioara curcan (500 g) 2-3 cartofi mari 1 ceapa 2 ardei grasi rosu/verde 1 morcov 1 ceapa 5-6 catei de usturoi cateva frunze de spanac (optional) cateva fire de patrunjel 1 ou 50 ml ulei sare piper cimbru paprika

Pateu din ficat de pui

350 -400 gr de ficat de pui1 ceapa mare,taiata in patru1 cescuta de apa100 gr untienihabarpiper

Ficat pane

ficat de porcfainapesmetsarecimbrupiperulei pentru prajit

Tocanita de curcan cu galuste

Carne de curcan o ceapa mare pasta de ardei rosii 2 oua 4-5 linguri faina ulei,verdeata tocata sare si piper

Rasol de curcan cu legume

3 aripi de curcan 12 cartofiori 5 morcovi o albitura mare jumatate telina 2 buc ardei gras o ceapa uscata sau o legatura ceapa verde 200 g fasole verde tarhon verde patrunjel verde sare,piper,cimbru,foi de dafin 50 ml vin alb

Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

200g ficatei de curcan 150g inimi de curcan un ardei galben rosii cherry arpagic 250g ciuperci tepuse de frigarui

Pulpa de curcan umpluta, cu cartofi rumeniti

1 pulpa de curcan 1 ceapa 3-4 catei usturoi 1 morcov 100 g ciuperci 1 mar mustar ardei rosu 1 cana vin 1 lingura untura(unt) 700 g cartofi 1 ceapa rosie mica cimbru 1 lingurita curry 2 linguri ulei de masline sos de soia patrunjel verde sare piper

Saorma de casa

Pentru lipii: 120ml apa calduta 250gr faina 1/2 plic de drojdie deshidratata 3 linguri ulei de masline un praf de sare Pentru umpluturi: 250gr pulpa curcan 250gr piept de curcan 250gr pulpa de miel(optional,daca va place carnea de miel,daca nu puneti numai curcan) 1 ceapa rosie 1 salata verde 2 castraveti murati 2 rosii 2 linguri maioneza 4 linguri iaurt sare,piper,curry, ghimbir,chimion

Pateu de ficat de pui

500 gr ficat de pui 1 ceapa 1-2 catei de usturoi 2 linguri ulei 75 gr unt nucsoara sare piper boia de ardei dulce 2-3 linguri de vin alb

Rulada de curcan umpluta

1.5 kg piept de pui sau curcansarepiperuleicurryUmplutura:4 morcovi 1 ceapa rosie1 ceapa alba1 radacina de telina1 ou1 lingura cu fainaGarnitura:cativa cartofiun ardei gras verde, rosu si galbencatei de usturoi

Pateu de ficat Gabriella

1 kg ficat de porc (eu am pus de vitel), 250 g sunca afumata (din neatentie am cumparat neafumata, a fost bun si asa), 120 g unt, 90 g faina, ½ l supa, 1 ceapa, 2 oua (am pus 3, medii), sare, piper.

Piept de curcan cu galbiori

piept de curcan galbiori ceapa usturoi ulei faina mirodenii patrunjel verde

Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

500gr ficat de pui 400gr smantana usturoi 1 ceapa ulei sare piper

Mancare cu gaturi de curcan la cuptor

1 caserola cu gaturi de curcan 1/2 kg cartofi 1 ceapa 2 morcovi 2 rosii pasta de tomate patrunjel sare

Ficat in stil Venetian

pentru doua persoane: - ficat de vita sau de porc 300 gr - ceapa alba - e mai dulce - 2 buc. medii - ulei de masline sau de fl. soarelui ptr. prajit - unt 30 gr - otet 2 linguri - sare piper dupa gust - patrunjel proaspat

Omlet~a umplut~a cu ficat de pui

1 ceap~a medie tocat~a 3 c~atei de usturoi feliati 2-3 linguri ulei de m~asline 300 g ficat de pui 2 lingurite unt vin alb 3 ou~a sare piper paprika 2 linguri de lapte p~atrunjel si chives proasp~at tocate optional crem~a culinar~a