Ficatei de curcan cu vin rosu

Ficatei de curcan cu vin rosu retete: cum gatesti ficatei de curcan cu vin rosu si cele mai gustoase retete de vita marinata in vin rosu, ficatei de curcan, ficatei de curcan la tigaie, reteta de paste cu sos rosu, ficatei cu legume mexicane, ficatei pui lionezi cu piure, slanina fiarta in vin, sunca fiarta in vin, ficatei fragezi, gaturi de curcan cu usturoi.

Ficatei de curcan in sos de vin rosu

500 g ficat de curcan 1 ceapa mare 70 g unt 100 ml vin rosu 100 ml supa de pui 5 catei usturoi patrunjel verde sare piper negru Kotany

Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

200g ficatei de curcan 150g inimi de curcan un ardei galben rosii cherry arpagic 250g ciuperci tepuse de frigarui

Ficatei inecati in vin

500g ficatei de pui, 150 ml vin rosu demisec, 2 cepe rosii, 3 catei de usturoi, 5 linguri ulei de masline, foi de dafin (doua), patrunjel, sare si piper boabe.

Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

1 kg de ficatei de pasare 200 ml de vin rosu 2 linguri de pasta de tomate 1 lingura de secretul gustului de la maggi cimbru piper patrunjel usturoi

Ficăței lionezi

Ficățeii sunt o sursă importantă de proteine și fier și nu trebuie să lipsească din alimentație, într-un regim de viață echilibrat. Fie că alegeți să îi gătiți înăbușiți, la grătar sau la cuptor, există o mulțime de rețete care să îi pună în valoare și să le scoată în evidență gustul și proprietățile.  Astăzi vă propunem o rețetă de ficăței inspirată din bucătăria franceză, cu ceapă și vin alb, rumeniți la cuptor, foarte simplu de făcut. 

Friptura de curcan cu vin la tava

1 pulpa superioara de curcan (1,2-1,5 kg) 1 ceapa 1 ardei gras rosu 1 peperoni nu prea iute 1 capatana de usturoi 2 pahare de vin rosu 1 crenguta de cimbru 1 rosie 1 dovlecel mic cateva fire de patrunjel cateva frunze de spanac sau loboda sare piper cimbru paprika 2 cuburi/lingurite concentrat de pui

Pulpa de curcan umpluta

2 pulpe de curcan dezosate 1 cutie ciuperci 200 g ficatei pui patrunjel verde vegeta piper boia ulei mustar

Tarta de ficatei si pipote

500 g ficatei de pui500 g pipote2 morcovi2 ardei rosiisarepiper100 ml vin rosu50 g ulei2 cepe1 capatana usturoi

Pat'e din ficat de curcan cu vin rosu

500 g ficat de curcan 1 ceapa rosie 1 ceapa alba 200 ml vin rosu 1 lingurita rasa piper proaspat macinat piper mozaic boabe 1 lingurita vegeta Bio 1 lingurita rasa boia iute 1/2 lingurita coriandru macinat 1/2 lingurita oregano 1/2 lingurita chimen macinat 1 lingurita rasa sare

Curcan la cuptor

un curcan mare ciuperci ardei de diferite culori si arome conopida cartofi condimente (cimbru busuioc sare grunjoasa piper verde rosu negru rozmarin nemacinat) ulei masline porumb la conserva morcovi usturoi vin alb

Curcan cu oua Ochi de paun

700 g piept de curcan 400 g carne tocata de curcan 5 oua fierte tari 30 g branza topita/cascaval 1-2 cepe 1 ardei gras rosu 10 ml ulei 2 linguri ulei de masline 1 legatura verdeata (marar patrunjel) 1 cartof 1 mar 1 morcov 1 gutuie 1 pahar vin 5 catei de usturoi 3-4 foi de dafin sare piper paprika

Friptura de curcan in vin cu piure de cartofi si chutney de merisoare

800 g carne de curcan 300 ml vin 3-4 linguri sos Worcester 200 g merisoare 20 g unt un varf cutit ardei iute macinat 1 lingurita rasa piper macinat 2-3 linguri miere 1 lingurita vegeta bio 2-3 linguri zeama de grephfruit rosu

Ficatei de pasare marinati cu sos la cuptor

- 500g ficatei - 1 pahar de vin alb sau rosu - 1 catel de usturoi - piper macinat si boabe - sare - condiment pentru gratar - foi de dafin - 1 lingura de sos de soia - 2 linguri de bulion

Ficatei cu ceapa, vin si marar

500 g ficatei de pui, 1 legatura ceapa verde, 1 legatura mica marar, 100-150 ml vin alb, sare, piper, ulei

Tocanita cu ficatei (sote) de pui

800 g ficatei de pui 2 cepe mari 5-6 catei de usturoi 1 ardei gras rosu si verde 1 cutie rosii in bulion sare piper boia iute 200 ml vin alb 6 linguri ulei 100 ml apa 5-6 fire de marar si patrunjel

Piept de curcan cu sos de piper rosu

un file de aprox. 700~800 de grame de piept de curcan, fara piele si os30 de grame de piper rosu30 ml. ulei de masline extravirgin1 ceapa mica100 de ml. de vin alb dulce100 de grame de smantana pt. frisca4-5 linguri de faina integrala de grau (pentru tavalit feliile de curcan)sare si piper macinatverdeata tocata pentru servit

Ficatei cu sos

- o punga 500 g ficaciori de pui sau curcan - o jumatate ceapa (rosie eventual) - un catel usturoi - un pahar vin alb sec - 500 ml suc de rosii de la camara

Tocanita de ficatei

o caserola de ficatei 2 cepe mijlocii 1 ardei gras rosu 100 ml suc de rosii sare pepperoncino cimbru patrunjel

Rol de curcan impachetat

350 g carne tocata de curcan 500 g ciuperci champignon 3 cepe 1 morcov 8 bucati piele de la pieptul de pui sau de curcan 6 felii branza topita 8 feliute sunca presata 1 gogosar acru 1 ou 20 ml ulei 50 ml ketchup 2 lingurite seminte de susan 3 linguri de otet sau 1 pahar de vin rosu 3 foi de dafin boia piper cimbru patrunjel verde (uscat) sare

Ficatei de curcan cu rizotto

1 kg ficat de curcan. 1 ceasca de orez. 3-4 catei de usturoi. 100 gr dovleac (pulpa). 1 ardei rosu capia. 1 ceapa rosie. 100 gr kaizer. ulei de palmier nehidrogenat (pentru prajit). 2 linguri de ulei din samburi de struguri pentru parjit (ceapa si kaizerul). vegeta fara sare(plafar bio) piper roz proaspat macinat un praf de menta,un praf de tarhon si alte condimente care ne plac.

salata de ficatei

250g ficatei de pui un cartof 2 buchetele de brocoli maioneza sare piper 3-4 castraveti acri o canuta de vin alb o lingurita de zahar

Pulpa de curcan umpluta, cu cartofi rumeniti

1 pulpa de curcan 1 ceapa 3-4 catei usturoi 1 morcov 100 g ciuperci 1 mar mustar ardei rosu 1 cana vin 1 lingura untura(unt) 700 g cartofi 1 ceapa rosie mica cimbru 1 lingurita curry 2 linguri ulei de masline sos de soia patrunjel verde sare piper

Rulouri De Ficatei De Pasare Cu Bacon

ficatei de pui felii de bacon sare, putin vin alb

Ficatei cu kaiser la cuptor

- 800 g ficatei - 250 g kaiser - cateva felii de lamaie - 300 ml vin alb sec - 3-4 catei de usturoi - 1 lingura ulei de masline - sare piper.

Ficatei de pui in vin

Pentru 4 portii:500 g ficatei de pui (o tavita)1 ceapa3-4 catei de usturoi100 ml vin50 ml suc de rosii – se poate folosi si bulion3-4 linguri de ulei de masline1 legatura de marar – eu am folosit congelatsare si piper dupa gust

Gratar de legume cu ficatei

500 g ficatei 1 vanata 1 dovlecel 3-4 rosii 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 200 g ciuperci 2 cepe rosii

Curcan cu gutui

-1 curcan ( 5-6 kg) - condimente pentru curcan (amestec rozmarin salvie etc.) -sare si piper -3-4 mere gutui de marime medie -1-2 buc. de telina taiata in felii mari -1 ceapa mare - 200 ml de vin ( 100 ml cognac) -unt topit

Ficatei de pasare inabusiti

- 600 g ficatei de pasare - 100 g unt - 3 cepe potrivit de mari sau 2 fire praz - 1 cutie rosii cuburi in bulion - 1/2 pahar vin alb - sare - piper - 3 catei de usturoi

Clatite cu ficatei de pui la cuptor

-5 clatite mari pregatite anterior-700 grame ficat de pui-o ceapa mare-patru catei de usturoi, ai mei au fost micuti, pot fi doi/trei mari-30 grame unt pentru preparat si 20 pentru uns-150 grame smantana-50 ml vin rosu-o legatura mare de patrunjel-o legatura mica de cimbru verde-100 grame cascaval ras-2 ardei iuti, unul rosu unul verde-piper-maghiran (nelipsit la mine in preparatele cu ficatei)- sare dupa gust

Piept de curcan umplut cu orez curcubeu

1/2 piept de curcan cateva organe( ficat pipota inima) 3 felii de paine 100 g ciuperci taiate Sun Food 4 oua 1 ceapa 3-4 catei usturoi 1/2 ardei gras rosu marar verde patrunjel verde 150 ml vin alb sare piper boia afumata 1 lingura pasta de gogosari -pentru orez curcubeu: 150 g orez 1/2 ardei gras rosu 2 morcovi porumb boabe Sun Food mazare verde varza rosie rosii cherry

Ficatei cu legume

500 grame ficatei de pasare 2 cartofi 1 ceapa rosie 1 ardei gras portocaliu 1 ardei gras rosu boabe de piper 1 lingura ulei floarea soarelui 2 catei usturoi sare dupa gust 3 crengute patrunjel verde.

Ficatei de pui lionezi cu piure de cartofi

ficatei de pui 500gr ceapa 2-3 buc usturoi 2-3 catei ulei 20-30ml vin 50 ml zahar 1 ligurita cartofi 500gr unt 20gr sare piper lapte 50ml

Ficatei de pui cu sos aromat si piure de cartofi cu usturoi

Pentru cartofi 1 capatana de usturoi 1 kg cartofi fainosi decojiti si taiati cubulete 200 ml lapte fierbinte 50 gr unt sare de mare Pentru ficatei si sos 2 linguri ulei de masline piperat 400 gr ficatei de pui spalati 30 gr faina faina 1-2 lingurite sare de mare cu ierburi aromate 200 ml vin rosu 200 ml supa de pui 1 lingurita praf de rozmarin 10 gr amidon alimetar dizolvat in 50 ml apa rece frunze de salata pentru servire

Piept de curcan la cuptor

un piept de curcan 250 ml vin alb foi de dafin ienibahar sare

Piept de curcan cu morcovi si rosmarin

jumatate de piept de curcan 500 ml bere ulei de masline sare piper 2-3 crengute de rosmarin 3 linguri ulei masline 1 ceapa 4 morcovi 100 g sos de rosii 50 ml vin rosu 1 lingurita miere sare piper 2 grengute de rosmarin

Ficatei de pui in sos de lapte

500 g ficatei de pui curatati 70 g unt o ceapa potrivita un morcov o foaie de dafin 300 ml lapte dulce integral doua linguri sm&acircnt&acircna grasa sare roz piper rosu marar proaspat tocat

Gat de curcan umplut

1 pipota curcan 1 ficat curcan 1 ceapa 1/2 cutie ciuperci ardei gras colorat 1 ou sare piper 2 linguri ulei.

Ficăței de pui cu usturoi și ceapă. Secretul unei mese delicioase

Descoperă rețeta noastră de ficăței de pui cu usturoi și ceapă. Află secretele gătirii perfecte, beneficiile pentru sănătate și cele mai bune combinații culinare!

Ficatei De Pasare La Gratar

ficatei de pasare Pentru marinata folosim : sare dupa gust piper,cimbru,busuioc,oregano dupa gust un pahar vin alb zeama de lamaie dupa gust putin ulei de masline

Ficatei de pui inabusiti (cu ciuperci)

500 g ficatei de pui 500 g ciuperci proaspete 100 ml ulei 1 buc ceapa (mai maricica) 5-6 catei de usturoi o jumatate pahar vin alb (sec sau demisec) oregano,piper,marar proaspat,sare

Ficatei de pui

-500 g ficatei de pui -2 cepe potrivite -2 rosii tot asa mai potrivite -un ardei gras nu prea mare -o lingurita de concentrat de pui (sau un cubulet) -150 ml. vin alb -100 ml ulei -un praf de piper

Ficatei De Pui Cu Sos Vanatoresc

Pt. 4 portii 600 g ficatei pui 1 ceapa mare 4 catei usturoi 4 ciuperci medii 100 g masline fara samburi 300 ml suc rosii 150 ml vin alb demidulce 5-6 cipoline conservate cimbru si tarhon sare si piper

Ghiveci cu ficatei de pui

1/2 kg ficatei de pui 2 cepe 3 ardei capia de preferat rosu 3 morcovi 2 dovlecei vreo 2 maini de frumze de spanac 4 cartofi 3 rosii 1 floare mica de brocoli sare,piper,foi dafin,ulei masline marar si patrunjel

Friptura de curcan cu legume la cuptor

1,2-15 kg pulpa superioara de curcan 4-5 morcovi 1 ceapa mai mare 1 pastarnac 1 dovlecel (350-400 g) 50 g telina 1 ardei gras rosu 2 castraveti cornichon acri 2 rosii si 5-6 rosii micute cateva frunze de telina si patrunjel 1 capatana usturoi 200 ml vin roze 2 cuburi/lingurite concentrat pui/legume 2 lingurite zahar 50 ml ulei sare piper paprika curry cimbru condimente pentru friptura

Rulou din pulpa de curcan la gratar

1 pulpa superioara curcan (~1-1,2 kg) 5-6 feliute branza topita (cascaval) 20-30 g sunca presata 1/2 gogosar rosu murat 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru

Frigarui din piept de curcan

400 g piept de curcan 1 ardei rosu 1 ardei verde 2 cepe sare piper boia de ardei rozmarin 3 linguri ulei

Farfalle cu ficatei de pui

o ceapa potrivita, un ardei gras verde, 1 kg ficatei de pui, 1 punga farfelle, 1 cutie rosii decojite in suc de rosii, 100 ml vin alb, sare, piper, oregano, salvie, ceapa verde, ghimbir si rozmarin (uscate).

Ficatei si inimioare de pui cu lamaie

1kg ficatei si inimioare de pui 3 catei de usturoi 4 felii de lamaie 150ml vin alb 1 deget de ulei,sare,piper

Sote de ficatei

500g ficatei de pui 2 cepe 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 3 linguri pasta de ardei si gogosari 100ml suc de rosii sare si piper dupa gust 1/2 lingurita paprica dulce 3 linguri ulei de masline 1legatura patrunjel praspat

Curcan intreg la cuptor, fezandat in saramura

Ingrediente pentru saramura:apa (cat sa acopere curcanul);250g sare grunjoasa;patrunjel tocat(1/2 legatura);piper boabe;cimbru uscat 2 linguri pline;salvie proaspata;cateva foi de dafin;200ml vin alb sec sau demisec;1/4 ceapa.1 curcan de aproximativ 5kgUmplutura:1 ceapa mare taiata in sferturi;ardei gras rosu taiat cuburi;frunze de telina;cateva fire de patrunjel;salvie si o foaie de dafin.