Pandispan cu fructe din compot

Pandispan cu fructe din compot retete: cum gatesti pandispan cu fructe din compot si cele mai gustoase retete de pandispan cu rahat, pandispan cu banane, compot de mere, compot de kiwi, pandispan japonez, tiramisu cu fructe, tarta cu fructe si budinca, fructe de mare cu orez basmati, mini tarte cu budinca si fructe, tiramisu cu fructe de padure congelate.

Pandispan cu fructe din compot

Nimic complicat dureaza 45 de min pregatirea ei cu tot cu pusul la cuptor si poate sa fie o gustarica in pauza de cafea. Ingrediente pentru 8 felii: 1. 200 gr faina 2. 175 gr zahar 3. 4 oua 4. 70 ml ulei 5. o lingurita praf de copt 6. o lingurita esenta de vanilie 7. 600 gr fructe din compot 8. 2 linguri pesmet

Tort cu iaurt si jeleu

-un iaurt de fructe de 500ml -frisca lichida 500ml -2 plicuri gelatina rosie pentru jeleu -un compot de fructe exotice -un pandispan facut din: 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri ulei 3 linguri faina un praf de copt -un compot de caise -12 linguri de zahar -un pachet foi de gelatina

Desert din fructe cu vin spumos

2 portocale4 mere4 perevisine din compotcirese din compot2 banane4 linguri de zahar farin1/21 vin spumosvanilie

Tort diplomat delicios cu fructe din compot

Ingrediente pentru tort diametru 28cm: 5 galbenusuri 200g zahar pudra 500ml lapte 400ml frisca 20g gelatina maruntita (2 plicuri) esenta vanilie fructe din compot (eu am pregatit cu o zi inainte compot din 2 piersici, 1 para si 1 mar) coaja de portocala confiata (pregatita cu o zi inainte) 400g piscoturi

Salata de fructe persana

kiwi,portocale,mandarine,mere,pere caise din compot visine fara samburi,din compot 1-2 linguri apa de trandafir un lime rodie sau coacaze

Tort din foi de pandispan cu fructe de padure

Pentru foile de pandispan250g zahar pudra8 oua medii250g faina alba50g untPentru umplutura:500ml frisca lichida(din smantana) batuta2lg zahar vanilat (bourbon)fructe de padure (dupa gust)zahar pudra pentru decor

Tort cu fructe si piscoturi

1 iaurt mare de fructe (eu folosesc de caise) 2 plicuri gelatina 1l frisca Hulala 3 kiwi 3 portocale 10-15 capsuni ananas din compot 400 g piscoturi 2 esente de rom+250g apa indulcita sau compot pt insiropat piscoturile

Cosulete cu fructe

500 g faina15 g drojdie250 ml apa calduta30 ml ulei1 lingurita sare100 g zahar2 plicuri zahar vanilat1 esenta vanilieumpluturabananemerecirese din compotzarzari din compot

Placinta cu fructe si crema de vanilie

pentru crusta:180 de grame de faina75 de grame de unt rece1 ou150 de grame de zahar1 lingurita mica praf de coptpentru umplutura:500 ml lapte2 plicuri budinca de vanilie600 de grame de smantana cu minimum 20 % grasime200 de grame de zaharfructele voastre preferate din compot - piersici, caise, mandarine, ananas, sau fructe congelate (visine, fructe de padure) - eu am folosit un compot de 720 ml de caise home-made, si nu ar fi stricat sa fi avut chiar maimulte fructe250 ml zeama din compot1 plic de tort-jelee

Prajitura cu branza si fructe

Ingrediente blat:5 oua5 linguri de zahar5 linguri de faina1 zahar vanilat1 lingurita coaja rasa de portocaleZeama unui compot de fructe exotice1 mana de fructe din compotEsenta de romIngrediente crema:400 g branza fina cremoasa 1 pliculet zahar vanilat1 lingurita zahar pudra1 cutie mica de frisca lichida 250 ml1 plic intaritor de friscaPentru decor:Aproximativ 1 kg fructe de padure (zmeura, mure, coacaze, capsuni)Cateva linguri de frisca oprita din cantitate de mai sus

Tort tutti frutti

Blatul:6 oua6 linguri zahar6 linguri fainaesenta vaniliecoaja de portocala1/2 lingurita amidon1 lingurita zeama de lamaiePentru decor:banane , kiwi, mandarine, capsuni sau visine din compot, gelatina transparenta si friscaCrema:3 oua200 gr zahar500 ml frisca2 plicuri gelatinazahar vanilatpiersici si alte fructe din compotSirop: din zeama de la compot coaja de lamaie

Tort cu frisca si fructe

Blat: 8 oua 8 linguri de zahar 8 linguri de faina 1 plic praf de copt esenta vanilie coaja rasa de la o lamaie 1 lamaie mica 50 grame stafide 1 lingura ulei Sirop: 2 cutii compot de ananas Crema: frisca si fructe (2 portocale 2 banane 1 grapefruit 3 kiwi ananas din compot)

Prajitura cu fructe din compot

Ingerdiente pentru foi: ulei - 6 lingurizahar - 6 lingurioua - 2 bucatisuc de rosii - 6 lingurifaina - 400 gbicarbonat de sodiu - un varf de linguritagem 400g bicarbonat de amoniu - un varf de linguritaIngrediente crema:unt - 100 g gris - 125 glapte - 500 ml zahar - 100 gzeama de la 1 lamaie zeama de la 1 portocalafructe din compot 500 g (mere, pere, prune, etc.)

Cheescake cu fructe si bezea

250 de grame de biscuiti 50 de grame de unt topit Crema 4 galbenusuri 160 de grame de zahar 2 plicuri de zahar vanilat 3 linguri cu varf de amidon alimentar (Dr. Oetker) 450 ml. de lapte 1 lingura rasa de gelatina granulata 250 de grame de branza de vaci proaspata, bine stoarsa fructe proaspete sau din compot - eu am folosit piersici din compot Pentru bezea 4 albusuri 4 linguri de zahar

Popsicle din compot

1 compot de prune cu scortisoara de 800 ml (se poate folosi orice fel de compot)

Desert cu fructe

Ingredinte: - mango- piersici din compot- ananas- capsuni- frisca batuta cu 1 plic zahar vanilat si esenta vanilie- putina sampanie- cateva migdale sau nuci prajite- putin toping de ciocolata

Punch din vin rosu

1 litru vin rosu 60 grame zahar 60 ml sirop de portocale 100 ml compot de piersici (cu 2-3 bucati de piersici din compot) 3-4 felii lamaie 400 ml ceai de fructe infuzie 1 lingurita nucsoara praf 10 cuisoare 4-5 felii de ghimbir 3 pastai de cardamom 4-5 stelute de anason 4-5 mere 1 pahar stafide 1 baton scortisoara 1/2 sticla esenta de rom

Omleta cu bezea

Pentru 4 portii: 6 oua 6 linguri de zahar pudra o lingurita coaja rasa de lamaie 150 g fructe din dulceata compot sau 300 g fructe proaspete 2-3 linguri gem (caise corcoduse zmeura visine) 25 g unt 1 lingura cu varf de faina putina sare

Pandispan simplu cu vanilie si fructe de padure

6 oua,6 linguri zahar vanilat,6 linguri faina,unt pentru uns formacrema patisierefructe de padure (dupa preferinte)

Pandispan

* 7 linguri de apa * 1 cana si jumatate de zahar * 1 cana si jumatate de faina * 7 oua * 7 linguri de ulei * 7 linguri de apa * 1 plic de praf de copt * caise ( congelate sau din compot)

Pandispan cu visine si glazura de capsuni

4 oua 200g de zahar 150g ulei 200g faina o lingura de cacao si un pahar de visine din compot 100g glazura de capsuni un praf de copt esenta de lamaie coaja de la o lamie 2 plicuri de zahar vanilat

Tort cu visine din compot

visine din compot150 g zahar2 pliculete zahar vanilatblat6 oua250 g zahar250 g faina1/2 scortisoara30 ml uleiun praf sareornatfriscavisine

Prajitura cu biscuiti si piersici din compot

16 biscuiti simplilapteun gem de caise, 100 g mascarpone piersici din compot200 de grame de nuci macinate citeva stafide esenta de romcocos

Tarta si "tartute" cu fructe

Aceasta prajitura se poate face cu orice fel de fructe dupa placerea fiecaruia inclusiv iarna cu fructe din compot. Aluat: 200g faina 100g amidon 100g zahar 50g pesmet 2 oua 200g unt rece Crema: 1 l lapte 200g zahar 4 budinci de vanilie 1 fiola esenta vanilie 500g smantana grasa Glazura: 4 bucati piersici bine coapte 500g cirese 2 plicuri gelatina rosie

Prajitura cu mere rase si fructe confiate

4 oua o cana zahar (300 grame) o cana ulei un plic zahar vanilat un praf de sare doua cani mere rase doua cani faina bicarbonat stins in otet sau lamaie rahat, stafide, visine din compot sau alte fructe confiate

Pandispan cu cacao si fructe confiate

7oua 7 linguri zahar pudra 7 linguri faina ,un praf de sare 2 linguri cacao 2 plicuri zahar vanilat fructe confiate(eu am folosit cirese si mango) si bomboane m&m putin unt pentru uns tavile

Tort cu fructe si crema de branza

Blat- 7 oua- 210 g zahar- 210 g faina Crema si ornat- 250 g crema de branza Philadelphia- 550 ml smantana pentru frisca- 110 g zahar fin- 1 plic gelatina granulata- 1 compot mare pirsici- 1 compot mic ananas- 3 fructe kiwi- 3 capsuni- boabe de struguri- felii de portocale- 1 plic gelatina transparenta pentru glazura

Mini tarte cu fructe (pere)

Pentru aluatul de tarte ne trebuie: 100 grame unt 150 grame faina 50 grame zahar esenta vanilie 1 ou Pentru crema eu am folosit varianta simpla adica budinca de vanilie din comert insa puteti incerca o crema de tarta. Ne trebuie: praf budinca 500 ml lapte 3 linguri zahar Si bineinteles ca avem nevoie de fructe si aici puteti folosi orice fel de fruct eu aveam pere in casa si am facut aceste minunate tarte cu pere. Pentru a cosmetiza putin tartele am pus la final peste pere jeleu rosu tot din comert.....se prepara simplu din praful de jeleu compot fructe si ceva zahar.

Rulouri din pulpa de pui

1-2 pulpe de pui(150 g cu os 135 g fara os) 6 felii de bacon 1-2 alge Nori ardei gras rosu/verde 4 masline negre 2 crenwusti sare piper boia ulei de masline 3-4 cartofi 50 g de unt nucsoara 1 ridichie Dressing: 1-2 lingurite de dulceata fructe de padure 3-4 linguri de compot de fructe de padure 1 lingurita de amidon 2 lingurite de zeama de lamaie 1-2 lingurite de zahar brun

Sorbet din compot de ananas

o cutie de compot de ananas rondele sau bucati

Tort diplomat cu fructe

- 250 gr. piscoturi - 150 gr. branza de vaci - 150 gr. zahar pudra - esenta de vanilie - 200 ml. frisca - 500 gr.iaurt - 2 plicuri gelatina - piersici din compot

Ananas imbatat

4 felii ananas din compot, 4 lingurite de rachiu de cirese, 1 lingura de unt, 2 lingurite de miere, 1 varf de cutit coriandru macinat

Panna Cotta Traditionala

500 ml smantana dulce 80 ml lapte rece 100 ml zahar 1 plic de gelatina seminte de vanilie dulceata de fructe de padure sau sirop de caramel pentru servire visine din compot

Melba cu piersici

o cutie Dr. Oetker (contine 1 forma rotunda speciala, 132 g praf pentru crema, 15 g praf pentru sos zmeura, 105 g biscuiti) pt blatul de biscuiti: 50 g unt 70 ml suc din compot piersici pentru crema: 200 ml smantana dulce UTH 15% grasime 200 ml apa rece 150 g iaurt 4,4 % grasime 100 g piersici compot pentru decor: 250 g piersici din compot 70 ml apa rece

Tort Diplomat de post

1 L frisca lichida de post +300-500ml pt. ornat300g. zahar pudra2 lamii{coaja rasa si sucul}3 plicuri cu gelatina {dr. Oetker}apa rece pt. inmuierea gelatinei {100ml.}2-3 pliculete cu zahar vanilat1 compot ananas1 compot mandarine2-3 fructe de kiwi {sau ce alte fructe doriti }FOAIE3 linguri zahar3 linguri apa minerala2 linguri ulei1 virf de lingurita de bicarbonat de amoniu {amoniac} dizolvat in suc de lamiie3-4 linguri de faina

Semifreddo cu fructe uscat, alune si nuci

6 oua intregi si 3 galbenusuri 275 g zahar tos 25 g miere 50 ml marsala sau rom 500 ml frisca lichida fructe uscate cam 200 g: caise prune curmale smochine fara samburi stafide alune si nuci: 150 g faramitate felii de pandispan sau savoiardi inmuiate in marsala

Prajitura de vanilie cu fructe rapida si buna

4 oua,300g zahar tos,500ml lapte rece (din frigider),2 pliculete zahar vanilat,1 pachet unt sau margarina,12 linguri fainafructe cuburizahar pentru fructe caramelizatefelii de fructe

Tort cu fructe si mascarpone

400 g piscoturi de sampanie 250 g crema mascarpone 4 oua 4 linguri zahar 500 ml frisca Hulala 2-3 cescute cafea concentrata 1 fiola esenta de vanilie/ 1 lingurita esenta de vanilie 1 compot de frcute tropicale de 450g sucul de la un compot de visine 1 ciocolata amaruie

Tort de fructe cu vanilie

un blat de tort din comert, 2 banane, un compot mic de ananas, 2 budinci de vanilie, un plic de frisca, un pliculet de intaritor de frisca, o portocala mare, un litru de lapte, 200 g zahar

Tort racoritor Diplomat

1 litru frisca animala,1200 ml lapte,11 linguri zahar (din care 3 pudra),1 compot ananas(sau un ananas proaspat),4 buc. praf de frisca,4 intaritoare frisca,1 gelatina fin maruntita,1 lingura faina,1 budinca vanilie,piscoturi (22 buc.),fructe: struguri, cirese, etc.oua

Tarta racoroasa cu piersici

BLAT: 200-250 g biscuiti obisnuiti 50 g unt 100 ml compot de piersici 2-3 linguri zahar 1 lingura cacao esenta de vanilie CREMA: 200 g smantana 125 g iaurt de piersici 2-3 linguri zahar farin 150 g crema de branza proaspata (almette ,etc) 10 g gelatina 100 ml compot de piersici piersici din compot sau proaspete

Pandispan pufos cu cirese

4 oua 4 lg zahar 4 lg ulei 5-6 lg faina 2 plicuri zahar vanilat 1 lg esenta de vanilie un praf de sare 2 lgte praf de copt cirese de la un borcan de compot mic

Tort racoros cu fructe de padure si cirese

Ptr blatul pandispan:-3 oua(medii)-100gr fructoza(6 linguri rase-se poate inlocui cu zahar dar eu incerc sa-mi tin sub control greutatea…care nu esteprea mica)-2 linguri ulei(nu l-am cantarit)-90 gr faina(6linguri)-un varf praf de copt-un pliculet zahar vanilatPtr cremele cu fructe-500 gr mascarpone-300gr frisca lichida-40 gr fructoza(optional)-10 gr gelatin-200 gr fructe de padure-200 gr cirese fara samburi

Prajitura delicioasa cu fructe

Foi:ulei - 6 lingurizahar - 6 lingurioua - 2 bucatisuc de rosii - 6 lingurifaina - 400 gbicarbonat de sodiu - un varf de linguritagem de capsuni, caise, piersici, prune sau afine - 400 gbicarbonat de amoniu - un varf de linguritaCrema:unt - 100 ggris - 125 glapte - 500 mlzahar - 100 gzeama de la 1 lamaiezeama de la 1 portocalafructe din compot 500 g (mere, pere, prune, etc.)

Tarta cu fructe rapida

12 piscoturi 1 plic crema de vanilie sau de cremsnit (cine vrea poate pune si frisca) 2 plicuri zahar vanilat 500 ml lapte 50 ml compot (suc de fructe apa cu zahar) peltea de gutui (sau alta dulceata pentru decor) fructe (kiwi portocale mandarine banane grepfruit prune struguri mere pere nectarine piersici) - depinde de sezon 1 lamaie

Tort roscovan in 5 nuante

Ingrediente:1. Blat- 150 g biscuiti- 40 g nuca de cocos rosie- 50 g visine fara samburi din compot- 150 g unt topit (in functie de tipul de biscuiti putem folosi mai mult sau mai putin)2. Crema tip diplomat- 150 ml lapte- 5 galbenusuri- 6 linguri zahar- 4 linguri zahar pudra- o fiola vanilie- o lingura amidon- o cutie mascarpone- 250 g zmeura congelata- 250 g visine fara samburi din compot- 175 g dulceata de capsuni + capsuni pentru ornat, cele mai frumoase din dulceata- 500 ml smantana pentru frisca + 200 ml pentru ornat- 2 plicuri gelatina alimentara- un plic gelatina “tort gelee”- 175 ml compot de visine- cateva linguri dulceata de trandafiri

Gem din fructe de soc

1kg fructe de soc,1k g zahar,150 ml apa,3-4 linguri zeama de lamaie,1 zahar vanilat.

Tort cu fructe

300 gr. piscoturi de sampanie 2 foi de prajitura din comert o cutie compot de ananas 200 gr caise uscate 200 gr smochine uscate stafide 300ml frisca 2 oua 50 gr unt 2 linguri faina 200 gr zahar 250ml lapte ornamente tort esenta de rom

Inghetata coapta

-biscuite de pandispan -3 cupe de inghetata de care dorim -1 ling. de gem de fructe de padure -bezea dintr-un albus de ou si 1 ling. de zahar -toping de ciocolata