Pui grill

Pui grill retete: cum gatesti pui grill si cele mai gustoase retete de pui grill la cuptor, pui la grill, mancare pui, ciorba pui, pui chinezesc, pui crocant, supa pui, pui umplut, pui jalfrezi, pui indian.

Piept de pui la grill cu branzeturi

1/2 piept de pui dezosat 1 felie cascaval 1 felie mozzarella 1 lingura parmezan ras sare piper boia de ardei dulce busuioc uscat 2 linguri ulei

Pui Jakob

1 pui grill sau prajit 150 gr. bacon margarina sau unt pentru prajit 200 gr. ciuperci 250 ml. smantana 50 ml. chili sos sau ketchup 18 gr. faina 35 gr. alune

Salata cu pui la grill si crutoane

o felie de paineo bucata de piept de puipiper proaspat macinatDressingul pentru salata:1 pahar iaurtpiper proaspat macinatsareo lingura de ulei de masline extravirgin

Scrumbie la grill (gratar)

Ex.2 scrumbii sare, o lamaie

Pulpe de pui în marinadă, făcute pe grill

Pulpe de pui în marinadă, făcute pe grill, sunt un preparat delicios și ușor de realizat, perfect pentru orice ocazie. În acest articol, îți voi oferi toate informațiile necesare pentru a pregăti pulpe de pui suculente și aromate, folosind o marinadă simplă și grill-ul.

Frigarui cu sos Tzatziki

Ingrediente pentru frigarui: -1 piept pui -condimente pentru grill -ardei rosu -ceapa Ingrediente pentru sosul Tzatziki: -1 iaurt mare Danone Cremoso -2-3 linguri de smantana -1 castravete mai mic -2 catei de usturoi -zeama de lamaie -marar -sare piper

Friptura de porc la grill

-1 kg pulpa de porc -sare -piper -cimbru -usturoi granulat.

Pui la cuptor umplut cu prune uscate si migdale

o250 gr prune uscate tocate mare o150 ml vin rosu o2 linguri ulei de masline o1 ceapa mare curatata si toccata o1 morcov mijlociu curatat sir as mare o3 catei de usturoi curatatisi zdrobiti o350 gr ciuperci sterse si tocate o100 gr migdale oparite si tocate o400 gr frunze de varza create sau spanac curatate calite si rupte o30 gr unt o1 lingura maghiran proaspat tocat o200 gr pesmet o 1/2 lingurita sare opiper negru proaspat macinat o2 kg pui grill o1 lingura ulei de masline

Ficat de porc pe grill / grătar

Ficatul de porc pe grătar este o delicatesă apreciată de mulți. Este simplu de pregătit și oferă o aromă intensă, specifică.În acest articol, vom detalia cum să pregătești ficatul de porc pe grătar, de la alegerea ingredientelor până la servire.

Toast cu ciuperci la grill si somon fume

c&acircteva felii de p&acircine toast ciuperci Champignon cascaval Emmentaler somon fume frunze de busuioc sare roz

Splina de porc la grill (gratar)

Ex. 3 buc.splina de porc sare, dupa gust putin unt sau ulei pentru uns gratarul si bucatile de splina inainte de a fi asezate pe gratar

Scarita cu cartofi natur

600 g scarita de porc 200 ml vin rosu 150 g rosii cherry 1 ceapa 2 foi de dafin 1 lgt condiment grill sare 1 kg cartofi 20 g unt cateva fire de marar

Sea Bass la grill cu legume

Pt.2-3 persoane: 1 Sea Bass de aprox.1 kg.sau oricare alt peste v~a place:d sare groas~a 5-6 cartofi albi fasole verde morcovi p~atrunjel sau coriandru proasp~at tocat Pt. sosul de unt: usturoi tocat unt l~am^aie.

Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)

1 kg fudulii curcan 4-5 rosii sau rosii cherry ardei gras ,capia,gogosar ce aveti la indemana (eu am folosit 2 ardei capia rosu si 3 ardei gras galben 2-3 cepe sare,piper,cimbru dupa gust betisoare pentru frigarui

Somon pe grill cu dressing de portocale

60ml suc proaspat de portocale50ml otet balsamic1lg ulei de masline extravirgin2 caciulii usturoi maruntite1lg rozmarin maruntit1 varf de sarepiper dupa gust (negru, proaspat macinat)4 buc somon

Mix Grill de vara

Ingrediente (4 portii)100 g dovlecei60 g ardei gras mix60 g vinete80 g bacon (crud-uscat)60 g ciuperci mari400 g rosii80 g telemea de oaie8 g usturoi400 g creveti dimensiune mare100 g muschiulet de porc taiat cuburi12 g ulei de masline

Somon la grill (gratar) cu portocale

3 buc somon Pentru dressing : sucul proaspat de la 1-2 portocale si de la o lamaie mica o lingura ulei de masline extravirgin 1lingurita rozmarin maruntit piper negru proaspat macinat si sare dupa gust putin unt pentru uns grillul sau gratarul

Saramura de biban la grill (gratar)

1,5 kg biban 7 - 8 rosii proaspete sau congelate 3 buc.ardei gras ,capia sau gogosar 1-2 capatani de usturoi sau dupa gust (se pot pune si cateva fire de usturoi verde) 1-2 buc. ardei iute sau dupa gust 2 linguri ulei de masline 1-2 linguri de otet de mere o legatura patrunjel sare,piper,cimbru dupa gust

Creveți marinați la grătar / grill

Creveții la grătar sunt una dintre cele mai simple și rapide rețete pe care le poți face acasă. Sunt delicioși, sănătoși și gata în doar câteva minute. Îi poți servi ca aperitiv sau ca fel principal și sunt întotdeauna o alegere care impresionează.

Somon marinat in sos de miere si mustar pregatit la grill sau gratar

trei bucati de file de somon un pahar vin alb - cca 250 ml 3 linguri de miere 3 linguri de mustar dulce 3 catei de usturoi 3 linguri ulei de masline zeama de la o jumatate de lamaie sau o lamaie in functie de preferinta sare piper proaspat rasnit,oregano nucsoara dupa gust

File de somon pe pat de legume pe grill si sos olandez

200 g file somon,50 g dovlecel,50 g ardei rosu(kapia),50 g vanata,100 g brocoli,200 g cartofi,10 g sare,100 ml sos olandez,10 ml ulei masline,10 g sare

Pui Backhendl - pui pane în stil vienez

Bucătăria austriacă este foarte bogată în preparate de tip pane. Să ne gândim numai la șnițelul vienez, devenit celebru în toată lumea. Dar nu numai pieptul de pui sau mușchiul de vită sau de porc pot fi gătite pane, ci și bucățile întregi de carne de pui, cum este și rețeta pe care v-o propunem astăzi.  Puiul Backhendl nu este altceva decât pui pane, prăjit. Puteți prăji o jumătate de pui odată sau pe bucăți, depinde de dimensiunea puiului și de preferințele voastre. Puteți pregăti pui Backhendl pentru orice masă și orice ocazie, alături de o porție de cartofi și un sos de usturoi. 

Pui Cu Miere Si Portocale La Cuptor - Reteta Testata

- un pui - condimente pentru pui - o portocala - miere - morcov conopida - orez - delicat - margarina - unt - bulion

Pui umplut cu orez

1 pui la un 1,5 kg,o cana orez,1 ou,1 pate ficat pui 100 grame,piper,sare,boia iute,rozmarin praf,vegeta,ulei floarea soarelui sau rapita,patrunjel,morcov

Pui cu cartofi in vas roman

1 pui mic (1kg) 1 Kg de cartofi 2 capat^ani de usturoi condimente pentru pui boia sare piper ulei

Macrou la grill (grătar). Gustos, rapid și sănătos

Descoperă cum să prepari ușor și rapid un delicios macrou la grătar, plin de Omega-3 și nutrienți esențiali. Sfaturi și rețetă simplă pentru o masă sănătoasă.

rulada de pui invelita in bacon

6 pulpe pui dezosate 500 g bacon feliat morcov fistic stafide masline fara samburi piept de pui sare si piper.

Gratar Pui

700 gr piept pui 700 gr pulpe pui sare vegeta si piper.

Pui dulce

-1 tavita pulpe pui inferioare cca.8 pulpe -1 plic condimente pui picant (daca nu condiment pui + boia iute) -1 cub concentrat supa de pui -50g unt -1 ardei iute (proaspat sau uscat) -2 linguri miere de albine -3 linguri otet balsamic sau (2 otet normal) -2 linguri sos de soia -Stafide 50g (o mana buna) -50 ml coniac.

Sardina la grill (gratar) in saramura

1 kg de sardina proaspata Pentru marinata: 2 catei de usturoi un varf de lingurita oregano,un varf de lingurita cimbru sucul de la o jumatate de lamaie sau o lamaie 2- 3 linguri ulei de masline sare ,piper dupa gust Pentru saramura: o capatana de usturoi (eu am folosit o capatana mai mica deoarece am folosit si cateva fire de usturoi verde) 5-6 rosii proaspete sau congelate 1-2 buc ardei gras,capia sau gogosar proaspat sau congelat ardei iute dupa gust sare,piper,cimbru dupa gust patrunjel verde dupa gust o lingura ulei de masline

Pui cu legume in vas roman

1 pui cartofi 400gr ceapa 2 buc ardei gras 1 buc mai mare usturoi 2-3 catei condimente pentru carne pui piper patrunjel verde

Rulada de piept de pui

piept de puicrenvusti (de pui)suncacascavaluntsare, piper

Pulpe de pui impanate

1 pulpa de puicondiment pentru puivegetaulei2 cartofipatrunjel proaspatusturoiamestec de ciuperci,verdeturi si sare de mare de la Kotany

Piept de pui umplut a la Droopina

piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.

Tacos

8 foi tacos 1 piept de pui (eu l-am folosit pe cel ramas de la un pui rotisat) condimente pentru pui 1 ceapa rosie sos mexican (http://www.myfancycake.com/2012/02/sos-mexican.html) sos tzatiki (http://www.myfancycake.com/2011/06/sos-tzatiki.html)

Rulouri de pui cu leurda

* 500 g piept de pui dezosat * o legatura de leurda proaspata tocata marunt * 200 g cascaval afumat * 2 oua * 100 g pesmet * condimente pentru pui * 100 g susan * sare piper

Piept De Pui Cu Orez

1 piept de pui mare 1 cana de orez(cam 250 g) rosii patrunjel verde ulei pt prajit pieptul de pui.

Ruladă de pui cu brânză feta

Dacă v-ați plictisit de banalul piept de pui, îi puteți da o nouă întrebuințare: ruladă de pui. O rețetă gustoasă și originală, perfectă pentru o cină hrănitoare sau atunci când aveți musafiri. Rulada de pui este un preparat extrem de versatil, care poate fi servit ca aperitiv, dar la fel de bine poate fi un fel de mâncare în sine, pe care să-l serviți alături de o garnitură. Rulada de pui este foarte gustoasă caldă, dar este excelentă și rece. Poate fi umplută cu orice, de aceea este un preparat versatil, dar rețeta pe care v-o prezentăm astăzi este una foarte gustoasă, cremoasă și consistentă. Rulada de pui cu brânză feta este un preparat ideal atât pentru cei mari, cât și pentru copii, pentru că este o rețetă delicioasă, sănătoasă și hrănitoare.

Piept de pui natur cu salata de rosii

1 piept de pui 4-5 rosii condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline 1 lingura otet sare piper paprika

pui chinezesc

3morcovi,1telina mica,6ardei colorati(grasi),sos soia,sare ,piper,300g piept pui

Pui la punga cu legume si fructe

1 pui de 1-1,5 kg 1 punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate 3 mere 10 masline 1 morcov mare 5 cartofi 1 ceapa rosie 2 capatani de usturoi 2 gogosari in otet

Pui la cuptor cu sos de miere si ceapa rosie

2 pulpe mari de pui si 2 aripioare ...dar puteti folosi orice fel de carne de pui... 4 catei de usturoi 2 cepe rosii de apa taiate sferturi 2 linguri sanatoase de miere 3 linguri otet balsamic de buna calitate 2 linguri rozmarin 150 ml concentrat de pui 3 linguri ulei masline 10 boabe de piper

Friptura de pui la coptor in vas de lut

un pui gril de 2kg ,o lingura de ulei sara ,piper si condimente pentru pui( Galeo) ,3,4 foi de dafin ,sase catei de usturoi boia de ardei iute si o cana de apa.

Pui Crocant Cu Lamaie Si Cartofi

Cu doar sapte ingrediente, poti avea o cina consistenta, cu aroma de lamaie.

Rulada de pui cu ficatei

1 piept de pui300 g ficatei de pui1 ceapa3 catei usturoi1 cana suc de rosiisarepipercimbrupatrunjel

Pulpe de pui in foietaj

6 pulpe de pui inferioare, 100 g ciuperci, 200 g piept de pui, 1 fir ceapa verde, 2 oua, 100g cascaval, 1 ardei rosu, piper, sare, cimbru, 20g susan, 1 pachet foietaj

Pui umplut cu ciuperci la cuptor

-1 pui mare -ficatei de pui-500 grame -ceapa-1 bucata -1 ou crud -patrunjel verde-1 legatura -pesmet-6 linguri -condimente pentru pui-dupa gust -ulei, sare, piper-dupa gust -apa rece-500 ml -ulei-250 ml -vegeta-2 lingurite -ciuperci champignon-1 conserva sau 300 gr crude

Pui cu legume, cartofi si salata de sfecla

1 pui potrivit2-3 cartofi½ punga legume congelatecondimente pentru pui1 sfecla mare1 hrean miculei de maslineotet

Pui umplut

Un pui mare 1 cana orez ficatei 1/2 kg pipote 300g piper cimbru sare cartofi ulei

Pui cu orez alb si sos de portocale

2 cani supa de pui½ cana supa de pui½ cana vin alb sec1 cana orez cu bob lung1 portocala½ piept de puiCateva feliute ghimbir proaspat4-5 catei de usturoi70 g untUn praf de currySarePiper alb