Desi este extrem de stricta, rezultatele spectaculoase o fac sa fie una dintre cele mai populare retete de slabit ale momentului. Daca te mai gandesti si ca, pe langa faptul ca te ajuta sa scapi de kilogramele in plus, este o cura foarte buna si pentru detoxifierea organismului, atunci clar merita incercata.

Meniul dietei este unul foarte simplu. Poti consuma pasta de hrisca pana te simti satul. Se mai poate consuma maxim un litru de kefir pe zi, cu grasime de maxim 1%. In plus, este interzis consumul de zahar, sare, condimente sau diferite sosuri si arome.

Cu o seara inainte, cureti hrisca de impuritati si torni apa clocotita peste ea. Pe parcursul noptii hrisca va absorbi apa, iar dimineata poate fi mancata fara a fi gatita.

Este obligatoriu sa bei cel putin 1,5 litri de apa zilnic si poti bea o singura cafea, fara zahar. Sunt recomandate si ceaiurile din plante in aceasta perioada. Ultima masa trebuie luata cu 4-5 ore inainte de culcare.

Hrisca este una dintre cele mai sanatoase seminte. Contine potasiu, iod, fosfor, fier si vitamine si este recomandata de nutritionisti pentru stil de viata sanatos.