Un preparat care este gata in mai putin de o jumatate de ora este un pranz perfect.

Orez cu fructe de mare
Timp total 25 minute

Ingrediente

1 lingura de ulei de masline 60g chorizo, feliat 2 lingurite de mirodenii, cum ar fi mix de condimente cajun 1 ceapa mica, fin taiata 300g fructe de mare congelate ardei copti 1 ardei iute, fara seminte si tocat 200g orez basmati frunze proaspete de coriandru felii de lime

Mod de preparare

1. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu si se prajeste chorizo ​​pana cand este crocant. Se scoate din tigaie si se lasa deoparte.

2. Se adauga amestecul de condimente, se gateste timp de 1 minut, amestecand, apoi se adauga ceapa. Se gateste timp de 5 minute la foc mic pana cand se inmoaie. Se mareste caldura si se adauga fructele congelate. Se gatesc timp de 5 minute, apoi se adauga o mana de ardei copti, taiati in fasii si chilli. Se mai lasa pe foc timp 3-5 minute, pana cand fructele de mare se prepara.

3. Intre timp, se gateste orezul basmati conform instructiunilor de pachet, apoi se adauga la tigaie impreuna cu chorizo. Se amesteca si se verifica de condimente. Se garniseste cu cateva frunze proaspete de coriandru si se serveste cu felii de lime.