Biftec tartar

Biftec tartar retete: cum gatesti biftec tartar si cele mai gustoase retete de biftec tartar.

Biftec tartar

muschiulet oua ( un galbenus la o 100g carne)ceapamustarpatrunjel verdepiper albsareusturoi

Cambula Cu Sos Tartar

O reteta de peste delicioasa, cu sos tartar de casa.

Calamari su sos tartar

Prepara un sos tartar fantastic, proaspat pentru aceasta reteta de calamar, urmand instructiunile de mai jos.

Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

750g biftec de vita 15 ml.(1 lingura) amidon 10 ml. sos de soia 15 ml. ulei 1 brocoli taiat buchetele 1 ardei gras rosu taiat fasii 125 ml.sos de gatit Teriyaki 75 ml. supa se vita 2 buc. ceapa verde taiata felii pe diagonala

Cosulete de bezea cu crema si fructe

1 1/2 cup zahar (cam 340 g)6 albusuri2 tbsp amidon1/4 tsp crema de tartar(tbsp=lingura; tsp=lingurita)

Rahat Lokum

1 lb= 454 g glucoza (cca.230 g corn syrup), 5 1/2 lb zahar granulat= 2500 g (1250 g), 3/4 lb amidon = 340 g (170 g), sucul de la o lamaie (1/2 lamaie), 1 lingurita mastic pudra (n-am avut), 3 linguri apa de roze sau de flori de portocal (1 1/2 lingura apa de roze), 3-4 oz. = cca 100 g migdale sau fistic maruntit (n-am pus), colorant alimentar, dupa preferinta, zahar pudra si amidon pentru pudrat, 2 cani apa = 480 ml (240 ml) - pentru amestecul de zahar si glucoza, 6 cani apa = 1440 ml (720 ml) - pentru amestecul de amidon si crema de tartar.In paranteza sunt trecute cantitati pentru jumatate de compozitie. In plus eu am adaugat si 1 lingurita crema de tartar

Tartar de carne

Pt 4 persoane: 400g filet de vita 1 lamaie sare,piper, patrunjel,ulei de masline,usturoi capere si seminte de pin (optional) felii de portocala sau lamaie

Tartar de oua

-6 oua -2 castraveti murati -2 catei de usturoi -o ceapa potrivit de mare -un ardei rosu -4 linguri de maioneza -3 lingurite de mustar iute -un pic de boia de ardei -tarhon dupa gust -sare,piper -patrunjel proaspat

Somon si creveti la gratar cu sos tartar

700 grame somon proaspat file taiat cubulete, 400 grame creveti proaspeti (sau / 300 grame cod proaspat) pus la marinat intr-un mix format din: 100 grame ulei de masline, 1 lingura oregano uscat, 4 catei de usturoi, o legatura patrunjel, jumatate legatura tarhon, o lingurita cu varf sare de mare, piper, zeama de la o lamaie o legatura de ceapa Pentru maioneza: 200 ml ulei masline, 100 ml ulei de floarea soarelui, 1 lingura cu varf mustar, 1 lingurita cu varf cu sare, putin piper, zeama de la o lamaie, un ou intreg Pentru sos tartar: frunzele de la o legatura de patrunjel frunzele de la jumate de legatura de tarhon, 100 grame capere taiate in doua 4 castraveti murati mici taiati marunt&nbsp piper sare (doar daca-i nevoie) Pentru frigarui: 200 g pesmet

Cuiburi pufoase

200g branza dulce90g smantana groasa50g unt moale60ml lapte caldut6 galbenusuri60g faina20g amidon (cornstarch)un praf de sare1 lingura zeama de lamaie6 albusuri1/4 lingurita crema de tartar70g zahar (sau 140g pt. cine vrea mai dulce )

Inele De Calamar Parisienne

INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII : - calamar proaspat - 0.600 kg - faina - 0.300 kg - sare - praf de copt - 0.010 kg - oua 1 buc - lapte - 0.300 L - unt - 0.040 kg - ulei - 0.200 L - salata verde ardei gras lamai - sos Tartar 0.200 kg

Tarta cu capsuni si bezea

Ingrediente: - 150 gr unt (la temperatura camerei) - 90 gr zahar - 1 zahar vanilat - 1 ou - 3 galbenusuri - 200 gr faina - 1 lingurita praf de copt - 400-500 gr capsuni Ingrediente bezea: - 3 albusuri - 150 gr zahar - 1 varf de cutit cream of tartar

Tartar de somon cu avocado, capere și ceapă. Aperitivul cu care iti impresionezi garantat musafirii

Vezi cum se prepară el mai bun tartar de somon cu avocado asezonat cu lămâi și capere pentru o aromă mai europeană. Este ușor de preparat aveți nevoie de doar câteva ingrediente simple.

Sos tartar - cum se face și cu ce se mănâncă

Sos tartar, ce este și cum se prepară cel mai bun sos tartar de casă. Cu ce se mănâncă sosul tartar. Rețeta clasică de sos tartar. Rețeta vegană de sos tartar. Originea sosului tartar.

Peste Cu Tartar Si Salata De Cereale

1 ou 150g arorut 1 lingurita de turmeric 1 lamaie - coaja rasa, plus 2 linguri de suc lamaie 280g iaurt grecesc dregresat 2 linguri de maioneza degresata 16 castraveciori, fin tocati 2 linguri de marar tocat, plus crengute, pentru a servi 2 linguri capere, clatite, scurse, tocate 200g cuscus 1 lingurita patrunjel 1/2 ceapa rosie, taiata in felii subtiri ulei de floarea soarelui 8 x 110g file de peste felii de lamaie, pentru a servi

Crochete de cartofi la cuptor

Crochetele de cartofi la cuptor se topesc în gură și au un exterior auriu și crocant. 

Truffle cake

Pentru foi: 6 galbenusuri, 5 albusuri, 2/3 pah. zahar (150 g), 1/2 lingurita tartar sau suc de lamiie, 2 linguri apa fierbinte, 2 linguri cacao, 5 linguri faina, 2 linguri amidonPentru sirop:3 linguri apa, 2 linguri zahar, 1 lingura lichior Pentru crema: 150 g ciocolata (de preferinta amaruie), 2 pahare frisca lichida (minim 30% grasime)Pentru trufe: 150 g ciocolata, 1/3 pah. frisca lichida, 1 lingurita lichior, 200 g ciocolata pentru glasarea bomboanelor si ornarea tortului

Hi-Hat Cupcakes

Ingrediente cupcakes:- 85 gr ciocolata (eu am combinat ciocolata cu lapte si amaruie)- 130 gr faina- ½ lingurita praf de copt- ½ lingurita bicarbonat de sodiu alimentar- 1 strop sare- 65 gr unt/margarina- 150 gr zahar- 2 oua- 120 ml smantana pentru frisca- 120 ml apaIngrediente spuma:- 4 albusuri- putin mai mult de un varf de cutit cream tartar- 100 gr zahar praf- 100 gr zahar tos- 80 ml apa- 5-6 picaturi zeama de lamaieIngrediente glazura:- 300 gr ciocolata- 2-3 linguri ulei

Cheesecake japonez - cel mai pufos și aerat desert

Savurează un delicios cheesecake japonez, un desert aerat și cremos ce îmbină tradiția niponă cu gustul irezistibil al brânzei.

Tarta cu crusta de mac, crema de mascarpone si bezea

Pentru crusta - 6 forme mini-tarte: - 188 grame faina alba - 1 ou mare de casa - un praf de sare - coaja de la o portocala - 100 grame unt nesarat la temperatura camerei - 80 grame zahar brun - 15 grame mac macinat - 1 lingura apa rece. Pentru umplutura de mere: - 3 mere curatate de coaja si taiate felii - 1 kaki - 50 grame zahar brun sau alb - 30 grame zahar muscovado - 1 lingurita scortisoara - un praf de sare - 1/4 lingurita nucsoara - 2 lingurite pline amidon de porumb (optional) - zeama de la o jumatate de lamaie. Ingrediente pentru crema de mascarpone: - 200 grame mascarpone - 1 lingura rasa zahar pudra - coaja de la o portocala - 1 lingurita amestec de condimente pentru turta dulce (scortisoara cuisoare ienibahar si/sau cardamon). Pentru bezea: - 2 albusuri de oua de casa proaspete - 1/2 lingurita de sare - 120 grame zahar pudra - 1/4 lingurita cream of tartar - 1 lingurita otet alb.