Ciuperci pane umplute

Ciuperci pane umplute retete: cum gatesti ciuperci pane umplute si cele mai gustoase retete de oua umplute pane, ciuperci pane cu garnitura, oua umplute fara maioneza, oua umplute de craciun, pulpe de pui umplute la cuptor, zucchini pane, dovlecei pane grecesti, dovlecei pane cu garnitura, ficat de porc pane, papricas de ciuperci.

Ciuperci pane umplute

20 ciuperci, 2 linguri pate 1/2 ardei gras rosu, ceapa verde, sare, piper, 2 oua,faina, pesmet

Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

6 rosii de gradina 6 oua ulei 100 gr de cascaval 70 branza de oaie 400 gr de ciuperci de padure albi(bureti iuti) 150 ml lapte 100 gr de faina alba 6-7 aripioare de pui sare piper, pt gril,praf de usturoi

Portofele cu ciuperci si carne

Deoarece mi-a ramas din amestecul pregatit pentru ciuperci umplute si ave-am si foi de placinta in frigider m-am gandit sa fac cateva portofele. Foi de placinta Umplutura (vezi aici: http://www.gustos.ro/retete-culinare/ciuperci-umplute-50.html) 1 ou 100g cascaval ras Seminte de susan

somon cu ciuperci pane

2 medalioane somon 4-5 ciuperci mari 1 ou 50 g faina marar sare si piper busuioc 100g smantana 1 ceapa mica lamaie.

Ciuperci umplute cu spanac

o cutie ciuperci 500g,1 ceapa mare2 catei usturoispanac (o mana buna) oparit tocato rosiecascavalcondimente.

Ciuperci umplute cu ceapa

ciuperci - 20 buc o ceapă medie un ou sare, piper, delikat ulei de măsline

Ciuperci umplute la cuptor

• 10 ciuperci• 100 g cascaval• 100 g bacon• o ceapa• o legatura marar• ulei, sare si piper

Ciuperci umplute

Ciuperci albe proaspete 1 kgCeapa alba 1 bucCascaval clasic 100 gCarne de pui 200 gPatrunjel verde 1 legatura micaPiper negru un varf de linguritaSare 0.5 linguriteMaioneza 4 linguri

telina pane

o radacina de telina ou,faina.pesmet ptr pane sare,

Ciuperci gratinate, umplute cu branza Ceva fin

o cutie de Ceva Fin Cremos cu verdeata100 g cascaval Sofia 500 g ciuperci champignon sare o lamaie

Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Se pot folosi feliute de sunca de Praga de pui sau parizer cascaval oua pesmet faina condimente (piper busuioc,

Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

2 dovlecei potriviti 500g carne de porc 3-4 fire ceapa verde 1 legatura marar 1 ou sare piper macinat Mai avem nevoie ulei pentru prajit faina 2 oua mici

Ciuperci pane - rețeta simplă și rapidă

Descoperă secretul ciupercilor pane crocante și savuroase cu rețeta noastră simplă și ușoară. Transformă o masă obișnuită într-o experiență culinară memorabilă. 

Ciuperci umplute cu jamon

12 ciuperci, o ceapa, un catel de usturoi, 3-4 felii de jamon, 3-4 linguri de branza rasa tip parmezanobranza rasa pentru gratinat. sare, piper dupa gust.

Ciuperci umplute, gratinate cu parmezan

Ciupercile sunt unele dintre cele mai hrănitoare și sănătoase legume. Sunt pline de nutrienți, proteine vegetale, vitamine, au puține calorii și pot fi consumate într-o mulțime de feluri. În plus, sunt ieftine și vă puteți bucura de ele în orice perioadă a anului, dacă e să ne gândim la ciupercile Champignon, cele mai comune de pe piață. Astăzi vă propunem o rețetă de ciuperci umplute, gratinate cu parmezan. Sunt perfecte ca garnitură lângă un grătar, dar sunt excelente și ca masă în sine. Sățioase și hrănitoare, o porție de ciuperci umplute este suficientă pentru o masă copioasă. 

Ciuperci pane cu branza

400 g ciuperci proaspete Champignion, 2 oua, 150 g crema de branza (eu am avut cu aroma de ierburi de Provence), 50 g cascaval ras, o legatura de marar, un praf de sare, 100 g faina, 100 g pesmet, 150 ml ulei pentru prajit, un praf de piper, cateva scobitori din bambus

Tortellini umplute cu ciuperci la cuptor cu sos alb

250 g de tortellini umplute cu ciuperci un carnacior cabanos 2 catei de usturoi 15o g cascaval pentru sos 50 g cascaval pentru final 150 g branza 4 linguri de smantana 100 ml lapte pentru sos (din care se vor opri 5 linguri) 4 linguri lapte pentru subtiat oul batut piper proaspat macinat nucsoara dupa gust 1/2 lingurita de boia dulce de ardei unt pentru uns vasul termorezistent

Pui pane (dajaj pane)

carne de puio ceapao lamaie2 ouafainapesmetsare,piper1.2 lingurita scortisoara

Ciuperci umplute cu ceapa si cascaval

Pentru 10 portii:ciuperci proaspete - 750 gceapa - 125 gpesmet - 25 gulei - 100 mlmarar verde - 1legaturavin - 50 mlcascaval - 50 gusturoi - 25 gsare si piper dupa gust

Ciupercute umplute cu branza

300 g ciuperci proaspete 50 g branza rasa 4 linguri suc de rosii 5 catei de usturoi ulei de masline chili, piper

Ciuperci umplute cu bacon

Ciupercile umplute cu bacon, branza, ceapa caramelizata si usturoi sunt un aperitiv delicios.

Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

muschi de vita 500gr unt 30gr smintina dulce 150ml gorgonzola sare ciuperci 300gr ceapa ulei marar sare piper ardei gras

Pizza cu ciuperci si masline si cu marginile umplute cu branza

-un aluat de foietaj -pasta de tomate -masline intregi fara samburi -100 gr -o conserva de ciuperci feliate -o jumatate de ardei gras rosu -mozzarella -cascaval ras -cimbru

Ciuperci umplute cu ceapă și usturoi

Descoperă o rețetă simplă și gustoasă pentru ciuperci umplute cu ceapă și usturoi. Perfectă pentru o masă ușoară sau o gustare.

Ciuperci umplute

O combinatie savuroasa de ciuperci, bacon, parmezan si sos Worcestershire pentru mese delicioase.

Ouă umplute cu ciuperci

Oua umplute cu ciuperci: savurați un aperitiv delicios și sănătos, perfect pentru orice ocazie. Descoperiți rețeta, avantajele și variațiile acestui preparat sofisticat și tentant.

Salata de cruditati cu surimi pane

Salata verde Ridichi Rosii Ceapa verde Praz Ardei kapia Castravete masline Branza telemea Surimi pane Dresing Mustar Zeama de lamiae Ulei din samburi de struguri

Ciupercute umplute

10 ciupercutepatrunjel verdeputin cascaval ras sarepiper

Clătite umplute cu piept de pui și ciuperci

Clătitele sunt un preparat foarte versatil, pentru că pot fi servite atât ca desert, cât și în varianta sărată, umplute cu carne, cu brânză sau cu ciuperci. Totul este să eliminați zahărul și esențele aromate din compoziția de clătite, și veți obține un ”ambalaj” foarte gustos pentru un fel de mâncare principal.

Mini Cascaval Pané cu salata de vara

4 rosii de marime medie, bine coaptecateva frunze de salata proaspatao jumatate de legatură de patrunjelo lingură de ulei de maslinezeama de la o jumătate de lamâieo cutie de Delaco Mini Cascaval pané.

Pastai pane cu mujdei

Pastai pane: - 350 grame pastai de fasole - 2 oua - 2 linguri faina - 2 linguri pesmet - 2 linguri lapte - sare piper - ulei Mujdei: - 1 capatana de usturoi - 1 lingurita ulei de masline - sare piper - 1 ceasca apa

Vinete umplute cu legume

Pentru 2 persoane: -2 vinete potrivite -putina sare -2 cepe albe -8 ciuperci -1 ardei rosu -2 linguri pasta de gogosari -1 legatura patrunjel -2 rosii -putin ulei pt calit legumele -150 g cascaval

Tortellini cu cod pane

2 flileuri de cod 2 linguri de faina 1 pachet 250g torttelini 10 ciuperci medii 150g smantana lichida coarja rasa de la o lamaie branza tip parmezan 8 linguri ulei de masline piper si sare

Rulouri umplute cu zarzavaturi

2 rulouri de aluat foietaj 6 buc.praz 5 morcovi 1 cutie ciuperci 1 cutie bacon cuburi 1 ardei rosu 1 ardei verde 1 ou vegeta dupa gust ulei piper

Pachetele umplute

5 felii de snitel sau file de piept de pui 1 conserva de ciuperci 5 felii brinza topita Hockland 1-2 oua ceapa patrunjel verde sare piper 1 lingurita mustar smintina.

Legume umplute cu branza si kaizer

4 rosii 4 ciuperci 4 ardei grasi,&nbsp250 gr. brinza vaci o legatura marar,&nbsp250 gr kaizer 2 oua sare piper,&nbsp2-3 fire ceapa verde 6 feliute de brinza topita

Rosii umplute cu ciuperci si orez

- Aveti nevoie de 5-6 rosii pe care le taiati capacul si il pastrati si le curatati de miez si il pastrati. - orez ceapa ciuperci ardei rosu sau de care aveti delikat (sau sare piper)

Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele

3 pulpe de pui o ceapa mica un morcov o albitura cateva felii de telina un ardei gras (capia sau gogosar) 4 - 5 linguri faina 2 linguri pesmet 4 oua sare,piper,cimbru,boia dulce dupa gust 6 cartofi 5 lingurite de branza rasa sau pasata cu furculita o lingura de cascaval ras 3 felii de paine

Vinete umplute cu dovlecel si ciuperci

2-3 vinete tinere 1 dovlecel mic 150 g ciuperci (champignon sau pleurotus) 1 rosie 1 ceapa 1 ardei gras 30 g cascaval 5-6 masline 20 ml ulei de masline 20 ml ketchup 100 ml bulion cateva felii de sunca (optional) 1 ou crud 2-3 linguri pesmet 2-3 linguri smantana cateva fire de marar patrunjel sare piper paprika curry

Turte umplute

450 gr faina 2 linguri smantana 1 cana lapte caldut 25 gr drojdie 1 lingurita zahar un praf de sare 3 linguri ulei 7 felii muschi file 1 borcan mic de ciuperci taiate 150-200 gr cascaval

Vinete umplute la cuptor

- 2 vinete 3 cepe mijlocii 2 ardei capia sau gogosari 100 grame ceafa afumata sau 10 ciuperci cascaval ras,1 ou crud pasta de ardei sau ketcup putin bulion sare piper cimbru

Rosii umplute cu carne tocata si ciuperci

12 rosii mijlocii putina carne de pasare fiarta sau fripta3 sau 4 ciupercisarepiperputin otet.Pentru maioneza: 1 galbenus1 lingurita mustar50 g ulei.

Rulouri de vinete umplute cu branza cremoasa si sos de ciuperci si smantana

vinete feliate intre 5mm si 1 cm - 5 vinete mari branza cremoasa tip Philadelphia - 500gr cateva fire de ceapa verde de primavara smantana dulce pentru gatit intre 15% si 35% grasime - 300 ml ciuperci champinon - 200 gr unt - 150 gr 100 ml ulei virgin de masline sare si piper alb nuca muscat - un varf de lingurita - 10 gr (nucsoara)

Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval

1 kg spanac crud sau 600g congelat 4-5 catei usturoi 2 cani cu lapte 2 linguri ulei sare chiftelute umplute cu cascaval

Conopida pane cu garnitura de piure de cartofi

Pentru conopida pane1 conopidă nu prea mare 1 vârf de linguriţă de sare, 1 vârf de linguriţă de piper, 1 lingura de mustar, 4 linguri de făină 50 ml uleiPentru piure6 cartofi nu prea mari, 3 linguri ulei de măsline,

Ciuperci la cuptor pentru vegetarieni.

1/2 kg ciuperci champignon2 pahare lapte2 oua ciuperci uscate ( sare cu ciuperci )sarepiper mozaic macinatmarar uscatpatrunjel uscat1 pahar ulei+unt topit

Vinete umplute cu arome mediteraneene

3 vinete lungi si subtiri 1/2 lamaie 1 legatura ceapa verde 1 dovlecel mai mic 7 ciuperci albe sare piper, 3 rosii proaspete oregano proaspat 4-5 frunze busuioc proaspat 3 catei de usturoi 2-3 linguri ulei 1 lingura unt 4 felii prosciutto crudo mozzarella dupa gust

Pulpe umplute

4 pulpe,o jumatate de borcan de ciuperci taiate,o jumatate de ardei gras rosu ,o jumatate de ardei gras galben(daca sunt mari,daca sunt mici puneti cate unu intreg),2-3 linguri de smantana,sare si cimbru.

Legume umplute

200 g ciuperci 1 ceapa mare 1 ardei kapia 4 rosii medii 3 dovlecei 1 cana cu orez 200 g cascaval 4 linguri cu ulei de masline 1 legatura de patrunjel 1 lingurita chimen macinat sare, piper 1 rosie mare pentru deasupra(optional)