Iepure intreg la cuptor

Iepure intreg la cuptor retete: cum gatesti iepure intreg la cuptor si cele mai gustoase retete de pui intreg la cuptor, cocos intreg la cuptor, pui la cuptor intreg, pui intreg la cuptor electric, iepure la crock pot, pui intreg la ceaun, pui intreg la gratar, tocanita de iepure, ciorba de iepure cu tarhon, tocanita de iepure cu mamaliguta.

Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

oCarne de iepure (un iepure intreg) oCiupercute oMorcovi oCeapa oArdei gras oFoaie de dafin oCimbru oVin rosu vartos oMalai oSmantana

Iepure intreg la cuptor

1 iepure de crescatorie 2 linguri otet de vin rosu 2 linguri ulei masline 2 linguri sos de soia 3 linguri vin rosu sec 1 lgt curry 1 lgt boia 1 lg mustar coriandru oregano boabe de piper cimbru foi de dafin usturoi 1/2 kg ciuperci 3-4 cartofi slaninuta afumata

Iepure si carnati la cuptor cu sos

un iepure 4-6 carnati 2 cepe 2 morcovi ulei, sare, piper pasta de tomate

Friptura de iepure la tigaie cu garnitura de legume la gratar sau cartofi la cuptor

jumate de iepute sau unul intreg in functie de capacitatea tigaii - 1 cana de apa - ulei cat sa acopere fundul tavii dar nu exagerati - sare piper -busuioc oregano tarhon sau ce planta aroamata aveti in casa

Friptura de Iepure la Cuptor

un iepure marinat (reteta o gasiti pe site www.reteta-video.ro) 10 catei de usturoi curatati si spalati 50 gr. de unt 50 ml de apa

Iepure la cuptor

un iepure, 400 ml vin alb sec, 200 gr bulion, 2 cepe, 2 morcovi, o telina mica, un ardel gras rosu, 6 catei de usturoi, 200 gr orez, 100 gr masline, 2 foi de dafin, 4 linguri ulei de masline, Sare, piper, oregano, rozmarin, patrunjel verde tocat

Pui întreg la cuptor electric - simplu, rapid și sănătos

Vrei să prepari un pui întreg la cuptor electric, dar nu știi de unde să începi? Ești în locul potrivit! Această rețetă îți oferă instrucțiuni clare, ușor de urmat, pentru un pui suculent și rumen, perfect pentru orice masă.

Iepure in dafi si cartofi la cuptor

4 pulpe de iepure sare si piper proaspat macinat 50 ml vin alb demi-dulce ulei de masline un praf de nucsoara amestec Tex-mex il gasiti pe afaf.ro o mana zdravana de frunze de dafin * pulpele de iepure le puteti inlocui cu succes cu pulpe de curcan doar ca fara piele si putin crestate... pentru garnitura: cartofi curatati si taiati felii grosute sare dupa gust putin ulei

Tocanita de iepure-n cuptor

- 1 iepure taiat bucati - 3-4 morcovi - 1 radacina telina - 4 catei de usturoi - 1 ceapa - o legatura patrunjel - ulei de masline - 1 pahar sos de rosii - 1 pahar vin alb - cateva cuisoare - 2-3 foi dafin - sare de mare - piper

Iepure la tava

un iepure masline 200g, usturoi, sare, piper, dafin, 2 morcovi 2 cepe, un pahar de vin rosu, 2 linguri de bulion.

Iepure la cuptor si garnitura de toamna

1 kg carne de iepure200 ml vin rosu100 ml ulei1 morcov mareo ceapausturoifrunze de patrunjel verdefoi de dafindoua linguri de miereboabe de piper100 g slanina afumata200 g prune100 g mere100 g afine

Pui întreg cu cartofi la cuptor

Vrei să prepari un fel principal delicios și sățios, fără bătăi de cap? Puiul întreg la cuptor cu cartofi este alegerea perfectă! Combinația dintre puiul fraged și rumenit, cartofii aurii și aroma îmbietoare a condimentelor te va cuceri pe loc.

Iepure la cuptor cu sos de bere

Avem nevoie de : un kilogram pe carne de iepure portionat in bucati potrivite ca marime un morcov,o jumatate de praz cateva tomate cerise 2-3 bucati de ceapa mica o jumatate de ardei 2-3 catei de usturoi ( la capitolul legume puteti sa inlocuiti sau sa adaugati ce preferati ) sare piper un fir de rozmarin si unul de cimbru 300 ml bere blonda 2 linguri de faina 2 linguri ulei de masline. Ca si garnitura la aceasta friptura eu am facut de aceasta data cartofi intregi fierti 10 minute si apoi pusi la cuptor cu condimente si stropiti cu ulei de masline pentru inca 30 de minute pana prind o crusta aurie.

Iepure la cuptor si garnitura

un iepure, un pahar de vin, 2-3 linguri de ulei, morcov, patrunjel, ceapa rondele, patrunjel verde, foi de dafin, boabe de piper, slanina afumata si usturoi, una doua linguri de miere, cateva prune despicate, rondele de mar curata de samburi, un ardei rosu fasii, cateva afine - pot sa fie proaspete sau de pe afinata.

Iepure de vanat la cuptor cu arpagic si masline

Un iepure de vanat,400 g arpagic,300 g masline,500 ml vin,sare,piper,cimbru,foi de dafin,un pahar cu vin rosu. Marinata 100 ml otet,2 l vin rosu,50 ml ulei10 boabe coriandru,10 boabe piper, boabe ienibahar,6 cuisoare,4 foi de dafin,o ceapa,o telina potrivita,un morcov, crenguta cimbru,o capatana de usturoi pisat sau tocat marunt,sare. Galuste 500 g cartofi,250 g faina,un ou,100 g ceapa,50 g untura,sare,piper dupa gust,cascaval ras

Placinta cu iepure si verdeturi

2 jumatati de iepure de casa adica spatele intreg... pulpele le pregatesc de o fripturica 5 oua 1 ceapa mare 1 gogosar 1 ardei 1 morcov mic ras 200 gr spanac tocat cateva buchetele de brocoli boia de ardei dulce sare de mare piper proaspat rasnit putina nucsoara 50 ml vin alb sec 5 linguri suc de rosii frunze dafin boabe de piper 3-4 foi placinta

Iepure cu sos de muștar (Lapin a la moutarde)

Există o mulțime de modalități de a găti carnea de iepure, dar această rețetă de inspirație franțuzească, este de departe una dintre cele mai gustoase. Gătită corect, carnea de iepure este fragedă, aromată și suculentă.  Lapin a la moutarde este o rețetă extrem de populară în Franța, de aceea există și multe versiuni ale ei, mai simple sau mai complexe. Astăzi v-o prezentăm pe cea mai simplă, cu minimum de ingrediente, făcută celebră de bucătarul Richard Olney în cartea sa.  Pornind de la această rețetă de bază, puteți improviza și adăuga și alte ingrediente pe parcurs: condimente, vin, verdețuri, usturoi, smântână pentru gătit etc. Dar vă garantăm că rețeta este delicioasă și așa, în cea mai simplă formă a ei. Este important să folosiți carne fragedă de iepure și muștar original de Dijon. Preparatul nu va avea același gust dacă folosiți un muștar obișnuit. 

Iepure in frisca

1 Iepure 2 Morcovi 2 Cepe 200 ml frisca 20%

Iepure cu masline

un iepure sau doar pulpe de iepure (de camp) 1-2cepe 1 telina 1-2 morcovi 1 pastarnac,ardei(facultativ),suc de rosii sau pasta de bulion 300-400g masline nesarate,1 pahar vin alb,3-4 linguri de ulei de floarea soarelui sau masline,foi de dafin sare sau deliKat piper,2-3felii de lamaie.

Pulpe de iepure cu sos aromat - Coniglio in galera

carne de iepure - 4 pulpe de iepure, salvie - multa salvie, pentru ca trebuie sa se simta, 3 catei de usturoi, ulei extravirgin de masline, otet, sare, piper, Am pus cam 175 ml de ulei si o idee mai mult de otet.

Iepure Inabusit Cu Ceapa

Spate,pulpe de iepure 3-4 cepe, pahar vin,sare 1-2 foi de dafin

M^ancare rece de iepure cu masline

1 1/2 kg ceapa carne de iepure (eu am folosit carcasa de la un iepuras daca se poate numi asa) 200 ml ulei 300 gr masline 4-5 linguri sanatoase de bulion sare piper dafin delikat

Pui intreg la cuptor cu piure de cartofi si sos de rosii

10 gr piper negru 1 lingura margarina 20 ml ulei de masline 50 ml vin alb 10 gr sare de mare 1 kg cartofi albi pentru fiert 2 gr oregano 1 kg pui intreg 400 gr rosii decojite 50 ml lapte dulce

Mancare cu iepure si masline

1 1/2 kg ceapa carne de iepure (eu am folosit carcasa de la un iepuras, daca se poate numi asa) 200 ml ulei 300 gr masline 4-5 linguri sanatoase de bulion sare, piper, dafin, delikat

Pulpe de iepure cu bere

pulpe de iepure (^in cazul meu pulpele de la un iepure de casa crescut de mama soacra) ceapa verde - 2-3 fire ardei gras rosu - 1 buc ardei gras verde - 2 buc ciuperci champignon - vreo 10 buc praz - 1-2 buc morcov - 2 buc rosii cherry - vreo 10-15 buc (eu am avut din acelea foarte mici) ulei de masline frunze dafin, boabe de piper boabe de enibahar strivite cimbru sare un pahar mare de bere - adica 330-350 ml

Iepure la tava cu orez

1 iepure3 linguri ulei masline1 crenguta de rozmarin1 catel de usturoi1 cana de vin alb1 cana de apasare1 ardei chillicondimente dupa gust1 cana de orez cu bob lung

Pui pe sare la cuptor - cea mai simplă rețetă

Descoperă rețeta simplă de pui întreg pe sare la cuptor, fraged și crocant, perfect pentru o masă delicioasă.

Tocanita de iepure cu ciuperci

-500 gr carne de iepure -2 cepe(potrivite) -200 gr ciuperci -sare -piper -boabe mustar -maioran -vin alb -50 gr unt -apa

Iepure toscan cu rozmarin

Ingrediente: 2 pulpe de iepure (cele din spate au mai multa carne) 1 fir de rozmarin verde 1 capatana usturoi 1 ceapa mica 2 linguri ulei de masline 1/2 pahar de vin alb sec sare piper Garnitura: ciuperci la tigaie cu ceapa ardei si patrunjel

Pește în crustă de sare la cuptor

Descoperă cum să gătești peștele în crustă de sare la cuptor, o metodă simplă și sănătoasă pentru a obține un preparat suculent și plin de arome naturale.

Pui întreg crocant, la cuptor

Nimic nu se compară cu o friptură de pui la cuptor, crocantă, fragedă, suculentă și aromată în același timp. Iar un pui întreg, rumenit în cuptor, este o idee excelentă de masă pentru întreaga familie, mai ales într-o zi de weekend, dar nu numai atunci. Secretul puiului perfect crocant și rumenit constă în berea neagră și sosul de soia, care îi vor da o culoare perfectă și o textură rumenită. 

Pui la cuptor cu mustar iute

1 pui intreg 3 linguri de mustar 2 morcovi 4 cartofiUlei de maslineLichior Sare dupa gust

Pui la cuptor cu garnitura de ciuperci la gratar

1 pui intrego capatana de usturoi2 linguri de ulei , condimente1 kg ciuperci , 4 linguri de ulei, cateva bucatele de unt si cascaval

Friptura de iepure

&bull 1 iepure &bull 4-5 cepe mici &bull 3-4 morcovi &bull 20 boabe de piper &bull 2-3 foi de dafin &bull cimbru &bull 1 pahar de vin &bull pasta de bulion &bull ulei &bull sare

Iepure Cu Rosii Si Rozmarin

2 linguri ulei de masline 2 pulpe de iepure 100g bacon 3 catei de usturoi 2 cepe rosii 2 fire de rozmarin 300ml vin rosu 400g rosii in bulion 100ml supa de pui 1 lingura de unt

Chiftele de iepure in crusta de pesmet si susan

* 800 g carne de iepure* 2 oua* 1 morcov* 1 cartof* patrunjel verde* tarhon uscat* susan* pesmet* sare de mare* piper

Tagliattelle cu spanac si tocanita de iepure

Asadar ingrediente: tagliattelle de spanac 3 linguri ulei de masline pulpe de la un iepure de casa 1 morcov 1 lingurita ienibahar sfaramat usor 1 lingurita rozmarin 1 lingurita cimbru 1/2 lingurita fenicul 250 ml vin rosu 2-3 linguri pasta tomate 300 ml supa de pui 1 lingura mustar sare si piper

Friptura de iepure cu morcov

500 gr carne iepure 1 capatana usturoi 1 morcov mare 30 ml ulei 100 ml apa 1 lingurita piper 1 lingurita piper alb coriandru 150 ml vin alb 50 gr pasta tomate sare

Rulada Pui Intreg

1 pui intreg, cascaval, 3 oua, condimente, ulei

Curcan condimentat, la cuptor

Reteta perfecta prin care prepari un curcan fraged si condimentat.

Friptură de iepure cu smântână și usturoi

Friptura de iepure cu smântână și usturoi este un fel de mâncare tradițional românesc, cunoscut pentru gustul său bun și aroma puternică. Carnea de iepure este fragedă și are puține grăsimi, iar sosul de smântână și usturoi o completează perfect. Rezultatul este un preparat simplu și delicios, pe care oricine îl poate savura.Această rețetă este ideală pentru ocazii speciale sau pur și simplu pentru a răsfăța familia cu o masă delicioasă.

Pulpe de iepure ^in sos de rosii si masline

2 pulpe anterioare de iepure cca 250 gr bucata 2 catei de usturoi 3-4 crengute de rozmarin O ceasca de masline negre 1 frunza dafin 400 ml passata de rosii 1 paharel de vin alb 2 linguri ulei de masline Sare piper

Pappardelle cu ragu de iepure

3 linguri ulei de masline pulpe de la un iepure de casa 2 catei de usturoi 1 morcov 75 gr kaiser 1 lingurita ienibahar sfarimat usor 1 lingurita rozmarin 1 lingurita cimbru 1/2 lingurita fenicul 250 ml vin rosu 2-3 linguri pasta tomate 300 ml supa de pui 1 lingura mustar sare si piper 300 gr pappardelle sau tagliatelle proaspete

Iepure cu lamaie

pentru 8 - 10 persoane: 1 iepure (c^at mai mare: 4 - 5kg) 1 ceapa rosie medie crestata la capete 1 foaie de dafin uscat 1 lingurita din "Mirodenii" de la Fuchs (folosit ^in premiera) 2 lingurite de sare 3 morcovi medii rasi marunt 2 cepe albe mari taiate fin 1 lam^aie feliata 2 linguri de ulei de masline 100 g unt 2 lingurite de zahar 6 boabe de ienibahar pisate in mojar 1 lingurita de boia dulce 4 catei de usturoi tocati marunt 50 g de pasta de rosii 200 ml vin alb sec 200 ml apa

Iepure cu ciuperci si smantana

1 iepure (al meu a avut 1,4 kg),400 g de ciuperci (din conserva),400 g de smantana,80 g unt,2 linguri ulei extravergin de masline,1 pahar vin alb sec,1 cub de concentrat de ciuperci patrunjel,sare,piper,

Cum să gătești un pui întreg la slow cooker - cea mai ușoară rețetă

Gătirea unui pui întreg la slow cooker este o metodă simplă și eficientă. În plus, acest mod de preparare garantează un pui fraged, suculent și plin de arome.Tot ce trebuie să faci este să pregătești ingredientele și să lași slow cooker-ul să facă restul.

Iepure Cu Mustar

Acest preparat este o alternativa la friptura traditionala care poate satisface si cele mai pretentioase gusturi. Perfect pentru o petrecere cu prietenii.

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

(2 portii) 1 buc. Iepure 8-10 felii Bacon 6 buc. Prune proaspete 60 ml Cherry 1 varf de cutit Ghimbir macinat 3 crengute Cimbru proaspat 3 linguri Ulei de masline 2 buc. Salota 60 mlFresh de lamaie Sare si piper alb dupa gust

Peste cu cartofi si conopida la cuptor

4-5 cartofi mari, o conopida medie, o conserva mica rosii in suc propriu, un peste mediu intreg sau fileo capatana de usturoi, 3-4 linguri ulei, o cana de apa, 2-3 foi de dafin, sare piper

Iepure in bere bruna

Pentru 4 portii: &nbspUn iepure &nbspO lam&acircie O ramurica de rozmarin &nbspO ramurica de cimbru &nbsp5 frunze de salvie &nbsp5 catei de usturoi &nbsp8 boabe de coriandru &nbsp25 grame de unt &nbspO lingura de ulei de masline &nbspSare &nbspPiper rosu si negru &nbsp330 ml de bere bruna