Iepure la crock pot

Iepure la crock pot retete: cum gatesti iepure la crock pot si cele mai gustoase retete de rata la crock pot, iepure intreg la cuptor, tocanita de iepure, ciorba de iepure cu tarhon, tocanita de iepure cu mamaliguta, pui la capac, pui la grill, spanac la borcan, peste la cuptor, novac la cuptor.

Tocanita de iepure cu arpagic la slow cooker Crock Pot

pentru marinat carnea: cateva linguri de ulei de masline rozmarin sare de mare piper boabe enibahar rozmarin dafin 1 lingura otet balsamico 1/2 lingurita turmeric Pentru tocanita la Crock Pot o bucata de iepure spate sira o mana de arpagic 2 ardei bianca de marime medie 1/2 ardei gras rosu taiat bucati 200 gr ciuperci feliate 200 ml suc de rosii 2 rosii mari o mana de pastai galbene 1 morcov 1 doza de bere neagra sare piper 1/2 lingurita harissa rozmarin

Iepure la cuptor si garnitura

un iepure, un pahar de vin, 2-3 linguri de ulei, morcov, patrunjel, ceapa rondele, patrunjel verde, foi de dafin, boabe de piper, slanina afumata si usturoi, una doua linguri de miere, cateva prune despicate, rondele de mar curata de samburi, un ardei rosu fasii, cateva afine - pot sa fie proaspete sau de pe afinata.

Mere coapte la slow cooker Crock Pot

4 mere mari de preferat bio 1 lingura de zahar 4 nuci 25 g stafide 1/4 lingurita de ghimbir pudra

Mancare cu arpagic si ciuperci la slow cooker Crock Pot

500 g ciuperci curatate 500 g arpagic curatat sare piper rozmarin 100 ml vin alb 30 g unt

Rata pe pat de ceapa la slow cooker Crock Pot

1 rata (aprox. 2 kg) 4 cepe albe mari 100 ml vin alb 3-4 linguri ulei de masline fulgi de chilli piper sare

Iepure la tava

un iepure masline 200g, usturoi, sare, piper, dafin, 2 morcovi 2 cepe, un pahar de vin rosu, 2 linguri de bulion.

Rulouri de peste la slow cooker Crock Pot

4 bucati de fileuri de merluciu sau peste alb (o bucata cca 150 gr) condiment pentru peste lamaie patrunjel pentru decor

Iaurt Grecesc la Crock Pot

Lapte de vaca &ndash 1,3 L Iaurt Grecesc &ndash 200 g Sare &ndash 1 varf de cutit

Pui asiatic cu portocale la slow cooker Crock Pot

1 piept pui (cca 500 gr) zeama de la 2 portocale 2 linguri sos soia 2 catei usturoi 2 cm radacina ghimbir 1 praf chilli 1 lingura miere de abine 1 lingura amidon catefa frunze ceapa verde susan

Pui cu unt aromat si rozmarin la slow cooker Crock Pot

1 pui cca 1,5 kg 100 gr unt 500 gr cartofi 2-3 catei usturoi 2 crengute rozmarin boia dulce sare de mare piper

Varza acra calita la Crock Pot

1 varza acra 1 ceapa 1 lingurita de cimbru uscat 1 conserva de rosii 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat sare (optional) 2 carnati afumati de casa 2 linguri de ulei

Sos de rosii la Slow Cooker Crock-Pot

2kg rosii 50ml ulei de masline 10 catei de usturoi striviti 1 lingurita oregano uscat 1 ceapa rosie maruntita 1 crenguta busuioc proaspat 1 legatura patrunjel proaspat 1 morcov (optional) sare si piper

Linte cu curry verde la slow cooker Crock Pot

250 g linte verde 500 ml supa de legume sau apa 1 ceapa 2 cartofi 200 g spanac 2 linguri de curry verde (sau dupa gust) sare

Orez cu lapte de cocos la slow cooker Crock Pot

200 g orez 120 g zahar 400 ml lapte de cocos 400 ml apa 1 pastaie de vanilie

Iepure cu sos de muștar (Lapin a la moutarde)

Există o mulțime de modalități de a găti carnea de iepure, dar această rețetă de inspirație franțuzească, este de departe una dintre cele mai gustoase. Gătită corect, carnea de iepure este fragedă, aromată și suculentă.  Lapin a la moutarde este o rețetă extrem de populară în Franța, de aceea există și multe versiuni ale ei, mai simple sau mai complexe. Astăzi v-o prezentăm pe cea mai simplă, cu minimum de ingrediente, făcută celebră de bucătarul Richard Olney în cartea sa.  Pornind de la această rețetă de bază, puteți improviza și adăuga și alte ingrediente pe parcurs: condimente, vin, verdețuri, usturoi, smântână pentru gătit etc. Dar vă garantăm că rețeta este delicioasă și așa, în cea mai simplă formă a ei. Este important să folosiți carne fragedă de iepure și muștar original de Dijon. Preparatul nu va avea același gust dacă folosiți un muștar obișnuit. 

Sos marinara la slow cooker Crock Pot

800 g pulpa de rosii din conserva 1 ceasca ketchup pregatit in casa 1 ceapa mare sau 2 medii 2 linguri ulei 4 catei usturoi 1 lingurita rasa sare 1 lingurita zahar 1 lingurita otet balsamic 1/2 lingurita oregano uscat 1 lingurita busuioc uscat piper proaspat macinat

Fasole verde la Crock Pot

700 g fasole pastai 500 ml supa clara de legume (poate fi supa de pui) 1 ceapa mare tocata 3 linguri ulei 2 catei usturoi pisati 1/2 lingurita ghimbir tocat marunt sare piper 1/2 legatura patrunjel verde

Friptura de Iepure la Cuptor

un iepure marinat (reteta o gasiti pe site www.reteta-video.ro) 10 catei de usturoi curatati si spalati 50 gr. de unt 50 ml de apa

Negresa la slow cooker Crock-Pot

300g ciocolata neagra 200g unt 300g zahar 4 oua 2 lingurite esenta vanilie 300g faina 1 lingurita praf de copt 200g iaurt 100g ciocolata neagra 1 lingura esenta vanilie (sau putem pune rom,whiskey) nuca maruntita

Pulpe de rata la Crock Pot

3 pulpe de rata 1 lingura de sare mare 1 lingurita nucsoara macinata 1/2 lingurita ienibahar macinat 1/4 lingurita piper macinat 1 lingura gin (sau alta tarie)` 4 catei de usturoi 3 foi de dafin

Varza dulce la Crock Pot

1.6 kg varza 500 g ciolan afumat 1 ceapa medie 1/2 ardei gras rosu 1 ceasca ketchup de casa sau suc de rosii gros 1/2 lingurita cimbru 1 frunza dafin boabe de piper 2 linguri apa 4 linguri otet 1 lingura zahar sare 3 linguri ulei extravirgin de masline

Supa de legume la slow cooker Crock-Pot

2 linguri ulei de masline 1 ceapa tocata 3 catei de usturoi tocati 1 morcov tocat cubulete 200 g fasole verde fiarta sau congelata 1 lingurita busuioc uscat 1 lingurita oregano uscat 1 conserva fasole alba 1 dovlecel tocat cubulete sare si piper apa

Pui cu ierburi de provence la slow cooker Crock Pot

1 pui mic - mediu 3 morcovi mari grosi 3 tulpini apio 1/2 mar 3-4 crengute de cimbru 2 crengute levantica 1 catel usturoi intreg necuratat sare piper 2 lingurite boia dulce de ardei 2-3 linguri ierburi de provence 1 lingura ulei 1 lingura apa

Pulpe de pui umplute la slow cooker Crock Pot

4 pulpe de pui mari dezosate cu sau fara piele 2 morcovi un ardei gras rosu o mana de fasole verde o cana de orez in functie de tipul de orez folosit reglam cantitatea de apa &ndash la al meu am pus 2 cani si jumatate o lingurita ulei un catel de usturoi sare piper condimente dupa gust putin patrunjel verde

Iepure cu masline

un iepure sau doar pulpe de iepure (de camp) 1-2cepe 1 telina 1-2 morcovi 1 pastarnac,ardei(facultativ),suc de rosii sau pasta de bulion 300-400g masline nesarate,1 pahar vin alb,3-4 linguri de ulei de floarea soarelui sau masline,foi de dafin sare sau deliKat piper,2-3felii de lamaie.

Pulpe de iepure cu sos aromat - Coniglio in galera

carne de iepure - 4 pulpe de iepure, salvie - multa salvie, pentru ca trebuie sa se simta, 3 catei de usturoi, ulei extravirgin de masline, otet, sare, piper, Am pus cam 175 ml de ulei si o idee mai mult de otet.

Iepure Inabusit Cu Ceapa

Spate,pulpe de iepure 3-4 cepe, pahar vin,sare 1-2 foi de dafin

Rulou de somon cu hribi si sos de alune de padure la Crock-Pot

200 g somon proaspat 100 g hribi 30 g unt moale sare piper rosu piper Szechuan morcovi baby Ingrediente pentru sosul de alune de padure: 200 g alune de padure 150 ml sm^ant^ana dulce

M^ancare rece de iepure cu masline

1 1/2 kg ceapa carne de iepure (eu am folosit carcasa de la un iepuras daca se poate numi asa) 200 ml ulei 300 gr masline 4-5 linguri sanatoase de bulion sare piper dafin delikat

Negresa cu cafea la slow cooker Crock Pot

150 g unt 200 g zahar 4 oua 30 ml cafea tare (espresso) 1/2 lingurita esenta de cafea 150 g faina 30 g amidon 30 g praf de cacao neagra 30 g nuca macinata 1 lingurita ness 1 lingurita praf de copt 1 praf de sare 2 linguri cipsuri de ciocolata

Mancare cu iepure si masline

1 1/2 kg ceapa carne de iepure (eu am folosit carcasa de la un iepuras, daca se poate numi asa) 200 ml ulei 300 gr masline 4-5 linguri sanatoase de bulion sare, piper, dafin, delikat

Pulpe de iepure cu bere

pulpe de iepure (^in cazul meu pulpele de la un iepure de casa crescut de mama soacra) ceapa verde - 2-3 fire ardei gras rosu - 1 buc ardei gras verde - 2 buc ciuperci champignon - vreo 10 buc praz - 1-2 buc morcov - 2 buc rosii cherry - vreo 10-15 buc (eu am avut din acelea foarte mici) ulei de masline frunze dafin, boabe de piper boabe de enibahar strivite cimbru sare un pahar mare de bere - adica 330-350 ml

Iepure la cuptor

un iepure, 400 ml vin alb sec, 200 gr bulion, 2 cepe, 2 morcovi, o telina mica, un ardel gras rosu, 6 catei de usturoi, 200 gr orez, 100 gr masline, 2 foi de dafin, 4 linguri ulei de masline, Sare, piper, oregano, rozmarin, patrunjel verde tocat

Iepure la tava cu orez

1 iepure3 linguri ulei masline1 crenguta de rozmarin1 catel de usturoi1 cana de vin alb1 cana de apasare1 ardei chillicondimente dupa gust1 cana de orez cu bob lung

Tocanita de iepure cu ciuperci

-500 gr carne de iepure -2 cepe(potrivite) -200 gr ciuperci -sare -piper -boabe mustar -maioran -vin alb -50 gr unt -apa

Piept de pui cu legume la slow cooker Crock Pot

1/2 piept de pui aproximativ 200 g 1/2 ciuperci feliate din conserva 200 g legume congelate: morcov brocoli pastarnac sare rozmarin frunze dafin boabe de piper 2 linguri de ulei pentru preparat carnea de pui: 2 linguri ulei de masline, 1 lingurita turmeric un strop de sare 1/4 lingurite ghimbir praf

Iepure toscan cu rozmarin

Ingrediente: 2 pulpe de iepure (cele din spate au mai multa carne) 1 fir de rozmarin verde 1 capatana usturoi 1 ceapa mica 2 linguri ulei de masline 1/2 pahar de vin alb sec sare piper Garnitura: ciuperci la tigaie cu ceapa ardei si patrunjel

Iepure intreg la cuptor

1 iepure de crescatorie 2 linguri otet de vin rosu 2 linguri ulei masline 2 linguri sos de soia 3 linguri vin rosu sec 1 lgt curry 1 lgt boia 1 lg mustar coriandru oregano boabe de piper cimbru foi de dafin usturoi 1/2 kg ciuperci 3-4 cartofi slaninuta afumata

Ghiveci de legume la slow cooker Crock Pot

Pentru ghiveci: 2 vinete 2 dovlecei un ardei mare rosu o legatura ceapa verde sau 2 cepe albe mici 2 catei usturoi 3 morcovi mici 3 linguri pasta de tomate o rosie o lingura zahar 2 linguri ulei de masline un ardei iute mic o conopida mica (optional &ndash am folosit-o dar nu am fost incantata de ea) putin busuioc uscat sare patrunjel proaspat Pentru cosuletele de parmezan: 100g parmezan seminte de in

Tocanita de iepure-n cuptor

- 1 iepure taiat bucati - 3-4 morcovi - 1 radacina telina - 4 catei de usturoi - 1 ceapa - o legatura patrunjel - ulei de masline - 1 pahar sos de rosii - 1 pahar vin alb - cateva cuisoare - 2-3 foi dafin - sare de mare - piper

Friptura de iepure

&bull 1 iepure &bull 4-5 cepe mici &bull 3-4 morcovi &bull 20 boabe de piper &bull 2-3 foi de dafin &bull cimbru &bull 1 pahar de vin &bull pasta de bulion &bull ulei &bull sare

Iepure Cu Rosii Si Rozmarin

2 linguri ulei de masline 2 pulpe de iepure 100g bacon 3 catei de usturoi 2 cepe rosii 2 fire de rozmarin 300ml vin rosu 400g rosii in bulion 100ml supa de pui 1 lingura de unt

Chiftele de iepure in crusta de pesmet si susan

* 800 g carne de iepure* 2 oua* 1 morcov* 1 cartof* patrunjel verde* tarhon uscat* susan* pesmet* sare de mare* piper

Snitele in mujdei de usturoi

Putem face snitelele din piept de pasare(pui,rata,gasca,curcan,gaina,rata),carne porc,carne vitel Acum am folosit cca 300 g carne de porc 2 oua sare, pesmet usturoi pentru mujdei Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Friptura de iepure cu morcov

500 gr carne iepure 1 capatana usturoi 1 morcov mare 30 ml ulei 100 ml apa 1 lingurita piper 1 lingurita piper alb coriandru 150 ml vin alb 50 gr pasta tomate sare

Tagliattelle cu spanac si tocanita de iepure

Asadar ingrediente: tagliattelle de spanac 3 linguri ulei de masline pulpe de la un iepure de casa 1 morcov 1 lingurita ienibahar sfaramat usor 1 lingurita rozmarin 1 lingurita cimbru 1/2 lingurita fenicul 250 ml vin rosu 2-3 linguri pasta tomate 300 ml supa de pui 1 lingura mustar sare si piper

Friptură de iepure cu smântână și usturoi

Friptura de iepure cu smântână și usturoi este un fel de mâncare tradițional românesc, cunoscut pentru gustul său bun și aroma puternică. Carnea de iepure este fragedă și are puține grăsimi, iar sosul de smântână și usturoi o completează perfect. Rezultatul este un preparat simplu și delicios, pe care oricine îl poate savura.Această rețetă este ideală pentru ocazii speciale sau pur și simplu pentru a răsfăța familia cu o masă delicioasă.

Pulpe de iepure ^in sos de rosii si masline

2 pulpe anterioare de iepure cca 250 gr bucata 2 catei de usturoi 3-4 crengute de rozmarin O ceasca de masline negre 1 frunza dafin 400 ml passata de rosii 1 paharel de vin alb 2 linguri ulei de masline Sare piper

Pappardelle cu ragu de iepure

3 linguri ulei de masline pulpe de la un iepure de casa 2 catei de usturoi 1 morcov 75 gr kaiser 1 lingurita ienibahar sfarimat usor 1 lingurita rozmarin 1 lingurita cimbru 1/2 lingurita fenicul 250 ml vin rosu 2-3 linguri pasta tomate 300 ml supa de pui 1 lingura mustar sare si piper 300 gr pappardelle sau tagliatelle proaspete

Snitele Prajite Si Coapte La Cuptor

Putem face snitele din piept de pasare(pui,rata,gasca,curcan,gaina,rata),carne porc,carne vitel Acum am pregatit snitele din pulpa de vitel si din antricot de vitel 2 oua sare, pesmet Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...